Ултрас или привърженик ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Ултрас или привърженик ?

Мнениеот milen.hristov » 05 май 2011 19:25

Колеги искам да ви попитам един въпрос,който ми хрумна снощи след спор с човек от фенклуба на Левски бил част от боя след мача с Пирин.На въпроса са ми защо се хвалят той и още няколко човека че са пребили еди си кой и са взели знаме на агитката на Пирин отговорът му беше това:
''Ултрас Левски: Момчета, хората определящи се като ултраси имат една своя игра, битка, и да накажеш знамето на противника е чест.''*
Както му казах,за мен такива неща не трябва да бъдат поощрявани а наказвани,и тези хора нямат место на стадионите.

ВЪПРОСЪТ МИ Е:
Вие фенове(привърженици) ли сте на отборът си или ултраси(като за ултрас приемаме горното твърдение)
п.п. ако някой иска да го направи и като анкета към темата,защото незнам как

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: запитване

Мнениеот POPCORN » 05 май 2011 19:28

Аз съм привърженик на отбора и отивам с цел да го подкрепям него!Никога не съм се бил и правил простоти и няма и да правя!Просто ми е под нивото!Не съм такъв човек да отида на Герена и да руша!Да ходя в Г, но не удобрявам фракции , дучета и някакви такива!Тези неща водят само до неприятности!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 май 2011 19:32

POPCORN написа:Аз съм привърженик на отбора и отивам с цел да го подкрепям него!Никога не съм се бил и правил простоти и няма и да правя!Просто ми е под нивото!Не съм такъв човек....

+1913
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 05 май 2011 19:33

POPCORN написа:Аз съм привърженик на отбора и отивам с цел да го подкрепям него!Никога не съм се бил и правил простоти и няма и да правя!Просто ми е под нивото!Не съм такъв човек да отида на Герена и да руша!Да ходя в Г, но не удобрявам фракции , дучета и някакви такива!Тези неща водят само до неприятности!

+ 1914 !
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 05 май 2011 19:36

Привърженик! На мач трябва да се ходи за удоволствие, а не за избиване на комплекси
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 05 май 2011 19:38

Е, щом така поставяш въпроса, то аз в никакъв случай не мога да се определя като "ултрас" ;)

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 05 май 2011 19:44

И двете ;)
[offtopic][center][wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/news/soccer/2008/5/22/newswide12114061450.jpg[/wrapimg][/center][/offtopic]

[offtopic][wrapimg=]http://www.awooga.org/images/cii8ik5fl1svb9qh69a.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://i27.tinypic.com/2vaxyc0.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://31.cdn.bit2host.eu/wp-content/uploads/2010/10/JT-crying.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kostura_1912
Контакти:

Мнениеот kostura_1912 » 05 май 2011 19:47

milen.hristov написа:Колеги искам да ви попитам един въпрос,който ми хрумна снощи след спор с човек от фенклуба на Левски бил част от боя след мача с Пирин.На въпроса са ми защо се хвалят той и още няколко човека че са пребили еди си кой и са взели знаме на агитката на Пирин отговорът му беше това:
''Ултрас Левски: Момчета, хората определящи се като ултраси имат една своя игра, битка, и да накажеш знамето на противника е чест.''*
Както му казах,за мен такива неща не трябва да бъдат поощрявани а наказвани,и тези хора нямат место на стадионите.

ВЪПРОСЪТ МИ Е:
Вие фенове(привърженици) ли сте на отборът си или ултраси(като за ултрас приемаме горното твърдение)
п.п. ако някой иска да го направи и като анкета към темата,защото незнам как

ПРАВ Е ПРИЯТЕЛЯТ ТИ!ИСТИНСКИЯ ФЕН ЗАЩИТАВА ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ЦВЕТОВЕТЕ НА ОТБОРА,ДОРИ С ЦЕНАТА НА СВОЕТО ЗДРАВЕ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 май 2011 19:48

pesho_1913 написа:Привърженик! На мач трябва да се ходи за удоволствие, а не за избиване на комплекси

+1913 :)
Изображение

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 05 май 2011 19:53

Обичам си отбора и се определям като фен.Не съм вършил простотии,имам приятели от Ботев.Някога заедно ходехме на мачовете и на двата отбора,а след дербито се наливахме с бира.Естествено,загубилият плащаше.Сега нещата доста се промениха.За някои хора е по-важно да мразиш другия,отколкото да обичаш своя отбор!

Върни се в “Футбол - България”