Покрай безкрайните и отегчаващи спорове "Ще играе ли Да Коща в ЦСКА или Левски", ще продаде ли Христолов Ботев (най-искрено съжалявам прекрасните привърженици на този отбор) и др. реших да направя допитване за неща далеч от бг футбола. Става въпрос за суперзвездите на европейския футбол и дали всички заслужават това наименование.Ето моя топ три за пресилени звезди:
1. Лука Тони (този води пред останалите като ЦСКА на Левски миналата година)-абсолютен дърводелец но с добра игра с глава която му пази мястото в иначе мразения от повечето Байерн Мюнхен.Финтове,задържане,пазене,преминаване на противник АБСУРД
2. Кристияно Роналдо -тук трябва да поясня че няма нищо общо с предишния.Този наистина си е играч от класа, но просто нищо повече.Искам да кажа че е абсурдно да се сравнява с Роналдиньо,Меси,Зидан,Ривалдо и други гении на съвременния футбол.
3. Милан Барош - не че толкова е звезда де, но като се има в предвид какви пари се наливат покрай него и че се има за някакъв голям голмайстор просто е ясно що за играч е.А и като погледнем на колко места е играл:Ливърпул,Астън Вила,Лион,Порстмут,Галатасарай а е на 27 години не ми се мисли каква ще е визиткара му като стане на 32-33.
Е това е моето мнение на ангажирам никой ако ви е интересна тема пишете.
Звезди, но не съвсем...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Звезди, но не съвсем...
освен Роналдо не виждам друга (както казваш супер звезда)
Тони е страшно дърво,да прав си дайте му само на глава, но съм щастлив,че е в Байрен поне тях да дъни!
Роналдо освен,че симулира и понякога е доста лаком,нямам друга забележка.В момента е номер1
Баршчо той колко си може толко си играе,не съм му бил фен никога и не следя играта му за да отг.
Тони е страшно дърво,да прав си дайте му само на глава, но съм щастлив,че е в Байрен поне тях да дъни!
Роналдо освен,че симулира и понякога е доста лаком,нямам друга забележка.В момента е номер1
Баршчо той колко си може толко си играе,не съм му бил фен никога и не следя играта му за да отг.

Здрасти от мен първо за тази година и за много години на всички НЕлумпенизирани хора в този форум;).
Бих те оборил сериозно и по 3-те предложения
Лука Тони размазваше всичко живо в Италия с отбора на Фиорентина,не на всеки адаптацията в чужда държава е лека и все пак италианското първенство е по добро от бундеслигата или поне се играе по твърд и защитен футбол а Тони се справяше с това
Кристиано Роналдо...без коментар 42 гола за изминалия сезон при това не играе на поста нападател е показателно,да и аз не го харесвам като играч заради безкрайния егоизъм,който цари у него (вижте колко асистенции има),но това не ми дава право да го правя пресилена звезда
, на мнение съм,че ако Роналдо не беше таква супер звезда ИЗВЪН терена с безкрайните му забежки с различни мацки нямаше да е популяризиран толкова... Ривалдо и Зидан наистина се гении но не са от съвременния футбол
и дума неможе да става да се сравнява Меси с Роналдо,просто Меси е с класи над тази кукличка Роналдо колкото и талнтлив да е ,Роналдиньо си изживя годините на слава той никога повече няма да си завърне онази форма,но както е доказала историята,който бяга от БАРСЕЛОНА се затрива,примери колкото щеш... Роналдо,Фиго,Роналдиньо,Ромарио,Блан,Ривалдо,Дос Сантос и т.н. да не ги изброявам всичките;)
Колкото до Марадона от Острава (Барош),той е добър футболист но не суперзвезда,голмайстор от европейско първенство,една дозина голове по английските терени тук там някой гол в Европа и чуствителен нос,на който станахме свидетели в престоя му в Лион
По скоро измислени звезди са Касано,Адриано,Нани,Аршавин,Павлюченко и т.н.
Бих те оборил сериозно и по 3-те предложения

Лука Тони размазваше всичко живо в Италия с отбора на Фиорентина,не на всеки адаптацията в чужда държава е лека и все пак италианското първенство е по добро от бундеслигата или поне се играе по твърд и защитен футбол а Тони се справяше с това

Кристиано Роналдо...без коментар 42 гола за изминалия сезон при това не играе на поста нападател е показателно,да и аз не го харесвам като играч заради безкрайния егоизъм,който цари у него (вижте колко асистенции има),но това не ми дава право да го правя пресилена звезда

Колкото до Марадона от Острава (Барош),той е добър футболист но не суперзвезда,голмайстор от европейско първенство,една дозина голове по английските терени тук там някой гол в Европа и чуствителен нос,на който станахме свидетели в престоя му в Лион

По скоро измислени звезди са Касано,Адриано,Нани,Аршавин,Павлюченко и т.н.

