Една тема (извън футбола)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Една тема (извън футбола)

Мнениеот River Plate » 21 дек 2008 21:45

Момчета айде стига сме се псували на отбори и стига сме се делили. Признавам си, че и аз паднах в последно време на провокациите на част от невръсните феновете, на ПФК "Левски".

Нека в тази тема обсъдим нещо в страни от футбола.

Според вас нормално ли е всякакви си диви селяни да идват в София (уж като студенти), да носят мърсотия, селяния, трафик, катастрофи и простотия до шия?
Нормално ли е Студентски град (квартал на София) да се е превърнал в най-голямото село?

Последната случка със смъртта на момчето пред дискотеката вече беше върха на гнусотията на селяните.

Аз като жител на София (потомствен) искам да знам докога моят град ще се пълни със селска паплач събирана от всички краища на страната?

Лошото е, че вече селяндурите не се задоволяват само със студентското градче, а окупират всичко!

ВЪРНЕТЕ СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО, СПАСЕТЕ СТОЛИЦАТА НИ!

Да изметем сганта, да спрем катастрофите, трафика и убийствата докато не е станала прекалено късно!
София от 800 000!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Re: Една тема (извън футбола)

Мнениеот sic » 21 дек 2008 21:49

Ами аз се опитах да ти подскажа нещо за доста по мащабна тема която няма как да не си забелязал не беше много добър отговора ти надявам се все повече хора да мислят и не само за София а като цяло за България...
Аз съм ЗА софииското жителство!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 21 дек 2008 22:08

Моето мнение на 4овек живеещ от 4етери години в него е,4е мненията за града са силно преувели4ени.Какво ще се промени ако се направи от Студентски град манастир,нищо.Студентите ще ходят да се забавляват и да пият и в други крайща на София.Както и може да се забавляват и да пият в общежитията.Но нека се направи и библиотека,и още сега мога да се обзаложа с който поиска,4е няма да влизат седми4но пове4е от 5-10 4овека(за това съм говорил с колеги,които са по4ти на същото мнение).
Също съм за Софийското жителство(дори и времено).
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 21 дек 2008 22:19

До голяма част сте виновни и вие "столичани"... Обаче е по-лесно да обвиниш някой друг, нали?!?
YNWA!

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 21 дек 2008 22:39

River Plate написа:Момчета айде стига сме се псували на отбори и стига сме се делили. Признавам си, че и аз паднах в последно време на провокациите на част от невръсните феновете, на ПФК "Левски".

Според вас нормално ли е всякакви си диви селяни да идват в София (уж като студенти), да носят мърсотия, селяния, трафик, катастрофи и простотия до шия?
Нормално ли е Студентски град (квартал на София) да се е превърнал в най-голямото село?

Последната случка със смъртта на момчето пред дискотеката вече беше върха на гнусотията на селяните.

Аз като жител на София (потомствен) искам да знам докога моят град ще се пълни със селска паплач събирана от всички краища на страната?

Лошото е, че вече селяндурите не се задоволяват само със студентското градче, а окупират всичко!

Докладвай Отговори с цитат Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!ИМА ЛИ БЪЛГАРИ!!!
от River Plate на 21 Дек 2008 18:30

В този форум на дали някой ще ти отговори, пусни го във форума на ЦСКА, тука говедата са си от подуянското-циганско-еврейско гето River Plate

Да изметем сганта, да спрем катастрофите, трафика и убийствата докато не е станала прекалено късно!
София от 800 000!

