Етър?! Ами, това е един отбор, който от моя град и който аз подкрепям много, но :
- първия полусезон беше страхотен за Етъ, а по едно време мисля, че през втората половина на сезона бяхме и първи...
- сега не ни върви играта, не можем да бием Септември Симитли нито пък Ботев Враца, които не са слаб отбор, но за Етър не би трябвало да са трудност...
КАКВО СТАВА, ЕТЪРЕ!!!??? СЪБУЖДАЙ СЕ И НАПРЕД КЪМ "А" ГРУПА!!! Мисля, че вече няма шанс за "А" група, но все пак второто място е постижимо....
Етър?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- wweover133
- Контакти:
- Гара Дембеле
- wweover133
- Контакти:
Re: Етър?!
Кво Берое бе брат! Ливърпул е единствения тим на света!!! Най-великия! Иначе Етър е протеже на Ливърпул
шегувам се разбира се! Ливърпул FOREVER!!! Е, и Етър покрай тях ...

- Гара Дембеле
И аз ви симпатизирам, дано поне хванете 2-ро място за бараж. Напред болярски лъвове 

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
- wweover133
- Контакти:
дай Боже!
Ами аз също съм за Етър,от Велико Търново съм,но.....истината е съвсем друга.Всички в градът бяхме обнадеждени,чи наистина ще влезем в а група и вървяхме натам,но всичко се обърна и само ние не сме знаели какво всъшност става.А простата истина е ,че .....няма пари отборът .а без пари няма как да стане това.Много жалко,има футболисти за това,публиката е страхотна,стадион има в сравнениес други градове.а и на Велико Търново му прилича отбора да е в А група.А пък и Етър е славен тим,последният честен шампион на България.Ами надяваме се на по-добри времена и дано да е по-скоро.Само Етър.
В твоето мнение прозира и причината ЗАЩО Етър е на никъде..."НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПРОБЛЕМ ДА БИЯТ БОТЕВ"...ами проблем си е, защото са по-слаби като цяло! Етър сами си вкараха вълка в кошарата с приказки колко са велики, колко по-силни са от всички, как съдбата е с тях...и съдбата им го върна!
Да не говорим, че зимата взеха на килограм футболисти от Равда и Балчик...е с такива ли се атакува А група? Напролет отборите се засилиха и чесно казано ако не бяха натрупали точки есента, Етър щяха да са сред изпадащите...просто на това ниво са в момента!
Да не говорим, че зимата взеха на килограм футболисти от Равда и Балчик...е с такива ли се атакува А група? Напролет отборите се засилиха и чесно казано ако не бяха натрупали точки есента, Етър щяха да са сред изпадащите...просто на това ниво са в момента!
Най-вероятно са дръпнали ръчната заради пари, които просто нямат. При тези слаби Б групи е изключено да не влезеш в А група, ако имаш финанси и наистина го желаеш.
- wicked1913
- Контакти:
И на мен Етър са ми супер симпатичен отбор
Пожелавам ви възможно най-скоро да влезете в "А" Група,там където е мястото на град като ВЕЛИКО Търново 

фалшива коса - фалшив футбол!
глудах контролата на етър с ботев пловдив.много сте зле ,ако вие сте водещ отбор в Б група , майко мила.съжалявам че го казвам но А група не трябва да е самоцел , без покритие.
Върни се в “Футбол - България”