Големия проблем на Студентски град, а и на София общо взето, е че се напълни със СЕЛЯНИ.
Разбирам ги хората, че цял живот са живяли на село, НО ВЕЧЕ ПРЕКАЛИХТЕ, СТИГА ТОЛКОВА!!!
Писна ми нявсякаде по улиците, заведенията и магазините да ми "мякат" на техния си селски език, да крещят на висок глас, да не се държат прилично, да не се съобразяват с никой, да спират където си поискат, да правят задраствания, да се подържат помежду си и да гледат как "да преебат софиянците"...
Омръзна ми как плюят София, но постоянно прииждат, как нямат срам от нищо, как се напиват и търсят поводи за сбиване...
Омразна ми от селяните, от тъпите комплексирани "портиерчета" по заведенията и тяхното величие....
Затова стават тези работи по Студентски град, затова стават сбиванията, изнерванията и др.
Разбира се, има и изключения, но за жалост в този случай не са много...
Айде бегайте си на село и не идвайте, МОЛЯ ВИ!!!
Истината за Студентски град!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Истината за Студентски град!!!
нама как да не е така.......ти као си студен и си живееш в София на дали ше ходиш да се гърчиш по общежитията.те са направени за студентите които идват от провинцията.проблема е че като дойдат в студ град си мислат че тва е нещо отделно от София
и продължават да си живеят както са си живяли на село

Аз пък си мисля, че откакто почна софийските гъзари да киснат по дискотеките и заведенията в Ст. град почнаха проблемите. Когато аз бях студент си беше много по спокойно да си живеем с другите 'селяни' там. За 4 години не бях виждал нито един бой.
Но откакто там стана като курорт 50% от туристите са 'Софийска измет'.
А относно говоренето....хм... да може ние селяните да 'мякаме', ама май в това има повече достойнство отколкото да викаш на най - добрия си приятел 'КОПЕЛЕ'.
А относно говоренето....хм... да може ние селяните да 'мякаме', ама май в това има повече достойнство отколкото да викаш на най - добрия си приятел 'КОПЕЛЕ'.

Напълно подкрепям.Малка част идват тук с ясна цел,било за образование,било за работа.Останалите наистина си идват с провинциалния си манталитет.Идват тук и мизерстват,като клошари.Едвам смогват да си плащат квартирата,но си живуркат и водещо им е мотото "Никой не мое да ме върни на село".
За щастие има такива празници,като Коледа и Великден,когато наистина може да се помотаеш на спокойствие в собствения си град.
За щастие има такива празници,като Коледа и Великден,когато наистина може да се помотаеш на спокойствие в собствения си град.
Последна промяна от ZYKLON на 20 дек 2008 10:34, променено общо 1 път.
-
Erland написа:Аз пък си мисля, че откакто почна софийските гъзари да киснат по дискотеките и заведенията в Ст. град почнаха проблемите. Когато аз бях студент си беше много по спокойно да си живеем с другите 'селяни' там. За 4 години не бях виждал нито един бой.
За софийските гъзари има известна логика, разликата отпреди е, че % отношение на жителите извън София и сегашните е доста голямо, затова може да не си виждал побойща.
А сега като продадат някоя земя на село, коза или крава идват и почват да се мислят за велики...
А за "копелето" - използват го тинейджърите, след употреба на знев какво, БАЦЕ!!!
тия въпросните софийски "газари" са същите като тия от ст град, с тая разлика че родителите им или живеят някъде около София или просто са преценили че могат да изтеглат жилищен кредит
селяни има навсякъде, но поне да се опитват да спазват някакво благоприличие.

Прави сте ,че повечето студенти са такива само на книга. Но не по-малко смешно и просташко е да си градски лумпен, а такива в София с лопата да ги ринеш. Предлагам на всички българи да се върнат 3-4 поколения назад в родовите си корени,да се сетят от кое село са. Пък и не селяните са решили какво да представлява Студентски град.
lubeste написа:тия въпросните софийски "газари" са същите като тия от ст град, с тая разлика че родителите им или живеят някъде около София или просто са преценили че могат да изтеглат жилищен кредитселяни има навсякъде, но поне да се опитват да спазват някакво благоприличие.
Това е истината. Селяни има навсякъде. Всичко си зависи от възпитанието. Истината е, че тотално съм ужасен от поколението деца, което се задава. Те на 15 години са вече едва ли не гангстери. И това явно е навсякъде. Сегашните деца са като изтървани просто... а те даже не са и били родени по времето на комунизма.
Демократична държава сме, това е добре, ... ама май сме ПРЕКАЛЕНО демократична, щом успешно се насажда чувството , че можеш да направиш всичко и да ти се размине после.
СЕЛЯНЧЕТА, МАХАЙТЕ СЕ ОТ СОФИЯ!!! ЗАРАДИ ВАС В СОФИЯ НАВСЯКЪДЕ СЕ МЯКА, ЗАРАДИ ВАС СОФИЯ СЕ ПРЕПЪЛНИ! ЗАРАДИ ВАС СТАВАТ ТЕЯ ЗАДРЪСТВАНИЯ!!! НАЙ-МРАЗЯ НЯКОЙ СЕЛСКИ БЕГ ДА МИ ОБЯСНЯВА КАК МНОГО БИЛО ГАДНО В СОФИЯ С ТЕЯ ЗАДРЪСТВАНИЯ... ТЕЯ ЗАДРЪСТВАНИЯ СА ЗАРАДИ ВАС БЕ ЛАЙНАРИ!!! НАПУСНЕТЕ СОФИЯ И НЯМА ДА ГИ ИМА! НЯМАТЕ СИ ИДЕЯ ДОРИ КОЛКО Е СПОКОЙНО ПО ПРАЗНИЦИТЕ В СОФИЯ, ЩОТО ВСИЧКИ СЕЛЯНИ СА СИ НА СЕЛО! ИДВАТ В СОФЯ ПЛЮЯТ И НАКРАЯ ОСТАВАТ ДА НИ ДИШАТ ОТ ВЪЗДУХА! СЕЛЯНИ ТЪПИ!
Колкото и да ти е странно.Има и такива,на които повече от 3-4 поколения живеят в София.А относно гъзарите.Шансът да ти се случи нещо в центъра на някой провинциален град,е доста по-голям от това в центъра на СОФИЯ.Също така,почти е невъзможно да се озовеш в някое провинциално заведение и да не стане проблем.Просто комплекса за малоценност на провинциалистите е толкова голям,че се опитват да си го избият,като си показват простащината в София.
Върни се в “Футбол - България”