Какво мислите за чуждопоклонниците?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kiddo

Какво мислите за чуждопоклонниците?

Мнениеот kiddo » 26 дек 2008 12:57

Чуждопоклонието е еснафщина и липса на себеуважение!
Няма по-гнусни същества от тия, които се кефят на травестита Роналдо и се мислят, че са фенове на м.ю.
Преди месеци попаднах на един форум случайно и чета как некакъв пише, че Барбуков не може да се впише в идеята м.ю и че не трябва да играе в отбора, защото е Българин и отдолу после пишеше нещо: „Абе не съм расист, ама Българин не може да играе в м.ю“ ... нещо такова, цитирам по памет, и един олигофрен(български естествено) се включва: „Абе как може да кажеш такова нещо, аз обичам мю повече от всеки бг отбор“ :roll: точно така го беше написал „бг отбор“.

Истинските привърженици мразят глори хантърите и чуждопоклонниците, защото те никога няма да бъдат ПРИВЪРЖЕНИЦИ!
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: Какво мислите за чуждопоклонниците?

Мнениеот LordVOODOO » 26 дек 2008 13:04

Пич успокой се малко и спри наркотиците! Няма нищо лошо в това човек да е фен на отбор извън България! А и все пак виж какво е нивото на родният футбол!!! - Трагично! Какво лошо има в това да си ценител на красивият и добър футбол? След като родните отбори не могат да ни предоставят нужното качество нормално е да гледаме на запад!
Аз лично обичам Барселона в пъти повече отколкото, който и да е роден клуб! (Друг е въпроса, че заради Стоичков не смятам Барса са чужд отбор, а за наш! ;) )
Изображение

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 26 дек 2008 13:06

kiddo написа:Чуждопоклонието е еснафщина и липса на себеуважение!
Няма по-гнусни същества от тия, които се кефят на травестита Роналдо и се мислят, че са фенове на м.ю.
Преди месеци попаднах на един форум случайно и чета как некакъв пише, че Барбуков не може да се впише в идеята м.ю и че не трябва да играе в отбора, защото е Българин и отдолу после пишеше нещо: „Абе не съм расист, ама Българин не може да играе в м.ю“ ... нещо такова, цитирам по памет, и един олигофрен(български естествено) се включва: „Абе как може да кажеш такова нещо, аз обичам мю повече от всеки бг отбор“ :roll: точно така го беше написал „бг отбор“.

Истинските привърженици мразят глори хантърите и чуждопоклонниците, защото те никога няма да бъдат ПРИВЪРЖЕНИЦИ!

Сипи си един чаи, успокои се.Тва па що реши че ни е проблема? Ние нямаме футбол тука ахахахах.Аз съм фен на Барселона, по ред причини...Аиде моляти се бе то тука хората това им остана, да са фенове на тия дето наистина играят, че в БГ има само мочка.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

thrust
Контакти:

Мнениеот thrust » 26 дек 2008 13:11

LordVOODOO написа:Пич успокой се малко и спри наркотиците! Няма нищо лошо в това човек да е фен на отбор извън България! А и все пак виж какво е нивото на родният футбол!!! - Трагично! Какво лошо има в това да си ценител на красивият и добър футбол? След като родните отбори не могат да ни предоставят нужното качество нормално е да гледаме на запад!
Аз лично обичам Барселона в пъти повече отколкото, който и да е роден клуб! (Друг е въпроса, че заради Стоичков не смятам Барса са чужд отбор, а за наш! ;) )

А не можеш ли да си гледаш хубав футбол и да си мълчиш? Що трябва да знаем, че си "голям фен" на Барцилоната? Ай, кат си голям фен, ходи им на мачовете. Просто единственото, което трябва да направиш, е да си гледаш хубав футбол и да си правиш трайко. Ясно е, че никакъв фен не можеш да си им. Само да им се кефиш.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 26 дек 2008 13:16

