Часовете за излъчване на мачове в БЪЛГАРИЯ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Часовете за излъчване на мачове в БЪЛГАРИЯ
Медиите, направете някаква дискусия относно излъчването на мачовете.Спомнете си ,че веднага след като тази телевизия взе правата за излъчване на БГ шампионата, започнахме да играем-цитирам Любо Пенев-"лятото по обяд,зимата по нощите".Еми на мен ми писна от тази телевизия.Те искат да няма публика по трибуните и само да им се гледат мачовете.Часовете им са идеални, но ако си си вкъщи,това целят те.А дали не е по-хубаво да излъчиш мач ,на който да има 10 000 души публика,да има атмосфера,да покажеш по-добър продукт...Медиите помогнете това недоразумение да спре...И последно, може някой да каже"Ти не си фен,щом не си на стадиона", да ама здравето е по-важно от всичко...Четвъртата власт-ЗАДЕЙСТВАЙТЕ СЕ и помогнете на феновете, които обичат играта в БЪЛГАРИЯ...
Re: Часовете за излъчване на мачове в БЪЛГАРИЯ
Пич,от 18:00 да ги направят всички мачове,24 градуса да е температурата,слънчево и тихо време,повече от 1000 ентусиаста трудно ще отидат.Проблема на българския футбол не са часовете на излъчване на мачовете !!!
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- POPCORN
- Контакти:
bultras4e написа:Пич,от 18:00 да ги направят всички мачове,24 градуса да е температурата,слънчево и тихо време,повече от 1000 ентусиаста трудно ще отидат.Проблема на българския футбол не са часовете на излъчване на мачовете !!!
Може би си прав!Но футбола е заради феновете, а не заради телевизията!Арсенал - Ливърпул вчера да не би да има по-малко интерес от нашите мачове, ама си го направиха хората към 5-6 часа и всички са доволни!Ония ден Манчестър Юнайтед срещу Манчестър сити и те от 8 часа!Просто в България са всички много алчни!Колкото може повече пари да намажат!Другият път клубовете като подписват договора да си направят това изискване!Те зимата на ебати минусувите температури и мача ми почва в 19!Аи сиктир ще ги еба у бтв екшън ли са какви са!Те да си лапат парите , а нас феновете кучета ни яли нали...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:Може би си прав!Но футбола е заради феновете, а не заради телевизията!Арсенал - Ливърпул вчера да не би да има по-малко интерес от нашите мачове, ама си го направиха хората към 5-6 часа и всички са доволни!Ония ден Манчестър Юнайтед срещу Манчестър сити и те от 8 часа!Просто в България са всички много алчни!Колкото може повече пари да намажат!Другият път клубовете като подписват договора да си направят това изискване!Те зимата на ебати минусувите температури и мача ми почва в 19!Аи сиктир ще ги еба у бтв екшън ли са какви са!Те да си лапат парите , а нас феновете кучета ни яли нали...
Когато става дума за футбол в България е хубаво да не се дават примери с абсолютно нито една страна, защото тук нещата са коренно различни.
У нас към момента клубовете разчитат на ТВ права за да съществуват, защото ако не е телевизията много клубове в момента щеше да са вдигнали байрака.
Вечерните мачове са с начален час 21:00ч., да, може би е късно, но според теб ако вечерните мачове са с начален час 19:00ч. ти гарантираш ли, че на стадиона вместо 1 000 ще бъдат 10 000, защото ако не се вдигне бройката, за какво въобще е мрънкането?

Абе как ще не пречи началният час?! Това е супер тъпо.. всичките мачове на Левски са от 9 часа в неделя!?
Аз снощи отидох, но колко момчета нямат коли и не им се пътува да подуене по нощите? Това е идиотско!
Какво пречи мачът да е от 17:00 ? Зрители пред телевизора пак ще има.. но си е друго да отидеш на стадиона по светло, да не трепериш от студ и после да се чудиш как да се прибереш! Това трябва да се промени..
Аз снощи отидох, но колко момчета нямат коли и не им се пътува да подуене по нощите? Това е идиотско!
Какво пречи мачът да е от 17:00 ? Зрители пред телевизора пак ще има.. но си е друго да отидеш на стадиона по светло, да не трепериш от студ и после да се чудиш как да се прибереш! Това трябва да се промени..
- POPCORN
- Контакти:
PFC Litex написа:POPCORN написа:Може би си прав!Но футбола е заради феновете, а не заради телевизията!Арсенал - Ливърпул вчера да не би да има по-малко интерес от нашите мачове, ама си го направиха хората към 5-6 часа и всички са доволни!Ония ден Манчестър Юнайтед срещу Манчестър сити и те от 8 часа!Просто в България са всички много алчни!Колкото може повече пари да намажат!Другият път клубовете като подписват договора да си направят това изискване!Те зимата на ебати минусувите температури и мача ми почва в 19!Аи сиктир ще ги еба у бтв екшън ли са какви са!Те да си лапат парите , а нас феновете кучета ни яли нали...
Когато става дума за футбол в България е хубаво да не се дават примери с абсолютно нито една страна, защото тук нещата са коренно различни.
У нас към момента клубовете разчитат на ТВ права за да съществуват, защото ако не е телевизията много клубове в момента щеше да са вдигнали байрака.
Вечерните мачове са с начален час 21:00ч., да, може би е късно, но според теб ако вечерните мачове са с начален час 19:00ч. ти гарантираш ли, че на стадиона вместо 1 000 ще бъдат 10 000, защото ако не се вдигне бройката, за какво въобще е мрънкането?
