Обаче такова съдийство не съм очаквал..... 10 пъти фаулираха Румен Николов, а аз не се сещам нито един път съдията да свири фал. Отделно и с другите ни играчи така, но с Румен просто ми се наби доста на очи. В същото време подобни нарушения си ги даваше за Локото - двоен аршин демек. Дузпа за Локо Сф първото полувреме няма как да има, защото ръката на Танко е до тялото прибрана, отделно Танко е прекалено близо и няма как да реагира... вижда се, че не прави нарушение към топката. Ръка със сигурност има.. дори се вижда как отскача назад, но тя е до тялото и няма как да реагира и затова дузпа категорично няма.... ако ръката му беше разперена някъде настрани, тогава вече 50:50 според преценката на съдията. Вярвайте ми.... ако имаше някакъв резон да се даде дузпа, Генов със сигурност щеше да я даде на Локо Сф, така че е смешно домакините да мрънкат в случая по въпроса

Ако някой е решил да го набие, този път съм ЗА

Обаче съм склонен и на компромисен вариант.... да назначат Антон Генов за шеф на съдийската комисия, за да спре да свири мачове веднъж завинаги