"Чуждопоклончеството" го има навсякаде по света, не само в България. Не казвам, че обичам Рома повече от ЦСКА, но дори и да беше така не мисля, че е нещо лошо. Всеки има право да избира кой отбор да поддържа и подкрепя. Аз например да се запалих по футбола именно заради мач на Рома, който имах шанс да гледам на живо на "Олимпико". За това не мисля, че феновете на чуждите отбори са по-малко фенове отколкото тези на българските отбори.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
kiddo

Мнениеот kiddo » 26 дек 2008 13:28

LordVOODOO написа:Пич успокой се малко и спри наркотиците! Няма нищо лошо в това човек да е фен на отбор извън България! А и все пак виж какво е нивото на родният футбол!!! - Трагично! Какво лошо има в това да си ценител на красивият и добър футбол? След като родните отбори не могат да ни предоставят нужното качество нормално е да гледаме на запад!

Дришльо, наркотици взима майка ти, което е обяснението за генетическите ти увреди!
Ти си толко зле, че не искам да те коментирам!
Къв „наш“, бе? Монглоидния, чернокож циганин Стоичков не стъпка ли герба на България и не каза ли, че България нищо не му е дала и не се чувства Българин? Ти да не си каталунец?

bai mile написа:Сипи си един чаи, успокои се.Тва па що реши че ни е проблема? Ние нямаме футбол тука ахахахах.Аз съм фен на Барселона, по ред причини...Аиде моляти се бе то тука хората това им остана, да са фенове на тия дето наистина играят, че в БГ има само мочка.

Заради такива тв фенчета, които не ходят по стадионите и такива, които не ходят да гласуват - такава ни е държавата и съответно футбола.
Глори хантърите, които следите отборите по лийвскор и тв сте тумора на футбола!
Местните ви отбори губят и обедняват за сметка на западните отбори.
Ако всички ходим по мачове и си купуваме артикули на нашите отбори, пълним си стадионите и сами си предупределяме съдбата - футбола ни ще е на ниво!
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 26 дек 2008 13:31

thrust написа:

А не можеш ли да си гледаш хубав футбол и да си мълчиш? Що трябва да знаем, че си "голям фен" на Барцилоната? Ай, кат си голям фен, ходи им на мачовете. Просто единственото, което трябва да направиш, е да си гледаш хубав футбол и да си правиш трайко. Ясно е, че никакъв фен не можеш да си им. Само да им се кефиш.

Ахахахаха забавен си! Гледал съм повече мачове на Барса на живо, отколкото ти мачове в България на който и да е отбор! За последно гледах Ел Класико на живо! Така че трай си! Не че те засяга, но съм сосио на отбора! ;)
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 26 дек 2008 13:35

kiddo написа:

Дришльо, наркотици взима майка ти, което е обяснението за генетическите ти увреди!
Ти си толко зле, че не искам да те коментирам!
Къв „наш“, бе? Монглоидния, чернокож циганин Стоичков не стъпка ли герба на България и не каза ли, че България нищо не му е дала и не се чувства Българин? Ти да не си каталунец?

И какво ако съм каталунец???! Още преди 5 години отказах да получа испански паспорт и да стана с двойно гражданство! А хем тогава България не беше е ЕС! Обичам си родината, но съм отвратен от родният футбол. Ходя редовно на мачовете на Черно Море и имам всичките им фенски артикули, но аз ще си остана барселонист до гроб! Явно във вените ми тече поне малко каталунска кръв! ;)
А за наркотиците... като ти гледам мненията определено преди да седнеш да пишеш в темата си дръпнал поредната линия...
Изображение

CSKA ULTRAS 15

Мнениеот CSKA ULTRAS 15 » 26 дек 2008 13:54

Na maikati putkata gei skapan mahai se ot balgaria ne ni trqbvat takiva kopelenca kato teb.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 26 дек 2008 14:00

CSKA ULTRAS 15 написа:Na maikati putkata gei skapan mahai se ot balgaria ne ni trqbvat takiva kopelenca kato teb.

И защо пък да се маха от България ?
Като гледам ти си от Хасково, но въпреки това си цесекар независимо, че не си от София, това не е ли един вид също чуждопоклоничество.Доколкото си спомянм в Хаково си имахте отбор или се лъжа ?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Върни се в “Футбол - България”