Мутрите си прибраха ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Мутрите си прибраха ЦСКА
Мутрите отидоха там където им е мястото - в цска. Както всички знаят, включително и чорбарите, "Титан Ас" не са нищо повече от наследници на Жоро Илиев и ВИС.
Re: Мутрите си прибраха ЦСКА
aide zavistnicite po4naha da qduvat dano puknete ot qd maikavi da *** na vsi4ki koito mrazqt markata CSKA to e istinata 

djonik написа:Мутрите отидоха там където им е мястото - в цска. Както всички знаят, включително и чорбарите, "Титан Ас" не са нищо повече от наследници на Жоро Илиев и ВИС.
Я посочи, един собственик на отбор в България, който да не е мутра! Не ги обиждай Титан, са на доста по-високо ниво от Илиевите и ВИС2!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
До колкото си спомням ВИС 2 беше в Левски нали ..
hlucho написа:djonik написа:Мутрите отидоха там където им е мястото - в цска. Както всички знаят, включително и чорбарите, "Титан Ас" не са нищо повече от наследници на Жоро Илиев и ВИС.
Я посочи, един собственик на отбор в България, който да не е мутра! Не ги обиждай Титан, са на доста по-високо ниво от Илиевите и ВИС2!
Аз не казвам, че няма такъв - очевидно е, че всички са мутри. Ти само как разбра, че са по-високо от ВИС. Ако прочетеш малко повече, ще разбереш, че са много по-ниско. Дробеца бе нещо като личен слуга на Васко и Жоро Илиев.
Punkd написа:До колкото си спомням ВИС 2 беше в Левски нали ..
Много повече бяха на Локо Пд. Но тогава бяха лоши, сега станаха добри

djonik написа:hlucho написа:djonik написа:Мутрите отидоха там където им е мястото - в цска. Както всички знаят, включително и чорбарите, "Титан Ас" не са нищо повече от наследници на Жоро Илиев и ВИС.
Аз не казвам, че няма такъв - очевидно е, че всички са мутри. Ти само как разбра, че са по-високо от ВИС. Ако прочетеш малко повече, ще разбереш, че са много по-ниско. Дробеца бе нещо като личен слуга на Васко и Жоро Илиев.
По стечение на обстоятелствата познавам собствениците на Титан, и знам от къде и как тръгнаха Димитър Борисов и Иво Иванов!
По стечение на обстоятелствата познавам собствениците на Титан, и знам от къде и как тръгнаха Димитър Борисов и Иво Иванов! [/quote]
По стечение на обстоятелствата ми се струва, че лъжеш

djonik написа:По стечение на обстоятелствата познавам собствениците на Титан, и знам от къде и как тръгнаха Димитър Борисов и Иво Иванов!

Пич, аз не карам някой да ми вярва! Всеки си има право на мнение!
po dobre balgarski mutri,otkolkoto turci/dps/ i pomaci/borat/......... nadiavam se ot /TITAN/ dase setat da priberat prez 2009 i poslednia ostanal vonia6t bokluk v sofia-fc poduene.......
ЦСКА
Върни се в “Футбол - България”