Какво е мнението ви за завършилия футболен шампионат ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dimitar59
Контакти:

Какво е мнението ви за завършилия футболен шампионат ?

Мнениеот dimitar59 » 29 май 2011 00:50

Футболният шампионат завърши.За мен това бе предното много слабо първенство.Като негово отражение бе и представянето на националния и клубните отбори на европейската сцена.Навсичко отгоре интрига изобщо нямаше.Шампионата много ми приличаше на едно току що завършило кулинарно шоу с предизвестен победител,а титлата на ''Литекс'' бе досущ като титлата на Сидония.Според мен нещо трябва незабавно да се промени.Дали да се намали състава на групата на 8-10 отбора и те да играят по 4 мача помежду си или подобно на други спортове да се въведат финални плейофи..? Ето защо ще ми е интересно и вашето мнение.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Какво е мнението ви за завършилия футболен шампионат ?

Мнениеот george_speed75 » 29 май 2011 00:57

Футболният шампионат завърши.За мен това бе предното много слабо първенство.Като негово отражение бе и представянето на националния и клубните отбори на европейската сцена.

A ти кво искаш??.Всяка година 1/16 финал в ЛЕ и по един отбор в ШЛ.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 май 2011 01:01

Равностойно първенство, по-силно от миналогодишното, но с много грешки на съдиите, били те умишлени или не, само те си знаят
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 май 2011 01:08

Като цяло първенството наистина не беше много интересно.Не бяха много мачове,които да очакваме с голяма тръпка.Дори традициони дербита като Берое - Левски/ЦСКА,Локо Пд - ЦСКА/Левски,Локо Сф - Левски/ЦСКА и т.н не бяха много драматични.Първенството като качество не беше по-слабо от миналите години,все пак имахме удоволствието да наблюдаваме футболисти като Дембеле,Грийн,Платини,Делев,Нелсон,Кардвальо,Божов,Ив.Цветков,Карачанаков и т.н.Но пък нямаше почти никаква интрига,титлата беше ясна още първите кръгове на пролетният полусезон.Не се получи и достатъчно драматизъм при изпадащите,единствено интересно беше за 4-тото място,там поне през целият сезон си беше доста интересно,но като цяло Локо Сф през целият сезон си държете така ценното място.

Догодина обаче си мисля,че ще бъде много по-интересно.Идва един отбор с огрмони претенции като Лудогорец и се очаква дори още в първият си сезон да се превърнат в сериозен фактор.От другата страна идва и един много симпатичен и именит отбор за България,Ботев Вр.Да се надяваме и Етър да успее да се докопа по някакъв начин до място в елита.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 май 2011 01:10

Mourinio написа:Равностойно първенство, по-силно от миналогодишното, но с много грешки на съдиите, били те умишлени или не, само те си знаят

Катеогрично не съм съгласен.Точно съдийството от сезон на сезон става все по-добро.Май забравяте какви скандали ставах преди години :roll: То не бяха побоища,сменяне на комисии,като цяло футболисите станаха малко по-толератни.Предполагам,че ти имаш претенции към съдийството срещу Черно Море,но явно имаш къса памер и забравяш,колко подкрепян отбор бяхте точни вие.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 май 2011 01:14

dunavfc написа:
Mourinio написа:Равностойно първенство, по-силно от миналогодишното, но с много грешки на съдиите, били те умишлени или не, само те си знаят

Катеогрично не съм съгласен.Точно съдийството от сезон на сезон става все по-добро.Май забравяте какви скандали ставах преди години :roll: То не бяха побоища,сменяне на комисии,като цяло футболисите станаха малко по-толератни.Предполагам,че ти имаш претенции към съдийството срещу Черно Море,но явно имаш къса памер и забравяш,колко подкрепян отбор бяхте точни вие.

Не казвам, че през миналите години е имало по-малко грешки, а просто, че и през тази имаше много грешки...а коментарът ти за Черно море е напълно излишен и не си заслужава да го коментирам, тъй като го смятам за провокация. По темата... говорих за грешките на съдиите като цяло, не визирах отбори ощетени или подпирани, никъде не намесих нито Черно море, нито който и да е друг отбор или пък например твоя любим отбор, който даже не помня кога за последно е играл в А група, за да го коментирам по какъвто и да е начин...
Последна промяна от Mourinio на 29 май 2011 01:23, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 29 май 2011 01:22

Трагично :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 29 май 2011 01:25

McLovin написа:Трагично :|

И трагично ще си остане за съжаление..

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 май 2011 01:33

Mourinio написа:
dunavfc написа:

Не казвам, че през миналите години е имало по-малко грешки, а просто, че и през тази имаше много грешки...а коментарът ти за Черно море е напълно излишен и не си заслужава да го коментирам, тъй като го смятам за провокация. По темата... говорих за грешките на съдиите като цяло, не визирах отбори ощетени или подпирани, никъде не намесих нито Черно море, нито който и да е друг отбор или пък например твоя любим отбор, който даже не помня кога за последно е играл в А група, за да го коментирам по какъвто и да е начин...

Кое е провокация,моито момче ? Помниш ли мача с Левски за Купата на България ?

Върни се в “Футбол - България”