Гриша Ганчев пуска китайски джипове за 25 бона
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Гриша Ганчев пуска китайски джипове за 25 бона
Гриша Ганчев е решил да направи истински дъмпинг при новите коли. Собствеинкът на "Литекс" ще пусне на пазара три нови китайски модела на цена между 15 и 25 хиляди лева. Най-скъп е един огромен джип, които прилича на "Тойота Ленд Круйзър".
Re: Гриша Ганчев пуска китайски джипове за 25 бона
Не мерси.Аз такива боклуци няма да си купувам.Ще дам още 10 бона отгорее ,но поне ще бъде качествено.
Дано след 5год. пуснем родно производство. 

За всяка китайска стока щом е пусната на чужд пазар може да се каже, че е форма на дъмпинг. Иначе не благодаря, става въпрос за кола и едва ли ще се намерят много хора, които да си купуват китайски боклуци. Още повече в ЕС, където искат да пробият китайците.
Китайско ли е закъсало е на първата пътека!
boys85 написа:За всяка китайска стока щом е пусната на чужд пазар може да се каже, че е форма на дъмпинг. Иначе не благодаря, става въпрос за кола и едва ли ще се намерят много хора, които да си купуват китайски боклуци. Още повече в ЕС, където искат да пробият китайците.
Тея коли са с толкова много електроника, че въобще не си заслужава риска да се вземат. Както знаем Китай не е известен с качествените си продукти.
Ох БОже, от тия китайски джипове пришки ми излязоха. Хайде най-накрая да ги видим пуснати, в движение. Това сигурно е 170-та тема за китайските джипове. Аман от подмазвачи на Гришата.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Ох БОже, от тия китайски джипове пришки ми излязоха. Хайде най-накрая да ги видим пуснати, в движение. Това сигурно е 170-та тема за китайските джипове. Аман от подмазвачи на Гришата.
Да бе имам чувството, че всеки фен на Литекс ще работи в завода, толкова теми пуснаха. И Гришата нищо не е измислил, китайците го използват за да пробият в Европа. А като китайски производител са силно ограничени от ЕС. Така че най-малко Гришата ще пуска нещо или ще упражнява дъмпинг. Бас държа, че не дори и не е чувал думата "дъмпинг".
В крайна сметка едно, че никой няма да им купува евтините боклуци и второ ако сериозно се опитат да заливат пазарите с тях, най-много да ги погнат от ЕК за нелоялна конкуренция с тия цени.
- Локомотив1926
- Контакти:
Хайде сега не били качествени китайските стоки , все пак китайската стена е на повече от 2 000 години , а берлинската не издържа и 50 . 

Върни се в “Футбол - България”