Бербатов жадува трофеи, благодарен на Тотнъм

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

СинТерор
Контакти:

Бербатов жадува трофеи, благодарен на Тотнъм

Мнениеот СинТерор » 08 яну 2009 08:58

В ексклузивно интервю за футболното издание "FourFourTwo", капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов споделя какви са амбициите му в отбора на Манчестър Юнайтед и признава, че му се иска да изпита какво е чувството да триумфираш с "червените дяволи" в Шампионската лига и Премиършип. "Манчестър Юнайтед принадлежи на Шампионска лига. Клубът е настоящият първенец и има велика история. Миналия сезон Юнайтед спечели Шампионската лига и английското първенство, което е сбъдната мечта за всеки футболист, но аз не бях в тима. Сега обаче съм част от отбора и искам да преживея всичко това", казва Бербатов.

"За мен е страхотно, че съм част от този отбор, като се има предвид, че идвам от една малка страна. Постигнах много в Тотнъм за 2 години, но направих крачка напред и сега съм в най-големия клуб в света", добавя 27-годишният благоевградчанин и изтъква заслугата на бившия си клуб Тотнъм за развитието на своята кариерата. "Тотнъм ми даде шанс да бъда част от английския футбол, даде ми шанс да разкрия моите качества. Наистина ценя всичко, което "шпорите" са направили за мен и искам да им кажа едно голямо "благодаря". В крайна сметка обаче трябваше да си тръгна, защото исках да се усъвършенствам. Когато ми казаха, че сър Алекс Фъргюсън ме иска в отбора си, аз казах: "Да!", споделя още Бербатов пред изданието.

През лятото българският нападател премина в Манчестър Юнайтед с драматичен трансфер от Тотнъм, като "червените дяволи" платиха за българина умопомрачителните 30 750 000 паунда. От началото на сезона, "деветката" на Юнайтед има 7 гола за новия си отбор във всички турнири.
Последна промяна от СинТерор на 08 яну 2009 09:02, променено общо 1 път.

СинТерор
Контакти:

Re: Бербатов жадува трофеи, благодарен на Тотнъм

Мнениеот СинТерор » 08 яну 2009 09:01

Чорбарчета видяхте ли се Бербатов благодари на Тотнъм, че се е развил като играч! А вие тука седите и си мислите, че в кочината е станал играч... Няма лошо обаче от малко история за "великата" :lol: ви публика която се гавреше с Бербатов...

Как цеЦекарите тормозеха Димитър Бербатов,докато играеше при тях

ЛЕВСКИ
"Аз съм виновен за загубата от Левски", изрича през сълзи на 13 май 2000 г. Димитър Бербатов. Тогава е само на 19 години, но поема върху плещите си цялата вина. ЦСКА пада 0:1 на Герена и губи не просто един мач, а титлата. Бербатов изпуска три гола, два от тях 100-процентови. До този момент той е идол на червените, а само за 90 минути става враг за мнозина. Същите явно са забравили какво се стоварва върху неукрепналата психика на Митко в седмицата преди дербито. На 6 май, Деня на свети Георги, той получава заплахи по мобилния си телефон. Въпреки това събира сили и излеза срещу Левски, защото знаеше, че е необходим. Това не е отчетено, не са забелязани и превързаните му глезени, но пропуските - да. Така Митко изживява първата си сериозна криза и може би точно в този ден започва неговото възмъжаване.

ЛИТЕКС
ЦСКА започва с фаулстарт първенството, феновете сочат виновника - отново Димитър Бербатов. Той изпуска, а ЦСКА завършва 0:0. Освирквания и псувни изпращат Митко в съблекалнята. Същото се случва и пред нея. Той плаче и пред семейството си се зарича да свърши с футбола. Не може да приеме обидата от тези, които допреди няколко месеца са го носели на ръце. Майката на Митко - Маргарита, също не издържа на напрежението и през сълзи крещи на тълпата.

МТК
ЦСКА печели 1:0 реванша с МТК в първия кръг на УЕФА, но отпада от турнира. Първият мач в София завършва 2:1 за унгарците. А победният гол в Будапеща виси на косъм. Минутата е 88-а, когато Бербатов е на три метра пред вратата с топката в крака. Митко вдига поглед и стреля слабо, като че ли подава топката на вратаря. Двама души реват в самолета към София - нападателят Митко Бербатов и треньорът Енрико Катуци.

Жалка история, а!?

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 08 яну 2009 09:06

ЦСКА откри диаманта, Леверкузен го шлифова, Тотнам го дообработи до 24 карата, МанЮ го сложи в короната!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 08 яну 2009 09:08

hlucho написа:ЦСКА откри диаманта, Леверкузен го шлифова, Тотнам го дообработи до 24 карата, МанЮ го сложи в короната!

Пирин Благоевград откри Бербатов, а не Ц(*КА и вашите "фенове" които го хулиха... Когато пишеш мисли поне малко...

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 08 яну 2009 09:11

Никой не е пророк в собствената си държава!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 яну 2009 10:33

До Син Терор.
Пич ,май в тези статийки изпускаш умишлено някой факти, а именно :"До този момент той е идол на червените","допреди няколко месеца са го носели на ръце","Двама души реват в самолета към София - нападателят Митко Бербатов и треньорът Енрико Катуци. "
Защо ли е бил идол, защо ли са го носили на ръце и защо ще плаче за ЦСКА. Помисли малко, какво е било отношението на публиката към него и обратно в цялостен план, а не само в отделни моменти от несполучливи игри. Всеки футболист по света е критикуван за неуспехите и възхваляван за добрите игри в отделни мачове, но когато влезеш в сърцата на феновете, оставаш там до края.

Потребителски аватар
paradoxbg

Мнениеот paradoxbg » 08 яну 2009 10:49

-син терор , мааарш в синия обор !!! марш дебил

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 яну 2009 11:07

Тотнъм е клубът който го е развивал,но не пише да е ЕДИНСТВЕНИЯТ!!!! ;) ;) ;) Каква мъничка подробност си изпуснал терорче!!! ;) :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 яну 2009 11:11

СинТерор написа:
hlucho написа:ЦСКА откри диаманта, Леверкузен го шлифова, Тотнам го дообработи до 24 карата, МанЮ го сложи в короната!

Пирин Благоевград откри Бербатов, а не Ц(*КА и вашите "фенове" които го хулиха... Когато пишеш мисли поне малко...

Пирин не е намерил Бербатов!!!Пирин нищо не е направил за Бербатов!!!човекът,който му даде път къв великите клубове в чужбина е Димитър Пенев(естествено :roll: ),а клубът-ЦСКА!!! ;) Знам че ти е гадно и не искаш да го признаеш,но това е факт!!! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 08 яну 2009 12:42

Мите ти хубаво жадуваш трофей, ама с 2 гола в висшата лига не става братко. Колкото и да си добър в пасовете, колкото и да финтираш и да имаш виждане по терена не вкарваш ли няма да стан е номера. Стягай се, че за твойто място чакат 3-ма.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Върни се в “Футбол - България”