LordVOODOO написа:Пич успокой се малко и спри наркотиците! Няма нищо лошо в това човек да е фен на отбор извън България! А и все пак виж какво е нивото на родният футбол!!! - Трагично! Какво лошо има в това да си ценител на красивият и добър футбол? След като родните отбори не могат да ни предоставят нужното качество нормално е да гледаме на запад!
Аз лично обичам Барселона в пъти повече отколкото, който и да е роден клуб! (Друг е въпроса, че заради Стоичков не смятам Барса са чужд отбор, а за наш!

)
Дришльо, наркотици взима майка ти, което е обяснението за генетическите ти увреди!
Ти си толко зле, че не искам да те коментирам!
Къв „наш“, бе? Монглоидния, чернокож циганин Стоичков не стъпка ли герба на България и не каза ли, че България нищо не му е дала и не се чувства Българин? Ти да не си каталунец?
bai mile написа:Сипи си един чаи, успокои се.Тва па що реши че ни е проблема? Ние нямаме футбол тука ахахахах.Аз съм фен на Барселона, по ред причини...Аиде моляти се бе то тука хората това им остана, да са фенове на тия дето наистина играят, че в БГ има само мочка.
Заради такива тв фенчета, които не ходят по стадионите и такива, които не ходят да гласуват - такава ни е държавата и съответно футбола.
Глори хантърите, които следите отборите по лийвскор и тв сте тумора на футбола!
Местните ви отбори губят и обедняват за сметка на западните отбори.
Ако всички ходим по мачове и си купуваме артикули на нашите отбори, пълним си стадионите и сами си предупределяме съдбата - футбола ни ще е на ниво!