Валери Божинов ще играе с номер 7 в новия си отбор Спортинг. Това разкри самият той в интервю за Гонг, в което разкри и интересни подробности около избора на номера. Нападателят е говорил по телефона с легендата на Спортинг Луиш Фиго, от когото специално е искал разрешение да играе с любимия му номер.
“Преди да взема този номер говорих с Луиш Фиго да му искам разрешение. Бях на вечеря със спортния директор, той ме попита с кой номер искам да играя. Казах му, че искам 9 или 10, но той каза, че са заети и че иска да играя с номер 7”, разказа Божинов.
“Аз му казах, че не мога, защото го е носил един голям футболист и за мен е неуважение. Той ми каза, че няма проблем. Аз поисках той да му звънне, за да го питам, дали мога да играя с този номер“.
“Днес преди да подпиша той звънна и ми даде телефона. Просто питах Луиш Фиго, дали ми го дава, той каза, че няма проблем и се надява този номер да ми донесе късмет и да постигнем големи цели. Каза ми, че съм в един голям отбор и ми пожела да бъда жив и здрав”, допълни вече бившият играч на Парма.
GONG>BG
uspeh Валери !
Валери Божинов: Ще играя с номер 7
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Валери Божинов: Ще играя с номер 7
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
-
- Контакти:
Re: Валери Божинов: Ще играя с номер 7, поисках разрешение от Лу
Добре, че отиде в силен отбор, който редовно играе в Европа и дано да получава повече шанс за изява и да даде най-доброто от себе си и да се опази от контузии.. България има нужда от силни футболисти като него които когато са във форма могат да решат мачове !
- el pipita
- Контакти:
ми Спас с кой ще играе

- shotgun blues
- Контакти:
25 милиона клауза
Николето,Николето,Николето
интересно другата година в кой отбор ще отиде ,все пак гони рекорди за най-много отбори в които футболист ще играе
и пак 25 милиона
не е истина просто

Николето,Николето,Николето

интересно другата година в кой отбор ще отиде ,все пак гони рекорди за най-много отбори в които футболист ще играе
и пак 25 милиона

не е истина просто
Последна промяна от shotgun blues на 06 юли 2011 23:49, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- fabregas_949
- Контакти:
И той не знае как се озова там, но айде... Николета
Дано има успех и намери някаква добра спортна форма.

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Boksiorcheto
Може да се е*авате с него, но Божинов е класен нападател и единствено простотиите му пречат сега да не е от ранга на Бербо. Мисля, че все пак ще се вземе в ръце. дано да направи хубава кариера в Спортинг. Ще е добре за България като цяло. Някой може ли да му каже кой му е конкуренцията там?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Right_side
- Контакти:
Лозанов колко време докато те разкрият ?

Българийо, събуди се!!!
- milen.hristov
- Контакти:
Парма се отърва от Валери и Николета,набута го на Спортинг.Следващи те му дестинации-Спортист Своге и Бацова маала
п.п.Явно са и се наситили вече съотборниците му от Парма на Никито,сега е ред и на тези от Португалия да му станат баджанаци
п.п.Явно са и се наситили вече съотборниците му от Парма на Никито,сега е ред и на тези от Португалия да му станат баджанаци
- Boksiorcheto
Right_side написа:Лозанов колко време докато те разкрият ?![]()
Хахаха Лозанов вика... направо сцепи мрака с тва, братле, евала!

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Успех на Валери, дано да се предпази от контузии и да възвърне предишната си форма.
Върни се в “Футбол - България”