40 години от смъртта на Незабравимия Георги Аспарухов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

40 години от смъртта на Незабравимия Георги Аспарухов

Мнениеот bulgaro » 30 юни 2011 10:12

30 юни 1971г. е една от най-черните дати в историята на българския футбол. Отиде си Герги Аспарухов, Незабравимият.
Вече 40 години почитаме паметта му и скърбим за големия футболист и още по-голям човек - Гунди.

Изображение
Поклон и вечна памет!

П.С. Пускам темата умишлено в подфорум Ботев, защото Гунди е и наш футболист, дал много на Ботев и останал завинаги в сърцата на привържениците. Дядо ми и баща ми са сред хилядите ботевисти изпратили Гунди и Котков във вечния им покой.

Не целя провокация и не желая темата за почит към Героги Аспарухов да бъде местена и сливана в други форуми и с други теми, защото привържениците на Ботев винаги сме отдавали почит на Легендата и имаме право да се гордеем с факта, че той е носил жълто-черното райе.

Георги Аспарухов не принадлежи само на Левски София или само на Ботев, той принадлежи на Цяла България!
Последна промяна от bulgaro на 30 юни 2011 10:30, променено общо 1 път.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
ceckonashia
Контакти:

Re: 40 години от смъртта на Незабравимия Георги Аспарухов

Мнениеот ceckonashia » 30 юни 2011 10:25

Дълбок поклон и завинаги в сърцата на всички българи!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 юни 2011 10:34

bulgaro написа:
Георги Аспарухов не принадлежи само на Левски София или само на Ботев, той принадлежи на Цяла България!

И точно за тов ане разбирам защо темата трябва да е във форума на определен отбори защо трябва да дели Гунди от Котков?

Поклон пред паметта им!
[center]Изображение[/center]

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 30 юни 2011 10:35

bulgaro написа:Не целя провокация и не желая темата за почит към Героги Аспарухов да бъде местена и сливана в други форуми и с други теми, защото привържениците на Ботев винаги сме отдавали почит на Легендата и имаме право да се гордеем с факта, че той е носил жълто-черното райе.

Ей няма такива лицемерни образи като вас - я се поразрови малко да видиш ква почит сте му оказали още на първия му мач срещу вас след връщането му в Левски

П.С. поредния ви опит за реклама и пропаганда
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 30 юни 2011 10:39

loko2004 написа:
bulgaro написа:Не целя провокация и не желая темата за почит към Героги Аспарухов да бъде местена и сливана в други форуми и с други теми, защото привържениците на Ботев винаги сме отдавали почит на Легендата и имаме право да се гордеем с факта, че той е носил жълто-черното райе.

Ей няма такива лицемерни образи като вас - я се поразрови малко да видиш ква почит сте му оказали още на първия му мач срещу вас след връщането му в Левски

П.С. поредния ви опит за реклама и пропаганда

Бан за теб! Срамота!!! Нямате почит и към паметта на мъртвите, само и само да си хвърляте семето на омраза срещу Ботев върху всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 30 юни 2011 10:42

Поклон пред паметта на тези велики футболисти.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 30 юни 2011 10:43

Шврнц Тпрунков написа:Бан за теб! Срамота!!! Нямате почит и към паметта на мъртвите, само и само да си хвърляте семето на омраза срещу Ботев върху всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз почит имам, ама май вие нямате и използвате случая за поредната рекламна кампания има си тема отворена за Гунди и Котков няма нужда от нова и то с лъжата за голямото ви уважение
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 30 юни 2011 10:47

Alex написа:И точно за тов ане разбирам защо темата трябва да е във форума на определен отбори защо трябва да дели Гунди от Котков?

Поклон пред паметта им!

Не деля Гунди от Котков, как стигна до този извод?
Отдавам почит на този, който е по скъп за мен.
Ако ти загубиш близък в катастрофа заедно с още трима, които не означават нищо за теб, ще им отдаваш ли почит наравно с почитта към близкия? Това е лицемерие!

Темата съм я пуснал умишлено в този подфорум, защото Гунди е и наш играч, и заслужава и нашия поклон. Омръзнало ми е разни да си го присвояват, сещаш се кои, защото той не принадлежи само на тях!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 30 юни 2011 10:50

loko2004 написа:
Аз почит имам, ама май вие нямате и използвате случая за поредната рекламна кампания има си тема отворена за Гунди и Котков няма нужда от нова и то с лъжата за голямото ви уважение

Пак си чел лъжеисторията :mrgreen:
Сигурно за посрещането на Гунди в първото ни домакинство след като преминава в Левски София, го пише на следващата страница след случая, при който Дража Вълчева (или май беше Цола Драгойчева, тук версиите ви са в лек творчески хаос :mrgreen:) извикала Христо Бонев и му заповядала да спре да вкарва на жълтитИ :lol:
Последна промяна от bulgaro на 30 юни 2011 10:52, променено общо 1 път.

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 30 юни 2011 10:51

поклон пред паметта на великите футболисти
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Върни се в “Футбол - България”