За примерите си може би прав,че не трябва да се дават!Но тия хора там в другите страни да не са по балами от нас а>?Ние точно трявба да се учиме от тях, а не да си правиме каквото искаме!Най-доброто първенство е Англия да взимат пример от него!Всички сме едно цяло!Какво значи да гарантирам, аз да не съм бог!Просто трявба да се помисли за всичко.Всички да са доволни и на всеки да му е добре!Ето в сряда съм сигурен,че някой хора искат да дойдат от провинцията да гледат мача..Как да дойдат в София , като после няма да има с какво да се приберат?Все пак и някой хора ас на работа на другия ден!Ами ако дойдат и после да пътуват къде ще му дойде края?Не си прав!Трябва да има компромиси!Тия където си гледат ЦСКА и българското първенсто ще си го гледат и в 7 и в 8 и в 6!Няма много да им се дигне рейтинга!Още повече по неутралните хора ще изберат Барса - Реал отколкото Литекс - ЦСКА!Така мисля,че ще загубят много повече зрители!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Има и друго.. искаш да заведеш детето си на мач примерно. Е как да го заведеш в 9 часа вечерта? Ясно, че по нашите стадиони не е много за децата, но това е допълнителна пречка. Не знам.. според мен е тъпо това.
- milen.hristov
- Контакти:
Мен точно това ме спира да ходя на мачове на Левски,с карта за сезона съм даже.Независимо от игра,ръководство и място в класирането щях да съм там и да изказвам недоволството си на стадиона,но как да стане в 21 часа.Най късно трябва да са 19 часа начало,зимата дори и 17.Билетите и картите за мачовете скочиха със 100 и няколо процента,а трябва и такси да си хващам след мача,това е пълно безумие,а аз не съм в толкова далечен квартал от Герена ами хорат от Люлин,Надежда,Овча купел и т.н.Проблематне засяга само Левски а,всички клубове които са проявили неблагоразумието да имат осветление на стадионите си.
malchev написа:Има и друго.. искаш да заведеш детето си на мач примерно. Е как да го заведеш в 9 часа вечерта? Ясно, че по нашите стадиони не е много за децата, но това е допълнителна пречка. Не знам.. според мен е тъпо това.
Колкото и странно да ти звучи, малката ми дъщеря е на 6 годинки, но не изпуска мач да го гледа на стадиона, дори и от 21 часа.
Относно часовете според мен и за напред и през другия сезон ще останат от 21 часа, а за това съдя по следното около мача за купата с ЦСКА.
Ръководството на BTV Аction отказа да премести началния част на двубоя между ЦСКА и Литекс за Купата на България в сряда. По програма срещата трябва да се изиграе от 21:00 часа, но "червените" предпочитаха мачът да мине в по-ранен час, за да не съвпада с двубоя между Барселона и Реал (Мадрид) за Купата на Испания, което може да накара част от привържениците да останат по домовете си.
"Не можем да се съобразяваме с всички желания и да местим всеки мач у нас, когато се засича с европейски двубой. Тогава би настъпил страшен хаос. Освен това всичко става в последния момент. От ЦСКА за мача от две седмици, но едва в неделя решиха, че срещата ще започне късно. Може би 21:00 не е най-подходящият час, но bTV action иска да наложи този часови пояс само за футбол", заявиха от телевицията по този повод.
В този ред на мисли, не е ли по-добре когато има мачове градският транспорт да работи с 1 часа повече?
milen.hristov, мачовете през зимата не са от 21 часа, така че е хубаво да се дискутира точно, а не по инерция, нали?

- milen.hristov
- Контакти:
PFC Litex написа:malchev написа:Има и друго.. искаш да заведеш детето си на мач примерно. Е как да го заведеш в 9 часа вечерта? Ясно, че по нашите стадиони не е много за децата, но това е допълнителна пречка. Не знам.. според мен е тъпо това.
Колкото и странно да ти звучи, малката ми дъщеря е на 6 годинки, но не изпуска мач да го гледа на стадиона, дори и от 21 часа.Относно часовете според мен и за напред и през другия сезон ще останат от 21 часа, а за това съдя по следното около мача за купата с ЦСКА.
Ръководството на BTV Аction отказа да премести началния част на двубоя между ЦСКА и Литекс за Купата на България в сряда. По програма срещата трябва да се изиграе от 21:00 часа, но "червените" предпочитаха мачът да мине в по-ранен час, за да не съвпада с двубоя между Барселона и Реал (Мадрид) за Купата на Испания, което може да накара част от привържениците да останат по домовете си.
"Не можем да се съобразяваме с всички желания и да местим всеки мач у нас, когато се засича с европейски двубой. Тогава би настъпил страшен хаос. Освен това всичко става в последния момент. От ЦСКА за мача от две седмици, но едва в неделя решиха, че срещата ще започне късно. Може би 21:00 не е най-подходящият час, но bTV action иска да наложи този часови пояс само за футбол", заявиха от телевицията по този повод.
В този ред на мисли, не е ли по-добре когато има мачове градският транспорт да работи с 1 часа повече?
milen.hristov, мачовете през зимата не са от 21 часа, така че е хубаво да се дискутира точно, а не по инерция, нали?
Мисля,че миналия сезон бяха,за това и отдели хлетно от зимно време
Върни се в “Футбол - България”