Бербатов: Все нещо има в мен, щом ме избират за 5-ти път

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

СинТерор
Контакти:

Бербатов: Все нещо има в мен, щом ме избират за 5-ти път

Мнениеот СинТерор » 27 дек 2008 21:47

Димитър Бербатов се появи с безупречен сив костюм за церемонията Футболист №1 на 2008 г в х-л "Кемпински Зографски". С обичайната си стеснителна усмивка носителят на първата награда отказа да прави сравнение между себе си и Христо Стоичко, който е единственият играч преди него, печелил приза пет пъти.

"Все нещо ще има в мене щом ме избират за пети път", заяви Бербатов . "За мен важното е, че съм жив и здрав и вървя по плана който съм си поставил. Сър Алекс не дойде, но той си има много други работи на главата."

Най-скъпият играч в историята на Манчестър Юн получи приза си от своя детски идол и бивш треньор в националния отбор Христо Стоичков. След претупаната церемония, която трая малко повече от 30 мин, първите трима в класацията отговориха на въпросите на медиите, като Бербатов естествено предизвика най-голям интерес. "Много се зарадвах, че Ицо ми връчи наградата. Това е голям жест от негова страна. Когато се качи на сцената ми пожела догодина да получа и другата Златна топка, онази на Франс Футбол".

На въпрос има ли предпочитания кой да бъде назначен за селекционер на националния отбор, той избягна да спомене конкретни имена. "Това е задача на БФС, а ние футболистите ще трябва да приемем техния избор. Въпросът дали да е българин или не няма

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Бербатов: Все нещо има в мен, щом ме избират за 5-ти път

Мнениеот Lyubooo » 27 дек 2008 22:41

Берба си е класа!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 27 дек 2008 23:14

Браво заслужено си е футболист на годината ;)
Браво и на Жоро вратарчето ;) и той си заслужава много , макар и да съм чорбар ще си призная , че Жоро е голям вратар ;)
Послепис : Който ******** мисли да ругае или пак да прави спор между ЦСКА и Левски да го духа ф устата шибан гей
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 дек 2008 00:00

man_united_fen написа:berbatov e pedal i ne zaslujava daje da e v 5cata . pulen pikoch :twisted:

Педал си ти бе!!!Мноо разбираш ти кой е педал и кой не...... :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 28 дек 2008 12:58

man_united_fen написа:berbatov e pedal i ne zaslujava daje da e v 5cata . pulen pikoch :twisted:

и от футбол неразбираш
ти си от оня пълнеж по трибуните, който бива използван за псуване, но не и за нещо креативно!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”