Ей,нещастник погледни се на какво приличаш бе.В долните теми ми псува,сега ми пише тука примирие това-онова.Заради такава измет като тебе,страда държавата!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 23:05

абе стига сте се плюли бе !!!! "Заради такива като тебеее, заради такива като онияяя страда държавата" Секи много знае защо страда държавата и нищо не прави по въпроса.Според мене трябва софииско жителство и в същото време да се обърне внимание и на Плевен и на Пловдив и на Силистра , Стара Загора ,Велико Търново.... сички градове и става дума държавата да обърне внимание.За да не се гъчкаме сички в Софията... Ако има работа по другите градове няма сички да се бутат тука .Бургас и градчетата на юг от там , бил съм през Октомври , Февруари.То няма живот там.Сичко е ужасно замрряло , като курортни градове живота е само за 3-4 месеца.После е пустош , като от филм на Спилбарг...Според мен това е решението.Ако има повече работа и нещо което да се прави и в малките градчета , може и да няма нужда от гражданство.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

karaibrahim

Мнениеот karaibrahim » 21 дек 2008 23:17

ПИЧ,ИМАШ ПРАВО.ДНЕС ПРЕД БИЛА ЕДНИ ПЕЙЗАНИ ОПИТВАХА ДА СИ ОТКЪРТЯТ КОЛИЧКА ОТ РЕДИЦАТА И ,КОГАТО ИМ КАЗАХ ДА ПУСНАТ МОНЕТА ЩЯХМЕ ДА СТАНЕМ НА КЪЛБО...

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 21 дек 2008 23:34

River Plate написа:Момчета айде стига сме се псували на отбори и стига сме се делили. Признавам си, че и аз паднах в последно време на провокациите на част от невръсните феновете, на ПФК "Левски".

София от 800 000!

макар да питая мнение за теб като пълен олигофрен и дебил (и за "провокиращ невръстен фен") съм абсолютно съгласен.
за мен "селянин" не е географско понятие, а комплексна понятийна система лежаща основно на психологически качества, липса на образование и дори хобита, ако щеш. проблема е че това не е тумор, зараждащ се само в провинцията. провинцията не е някаква карантинна зона като във вече демоде филмите, дето смъртоносен вирус (в случая тъпота) се разнася по въздушно-капков път.. нито е футуристично гето от прашен роман на хърбърт уелс. провинцията, драги ми съфорумнико се е внедрила в нас, българите. провинцията е манталитетът ни "след мен - потоп" провинцията е ненаситния стремеж на секи да е "тарикат", "хитрец" - думи които са непреводими за никой друг народ освен нас. провинцията е голямата българска мечта - да не правя нищо, да си прекарвам дните с ръка в гащите и по анцунг, но да излъгвам системата, която да ме обсипва с блага... so much pleasure, but where's the pain? а дните на държава в която всички искат да са вождове и никой не иска да е индианец (но всички еднакво искат да бягат по тънката лайсна за да постигнат нещо) са преброени... аз се отказах от доста свои мечти за да остана в българия, при корените си, семейството си и приятелите си.. сега като пообиколих света, съм малко объркан.. ние живеем наистина в "земен рай" но сме възможно най-неподходящите хора за това място.. дано един ден се научим на пустият му "колективен егоизъм" който дърпа човечеството напред.. не ми се иска да мисля, че нациите оглупяват както хората - със старческо оглупяване. а ние сме доста древен народ... :D просто не искам децата ми един ден да живеят с наследниците на тая огромна част от нашия народ, които са просто разхищение на днк и замърсители, които живеят без цел, без уважение към себе си и околните. искам причина народът ми да се обедини, както винаги е показвал, че може в дългата ни история. и искам да вярвам, че това, на което са ме учили в часовете по последната е истина, а не кенефна литература. не може народ, толкова единен и оправен в трусовете през поне две хиляди годишната ни история, да се топи като пролетен сняг, просто защото е в период, в който липсва спазъм, около който да се обедини. не може цигани и абдали да се плодят като мухи, а нормалния човек да прави сметки колко ще отдели от залъка си за едно дете, преко сили две. не може държавата да не се интересува от това, че до 100 години, няма да съществува, защото няма да останат българи в нея. не може да сме толкова късогледи.
не. селянията е състояние на ума. в това отношение сме след африка и малко пред антарктида. уважавайте себе си, уважавайте околните, имайте цели в живота, работете за да ги постигнете, бъдете достойни за уважение, бъдете българи.

Върни се в “Футбол - България”