2) 26 октомври 2002 София ЦСКА - Левски 3:0; Като всеки истински фен победите над вечния съперник винаги се помнят с най-малки подробности, но в този мач червените направо летяха и нанесаха най-голямото унижение на Левски от много време
3) 12 май 1999 Кюстендил Левски Кн - ЦСКА 2:2; Първото ми пътуване в провинцията на мач. До 85 минута губехме с 2:0 и напрактика отпадахме от турнира за купата, но тогава две млади лъвчета накараха червена България да скандира именатаим, това бяха Димитър Бербатов 85 мин. и Стилян Петров 90мин. ( на финала бихме Литекс)
4) 31 май 2003 София ЦСКА - Нефтекс 5:2;Този мач беше последния за сезон. Сезон в които тотално доминирахме в БГ първенството, тогава за пръв път плаках от радост, след седем години, десетки хиляди пропътувани километра отново бяхме ШАНПИОНИ. И до днес тази титла си остава най-хубавата за мен
5) 29 септември 2005 София ЦСКА - Байер Леверкузен 1:0; Слет този мач ЦСКА стана за пореден път ПЪРВИ в футболната история на България, слет като стана първия БГ отбор каласирал се за груповата фаза на евро турнирите.
Само искам да ме разберете правилно, ЦСКА има много по големи победи от тези пет, които аз изброих. Но аз реших да изброя мачове на които съм бил а не такива за които съм чел и гледал стари кадри по телевизията и интернет. За това ви моля да не изреждате клубната история( без значение от клубните пристрастия) а ВАШАТА ЛИЧНА

Е коиса твоите пет победи, които никога няма да забравиш