Трите баража телевизионно излъчване
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Трите баража телевизионно излъчване
След като БТВ се подиграха с българския зрител и не прадаваха двата баража за влизане в "А" група, които се оказаха невалидни. Сега БТВ има възможност да се реваншира и да предава утре баража между Етър и Светкавица и другата седмица между Видима и Спортист Своге. Третият бараж за влизане в "Б" група между Нефтохимик и Септември Тервел пък може също да бъде предаван, но едвали това ще стане, защото БТВ държат правата и на "Б" група.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Re: Трите баража телевизионно излъчване
Поради проблемите с ТВ правата, шансът мачовете да бъдат излъчени е пренебрежимо малък. 

- david_villa
- Контакти:
Питах шефката на една телевизия преди време защо не излъхвана мачове от испанското първенство и тя каза "Защото никой не ги гледа." Какъв зрителски интерес ще има мач на "Септември" (Тервел) за влизане в "Б" група???
Не,кажете ми честно,кой въобще би гледал подобен мач???
- rebelheartous
- Контакти:
Аз бих ги гледал и трите, проблем?
според мен,беше по правилно да играят спортист-светкавица и видима-етър
Апропо някой може ли да ми каже защо Светкавица играе като 3ти отбор от Изток,след като 3ти е Спартак Пловдив???
Апропо някой може ли да ми каже защо Светкавица играе като 3ти отбор от Изток,след като 3ти е Спартак Пловдив???
Бих посъветвал Сашо Диков в събота на 18.06.2011 от 17.30 канал 3 да предава на живо един от двата баража за попълване на Югозападната В-група-МАРЕК-БЕЛАСИЦА на стадиона на НСА или Рилски спортист-Оборище/Панагюрище/ в Обеля.Шоуто и екшъна са гарантирани.
Последна промяна от rradev на 16 юни 2011 17:53, променено общо 1 път.
През Средна гора среден път няма-свобода или смърт! http://www.youtube.com/watch?v=7PQpkoWV ... er&list=UL
Аз.Защото сега няма друг футбол и ще ми е интересно да видя как биха се представили бъдещите нови членове на А група.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Аз също ще ги гледам с интерес.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- hristo1306
- Контакти:
ако дават и НАФТАТА ще е голям кеф иначе трябва да ходя до Варна ! БОБИ още ли не си си подал ОСТАВКАТА ??? Какво чакаш -- да ти се роди внуче негърче ????
Върни се в “Футбол - България”