vs Място: Стадион "Хаджи Димитър" - в гр. Сливен Баражът между вторите отбори в Източната и Западната "Б" групи ще се играе от 17.00 часа.Победителят от този двубой пък ще играе срещу завършилия на 14-о място в „А“ група Видима-Раковски. Именно някой от тези три отбора ще спечели последното място за участие в „А“ група през следващия сезон.За рефер на двубоя бе определен Николай Йорданов
Последна промяна от soilwork на 08 юни 2011 11:55, променено общо 1 път.
Кажете ми има ли смисъл от такива отбори в А група? Едната Б група се разпадна, едва ли не никой не ще в А група и взе че стана втори някакъв сателит с изкуствен терен и една трибуна. В другата пак май се бяха отказали един два отбора не знам какво и накрая на баража тези Своге къде всяка година влизат бият ги като тъпани и излизат. Не можаха да разберат, че нямаме толкова професионални клубове. Една 10-ка А група и една 18 -ка Б група си е напълно достатъчно.
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми...MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето САМО ЦСКА ! Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®