Фенове на Левски,ЦСКА и Локо Пд се обединиха !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Фенове на Левски,ЦСКА и Локо Пд се обединиха !

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2008 21:21

Безпрецедентно обединение на феновете на три от отборите с най-много привърженици в България - Левски, ЦСКА и Локомотив (Пловдив) видяха софианци днес на шествието в памет на убития преди година привърженик на "сините" Андрей Монов. Над 500 души се събраха пред училището на Андрей - I Английска езикова гимназия, след което изминаха разстоянието до мястото пред пл. "Света Неделя", където австралийският престъпник Джок Полфрийман наръга фатално българския младеж. Феновете на трите отбора се присъединиха към близките и роднините на загиналия преди година привърженик на Левски и поднесоха цветя и възпоменателни венци на лобното място на Андрей Монов.

Въпреки футболните различия ултрасите не създадоха проблеми и показаха единност пред каузата "Нищо не е забравено, нищо не е простено!" Освен минутата мълчание в памет на Андрей, шествието се обяви и за справедлива присъда за лумпена Полфрийман. Делото на анархиста е отложено за 25 февруари 2009 година. За деянието на убиеца законът предвижда от 15 до 20 години затвор. Семейството на Андрей Монов заведе и иск за кръвнина на стойност 250 хиляди лева.

ТОВА Е НАЧИНА, СТИГА ОМРАЗА, ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ!

Вземете пример,бе смешници ! Писна ми да чета безмислени теми между некви смели кибер-войни на по 15 години,който в живота са мишки и си тряат !!! Ето това са "големи" хора - тези който надмогват дребните сплетни в името на важната и голяма кауза !!!

П.П. Съжалявам,че не можах да отида,въпреки че не понавах момчето ! Да почива в мир !
Изображение

lud
Контакти:

Re: Фенове на Левски,ЦСКА и Локо Пд се обединиха !

Мнениеот lud » 28 дек 2008 21:33

mnogo shte se kefq ako i na nacionalniq otbor kato gostuvame se obedinim pone za edin den.primerno sreshtu italia.trqbva da napravim silna organizaciq i da gi potroshim jabarite.balgariq nad vsichko.

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 28 дек 2008 21:40

По принцип кирилицата е хубаво нещо,както и пунктоацията,но това е друг въпрос.Евала на всички,които са били днес в София,аз не бях разбрал,че е имало такова нещо,иначе с удоволствие щях да ида,и нищо нямаше да ми попречи,но не знаех.Много приятно съм изненадан,от това,което прочетох.Да почива в мир момчето,важно е да доказваме,че преди всичко сме човешки същества и най-вече българи.А вие в този форум,не доказвате нито едното нито другото. :|
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2008 21:41

lud написа:mnogo shte se kefq ako i na nacionalniq otbor kato gostuvame se obedinim pone za edin den.primerno sreshtu italia.trqbva da napravim silna organizaciq i da gi potroshim jabarite.balgariq nad vsichko.

Едно време преди Батков и Томов да дойдат и да правят изкуствена война между Левски и ЦСКА т.е. напразно наливаха масло в огъня,Перуката още не беше осрал Националния и т.н. имаше обединение ! Даже помня как имаше фенове на ЦСКА в "Б" и обратното :shock: Сега не е така ! Но е добре,ако не друго,да покажем и уважение И към момчето което е убито,иначе най-крайните фенове ни показват как се прави ! А не някви форумни мишки да се псуват,а после на живо да си траят ! Жалка картинка ! Да почетем Андрей и да си вземем поука,от това,че преди всичко сме Българи,и сме хора - а фенщината няма нищо общо с общочовешките проблеми !!!
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2008 21:43

xoxabel написа:http://www.hrastalak.com/kremena_2000/

Яко си малоумен !!! ТАЗИ ТЕМА ДА НЕ СЕ ЦАПА ПОВЕЧЕ :!: :!: :!: :!:

Който има да каже нещо,и го мисли също така,да го казва - който не,да ходи да си води форумните воини и да не пише в тази тема :!:
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 28 дек 2008 21:44

xoxabel написа:http://www.hrastalak.com/kremena_2000/

Тва кво общо има с темата???Писна ми от вас,играйте си игрите,бебета такива...модераторите за кой ли път спят,такива трябва да ги баннвате на момента,ама....
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 дек 2008 21:45

lauta hools написа:По принцип кирилицата е хубаво нещо,както и пунктоацията,но това е друг въпрос.Евала на всички,които са били днес в София,аз не бях разбрал,че е имало такова нещо,иначе с удоволствие щях да ида,и нищо нямаше да ми попречи,но не знаех.Много приятно съм изненадан,от това,което прочетох.Да почива в мир момчето,важно е да доказваме,че преди всичко сме човешки същества и най-вече българи.А вие в този форум,не доказвате нито едното нито другото. :|

С Локо-ВИНАГИ!!!С Цецито-НИКОГА!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2008 21:59

OBI4AM LEVSKI написа:
lauta hools написа:По принцип кирилицата е хубаво нещо,както и пунктоацията,но това е друг въпрос.Евала на всички,които са били днес в София,аз не бях разбрал,че е имало такова нещо,иначе с удоволствие щях да ида,и нищо нямаше да ми попречи,но не знаех.Много приятно съм изненадан,от това,което прочетох.Да почива в мир момчето,важно е да доказваме,че преди всичко сме човешки същества и най-вече българи.А вие в този форум,не доказвате нито едното нито другото. :|

Кво толкова ги мразиш не мога да те разбера ?! Сериозно ?! ULTRAS ли си ? Ама дори и да си ULTRAS,виж другите кво правят ?! Кво толкова са ти направили ?! Са ше ми кажеш,че нямаш приятели от ЦСКА !!! Ей такова мислене ебава майката на Държавата !!! Безмислена омраза !!! За национални каузи къде по-заклети врагове се обединяват,а ние за некви смешни отбори,дето последните 20 год. са жалка имитация на отборите от преди 89та и в който отбори се перат пари - за кво да ги мразиш до толкова,че да загърбиш България бе брат ?! Секи си има мнение,просто питам "как,и откъде може да има такава омраза" ?! :shock:
Изображение

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 28 дек 2008 22:01

OBI4AM LEVSKI написа:

Ей луд тука нестава въпорс за Левски,ЦСКА,Локо или Партизан,а за това че се обединяваме много хора с една обща кауза.Днес наистина бяхме много и това може само да ни радва,защото сме единни.
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 28 дек 2008 22:02

Blue_Lion написа:
OBI4AM LEVSKI написа:

Кво толкова ги мразиш не мога да те разбера ?! Сериозно ?! ULTRAS ли си ? Ама дори и да си ULTRAS,виж другите кво правят ?! Кво толкова са ти направили ?! Са ше ми кажеш,че нямаш приятели от ЦСКА !!! Ей такова мислене ебава майката на Държавата !!! Безмислена омраза !!! За национални каузи къде по-заклети врагове се обединяват,а ние за некви смешни отбори,дето последните 20 год. са жалка имитация на отборите от преди 89та и в който отбори се перат пари - за кво да ги мразиш до толкова,че да загърбиш България бе брат ?! Секи си има мнение,просто питам "как,и откъде може да има такава омраза" ?! :shock:

хахаха къв ултрас е тоя бе :D на неповече от 12 години и е ходил на 1,2 мача в А сектор с дядо си.Просто се прави на интересен
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Върни се в “Футбол - България”