Двама президенти на футболни клубове въртели "черното тото"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

gosho
Контакти:

Двама президенти на футболни клубове въртели "черното тото"

Мнениеот gosho » 18 май 2011 11:54

Двама президенти на футболни клубове били мозъците на организираното "черно тото" в България. Това коментира пред "Дарик" експертът по киберпрестъпленията Явор Колев. Имената на двмата босове не се съобщават, тъй като срещу тях все още няма необходимите доказателства. В проведената от ГДБОП акция срещу пунктовете за нелегални залози на местата, в които са се приемали те са се появили футболист от професионален клуб у нас, както и шеф на фенклуба на участник в родния шампионат.

Явор Колев коментира, че са манипулирани резултати от всички групи на българския шампионат по футбол, с което са постигани печалби. Той обяви също така, че е имало план, с който пунктовете за нелегални залагания да обхванат цялата територия на България. 28 пункта за приемане на нерегламентирани залози са били разбити до момента в акцията на ГДБОП.

Според мен са трима : Венци Стефанов , Тото Динев и агент Борат :) :) :) :)

kishe
Контакти:

Re: Двама президенти на футболни клубове въртели "черното тото"

Мнениеот kishe » 18 май 2011 12:22

не вярвай на всичко което четеш.пълни глупости са тези писания
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 май 2011 12:33

Всички са в кюпа ;)
Изображение

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 18 май 2011 12:42

аз го предположих преди време и се оказах прав - кой отговаря на определението бивш национал и президент на футболен клуб?
Лечков - с неговите уредени мачове с любимият му отбор които още му дължи пари и с кой ли не. Да не говорим как преди 2 години трасираше петя им към титлата, но накрая Левски и Черно море им провалиха плановете.

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 18 май 2011 12:46

Не знам кой седи начело на схемата ,но знам че около 70 % от мачовете се манипулират в България :!:
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 18 май 2011 12:50

Qu1cky написа:Не знам кой седи начело на схемата ,но знам че около 70 % от мачовете се манипулират в България :!:

аз пък занм че са много по- малко и особенно то 2 години казват, че не е било толкова чисто от години!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 май 2011 12:52

Вие мислите ли, че ще ударят едрите риби ? По-вероятно е да ударят дребни мошеници, президенти на отборите от Б група, отколкото да бутат големите играчи ;)
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 май 2011 12:52

8-)

Докато не се извадят черно на бяло имена и доказателства, работата е като онази приказка - аз да кажа, че сестра ти е еди каква си, а ти върви, че доказвай, че нямаш сестра ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2011 13:03

Уговарянето на мачове не е престъпление в България, каза говорителят на главния прокурор Стелиана Кожухарова. Така по думите й няма как прокуратурата да разследва подобни уговорки, освен ако те не са свързани със залагания, за които има данни, че са незаконни. Прокурорът от ВКП Николай Георгиев декларира, че има несъответствие между обществените очаквания и това, което може да направи прокуратурата. Независимо, че една част от подадените сигнали в прокуратурата се оказват верни, то не липсват и такива случаи , при които производствата да са прекратени поради липса на престъпления.

Няма закон в ЕС, който да контролира, ако от България се уговарят мачове. Прокуратурата не доказва и не прави опити да доказва нещо, което е морално укоримо, поясни Кожухарова. От прокуратурата са внесли на 18 март в парламента предложение за промени в НК, с които да се завишат санкциите за осъдени за незаконни залагания. За сега наказания за незаконни залагания могат да бъдат налагани по сега действащия текст в НК за незаконна хазартна дейност

Идея си нямам как да коментирам това :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Футбол - България”