Не искам да се правя на интересен , включвайки се в общия вой от критики към националния ни отбор по футбол, защото гарантирам с главата си, че същият няма да претърпи загуба в събота. В това съм абсолютно убеден. Не, никакъв пресантимент не е това. Просто класата ни е по-висока от противника и прибързаната еуфория на местни медии и публика само ще налеят вода в нашата мелница. Така, че споко. Резилът е отърван.
Другото е притеснително- да участваш в контрола срещу пасмина полуаматьорски футбалери, която даже във ФИФА не отразяват и на всичкото отгоре да загубиш е нечуван срам и позор. Самото съгласие за участие в такава безпредметна проверка е невиждана глупост и вместо да донесе някаква полза, удари и по без това разклатеното самочувствие на нашите момчета. Да, възможно е да са се пазили за важния мач, да са отигравали някакви мистериозни тактически варианти, може и прекаленото уединение сред френската природа да им е повлияло зле... Но аджеба как да разберем това, след като въпросната контрола бе обвита в такава медийна секретност, все едно се правят тайни опити в базата на НАСА. От тук идва и горчилката- причините за провала може да не са една и две, но щом са така забулени, в пространството остава само цифровото изражение, което е меко казано конфузно за тим с претенции за класиране на голям форум. Просто срещу такива пичове като корсиканците излизаш,подрусваш без да си изпотиш фланелката, набутваш една кошница с голове и отиваш да си пиеш биричката.
И друга срамота- носи се като градска легенда слуха, че само бразилчето в отбора е изглеждало адекватно на терена и се е хвърляло като истинско лъвче. Дали е така трудно ще бъде потвърдено поради горепосочените причини. Но и малко истина да има в този слух, ще е нужно нещо в главата на "трикольорите" ни да прещрака, а в гърдите да затупа. Защото съгласете се- нито Кавали е Кавани, нито Лом е Лондон.
Кавали не е Кавани, Лом не е Лондон
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кавали не е Кавани, Лом не е Лондон
пич, не са много българите, които вярват, че Монтенегро ще ни бие. Възможно е и да ни бият, но по природа сме оптимисти. Аз съм оптимист.
За всичко друго съм сто процента съгласен с теб.
------------------------------------------------------------
Желая Успех на националите и дано бием. Не за класиране, не за нещо друго, а щот играе националния отбор на България
За всичко друго съм сто процента съгласен с теб.
------------------------------------------------------------
Желая Успех на националите и дано бием. Не за класиране, не за нещо друго, а щот играе националния отбор на България
незнам дали ще победим,но съм сигурен че няма да го загубим този мач!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Л^Геша написа:незнам дали ще победим,но съм сигурен че няма да го загубим този мач!
Да, но нас хикс също не ни устройва особено

- south_division
- Контакти:
Аз пък съм сигурен, че този мач ще ми донесе печалба, тъй като е една от най твърдите 1-ци през уикенда
keano_sj написа:пасмина полуаматьорски футбалери
Това ми беше достатъчно да спра да чета. И да, играчите на Корсика са много по-големи професионалисти от нашите, особено от тези подвизаващи се в А група. Единственото срамно е, че загубихме от сборен отбор на френската Лига 2, събиращ се 1 път в годината. А уж градим нещо дългосрочно.
Лом не е Лондон, това го знаем. Но и националният нихилизъм и омаловажаване на собствените ни качества е много лоша наша черта. Напротив, трябва да имаме самочувствието на нация създала национален отбор- бронзов медалист на Световно първенство. Поне моето самочувствие е такова.
Мисля, че ще победим Черна гора. Убедеността ми е твърда и съм заложил някой лев за победа на нашият отбор. За всеки случай съм хеджирал с хикс. Загуба от Черна гора не допускам. Доказателството го поствам, като скрийншот на залога ми:

Залогът го направих още вчера.
П.П. В момента коефициентът за победа на Черна гора се е качил от 1,80 на 2,05 а за победа на България е паднал от 4,33 на 3,60(!!!), това е в bet365, следя ги откакто пуснаха залозите. Хикса леко се е покачил от 3,25(моят залог) на 3,30.
Мисля, че ще победим Черна гора. Убедеността ми е твърда и съм заложил някой лев за победа на нашият отбор. За всеки случай съм хеджирал с хикс. Загуба от Черна гора не допускам. Доказателството го поствам, като скрийншот на залога ми:

Залогът го направих още вчера.
П.П. В момента коефициентът за победа на Черна гора се е качил от 1,80 на 2,05 а за победа на България е паднал от 4,33 на 3,60(!!!), това е в bet365, следя ги откакто пуснаха залозите. Хикса леко се е покачил от 3,25(моят залог) на 3,30.
Последна промяна от Hrabar на 04 юни 2011 00:30, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
-
- Контакти:
Другото е притеснително- да участваш в контрола срещу пасмина полуаматьорски футбалери, която даже във ФИФА не отразяват и на всичкото отгоре да загубиш е нечуван срам и позор.

Тая "пасмина полуаматьорски футбалери" е съставена от много по- тутуловани футболисти от тези в нашия национален отбор- Себастиен Скилачи- купа на лигата на Франция ( с Монако), 2 пъти шампион на Франция ( с Лион), купа на Франция ( отново с Лион), купа на Испания ( със Севиля), настоящ играч на Арсенал, френски национал
Людовик Жули- няма нужда от коментар, но все пак- шампион на Франция и купа на лигата ( с Монако), ШЛ, шампион на Испания 2 пъти ( Барселона) и т.н., настоящ играч на ПСЖ, бивш френски национал
Франсоа Модесто- бивш играч на Каляри и Монако, в момента играе за Олимпиакос (Гърция), с който отбор стана шампион.
Отаналите играчи с по- малко известни, но всички те играят в професионални клубове от Франция. Отборът не е признат от ФИФА и УЕФА, защото Корсика са френски остров и отборът им е неофициален, нещо като този на Каталуния.
Последна промяна от Freelancer на 03 юни 2011 21:35, променено общо 1 път.
- Тони Шумахер
- Контакти:
о.к. Калофер не е Калифорния ............. но има ли логика няколко дена преди мача с Черна гора , да няма избистрен състав а да се играе с 2 различни състава през двете полувремена ! Това ме плаши мен , а за Вас незнам !
Върни се в “Футбол - България”