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- Марти Камбуров
- Контакти:
Здравейте и от мен !
Аз съм на коренно противоложно мнение . Роналдо абсолютно Няма право да се сравнява с Меси,може би с Робинио...За отговор на поста над моя - немисля 4е Павлю4ено се мисли или е провъзгласяван за звезда,но той си върши страхотно работата в Тотнъм и бързо свикна абсолютно разли4ния стил предлаган от Висшата лига ! Топ 3 на звездите в световния футбол са : Меси,Джерард,и Анелка заради страхотния сезон до сега....
Аз съм на коренно противоложно мнение . Роналдо абсолютно Няма право да се сравнява с Меси,може би с Робинио...За отговор на поста над моя - немисля 4е Павлю4ено се мисли или е провъзгласяван за звезда,но той си върши страхотно работата в Тотнъм и бързо свикна абсолютно разли4ния стил предлаган от Висшата лига ! Топ 3 на звездите в световния футбол са : Меси,Джерард,и Анелка заради страхотния сезон до сега....
Любовта е черно-бяла!
Радвам се дори да са само три мненията са обективни и нормални.Искам да кажа обаче че в никакъв случай не сравнявам Роналдо с Тони или който и да е.Роналдо е блестящ футболист.Великолепен играч който ще остане в историята като едни от най големите.Но господа има ли място да слагаме на един пиедестал Зидан,Роналдиньо и Меси (вземете всичките в най добрите им години не Роналдиньо сега,боже та той играе такъв бърз футбол сред банда пенсионери) и Роналдо.Просто никога няма да стане легенда като Зизу,Малдини,Фиго,Ривалдо и други от настоящето и близко минало.И може би суперзвезда не трябваше да пиша.Имах в предвид играчи които са известни звезди и уж добри футболисти.

Кристиано е едно нагло, егоистично техничарче, което посмъртно не може да достигне хора, като Зидан или Ривалдо. Вярно е, че прави някакви нечовешки финтове, връзва защитниците на фльонга, много бърз е, но я няма онази магия, която виждах, докато гледах изброените по-горе. Които с едно простичко движение правеха нещо гениално, не с поредица от сложни финтове и залъгваници. Колкото до Павлюченко - поредният, който изгрява на европейско или световно и след това се изгубва. Иначе, наистина се адаптира бързо в Англия, но да бъде наричан звезда... абсурд! За Аршавин все още имам надежди, след като видях онова, което причини на Холандия. Но трябва да отиде час по-скоро в по-голям клуб. Зенит ако ще и Междуконтиненталната да спечелят не са Барселона или Реал. Иначе Барош не мога да го коментирам, защото съм пристрастен - ненавиждам го още откакто вкара няколко на Левски. А Лука Тони... да си стои в Байерн и да им проваля атаката още дълги години. Идеален е за целта. Роналдиньо пък бавно, но сигурно върви по стъпките на Роналдо ( истинският). В началото е феноменалният, невероятният, гениалният - после дебелият, некадърният, залезлият. А от сегашните футболисти той най се доближаваше до Марадона, Зидан и останалите. Същото важи и за Меси, който обаче е млад, но стига да НЕ НАПУСКА БАРСЕЛОНА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, РАЗЛИЧНИ ОТ СМЪРТ има всички шансове. А в цялата тема сме пропуснали най-голямата прехвалена звезда, а именно - БЕКЪМ! Освен центриране и пряк свободен удар, не виждам какво друго може да прави. За сметка на това има в изобилие склонност към раздаване на сувенири на хората от публиката (особено от бялата точка), често обезводняване (най-вече по четвъртфинали на световни) и статистически данни от сорта на 30 мача, 3 гола.
И с риск да ме напсуват слагам сред некадърниците и БАЛАК! Аз поне не виждам с какво си е заслужил да го наричат звезда.
И с риск да ме напсуват слагам сред некадърниците и БАЛАК! Аз поне не виждам с какво си е заслужил да го наричат звезда.
Върни се в “Футбол - България”