Истината за Студентски град!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

simeon tzanev

Истината за Студентски град!!!

Мнениеот simeon tzanev » 20 дек 2008 10:13

Големия проблем на Студентски град, а и на София общо взето, е че се напълни със СЕЛЯНИ.

Разбирам ги хората, че цял живот са живяли на село, НО ВЕЧЕ ПРЕКАЛИХТЕ, СТИГА ТОЛКОВА!!!

Писна ми нявсякаде по улиците, заведенията и магазините да ми "мякат" на техния си селски език, да крещят на висок глас, да не се държат прилично, да не се съобразяват с никой, да спират където си поискат, да правят задраствания, да се подържат помежду си и да гледат как "да преебат софиянците"...
Омръзна ми как плюят София, но постоянно прииждат, как нямат срам от нищо, как се напиват и търсят поводи за сбиване...
Омразна ми от селяните, от тъпите комплексирани "портиерчета" по заведенията и тяхното величие....

Затова стават тези работи по Студентски град, затова стават сбиванията, изнерванията и др.

Разбира се, има и изключения, но за жалост в този случай не са много...

Айде бегайте си на село и не идвайте, МОЛЯ ВИ!!!

lubeste
Контакти:

Re: Истината за Студентски град!!!

Мнениеот lubeste » 20 дек 2008 10:20

нама как да не е така.......ти као си студен и си живееш в София на дали ше ходиш да се гърчиш по общежитията.те са направени за студентите които идват от провинцията.проблема е че като дойдат в студ град си мислат че тва е нещо отделно от София :P и продължават да си живеят както са си живяли на село

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 20 дек 2008 10:27

Аз пък си мисля, че откакто почна софийските гъзари да киснат по дискотеките и заведенията в Ст. град почнаха проблемите. Когато аз бях студент си беше много по спокойно да си живеем с другите 'селяни' там. За 4 години не бях виждал нито един бой.
Но откакто там стана като курорт 50% от туристите са 'Софийска измет'.

А относно говоренето....хм... да може ние селяните да 'мякаме', ама май в това има повече достойнство отколкото да викаш на най - добрия си приятел 'КОПЕЛЕ'. :)

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 20 дек 2008 10:28

Напълно подкрепям.Малка част идват тук с ясна цел,било за образование,било за работа.Останалите наистина си идват с провинциалния си манталитет.Идват тук и мизерстват,като клошари.Едвам смогват да си плащат квартирата,но си живуркат и водещо им е мотото "Никой не мое да ме върни на село".
За щастие има такива празници,като Коледа и Великден,когато наистина може да се помотаеш на спокойствие в собствения си град.
Последна промяна от ZYKLON на 20 дек 2008 10:34, променено общо 1 път.

simeon tzanev

Мнениеот simeon tzanev » 20 дек 2008 10:32

Erland написа:Аз пък си мисля, че откакто почна софийските гъзари да киснат по дискотеките и заведенията в Ст. град почнаха проблемите. Когато аз бях студент си беше много по спокойно да си живеем с другите 'селяни' там. За 4 години не бях виждал нито един бой.
Но откакто там стана като курорт 50% от туристите са 'Софийска измет'.

А относно говоренето....хм... да може ние селяните да 'мякаме', ама май в това има повече достойнство отколкото да викаш на най - добрия си приятел 'КОПЕЛЕ'. :)

За софийските гъзари има известна логика, разликата отпреди е, че % отношение на жителите извън София и сегашните е доста голямо, затова може да не си виждал побойща.

А сега като продадат някоя земя на село, коза или крава идват и почват да се мислят за велики...

А за "копелето" - използват го тинейджърите, след употреба на знев какво, БАЦЕ!!!

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 20 дек 2008 10:36

тия въпросните софийски "газари" са същите като тия от ст град, с тая разлика че родителите им или живеят някъде около София или просто са преценили че могат да изтеглат жилищен кредит :) селяни има навсякъде, но поне да се опитват да спазват някакво благоприличие.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 20 дек 2008 10:41

Прави сте ,че повечето студенти са такива само на книга. Но не по-малко смешно и просташко е да си градски лумпен, а такива в София с лопата да ги ринеш. Предлагам на всички българи да се върнат 3-4 поколения назад в родовите си корени,да се сетят от кое село са. Пък и не селяните са решили какво да представлява Студентски град.

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 20 дек 2008 10:47

lubeste написа:тия въпросните софийски "газари" са същите като тия от ст град, с тая разлика че родителите им или живеят някъде около София или просто са преценили че могат да изтеглат жилищен кредит :) селяни има навсякъде, но поне да се опитват да спазват някакво благоприличие.

Това е истината. Селяни има навсякъде. Всичко си зависи от възпитанието. Истината е, че тотално съм ужасен от поколението деца, което се задава. Те на 15 години са вече едва ли не гангстери. И това явно е навсякъде. Сегашните деца са като изтървани просто... а те даже не са и били родени по времето на комунизма.
Демократична държава сме, това е добре, ... ама май сме ПРЕКАЛЕНО демократична, щом успешно се насажда чувството , че можеш да направиш всичко и да ти се размине после.

armeeca

Мнениеот armeeca » 20 дек 2008 10:49

СЕЛЯНЧЕТА, МАХАЙТЕ СЕ ОТ СОФИЯ!!! ЗАРАДИ ВАС В СОФИЯ НАВСЯКЪДЕ СЕ МЯКА, ЗАРАДИ ВАС СОФИЯ СЕ ПРЕПЪЛНИ! ЗАРАДИ ВАС СТАВАТ ТЕЯ ЗАДРЪСТВАНИЯ!!! НАЙ-МРАЗЯ НЯКОЙ СЕЛСКИ БЕГ ДА МИ ОБЯСНЯВА КАК МНОГО БИЛО ГАДНО В СОФИЯ С ТЕЯ ЗАДРЪСТВАНИЯ... ТЕЯ ЗАДРЪСТВАНИЯ СА ЗАРАДИ ВАС БЕ ЛАЙНАРИ!!! НАПУСНЕТЕ СОФИЯ И НЯМА ДА ГИ ИМА! НЯМАТЕ СИ ИДЕЯ ДОРИ КОЛКО Е СПОКОЙНО ПО ПРАЗНИЦИТЕ В СОФИЯ, ЩОТО ВСИЧКИ СЕЛЯНИ СА СИ НА СЕЛО! ИДВАТ В СОФЯ ПЛЮЯТ И НАКРАЯ ОСТАВАТ ДА НИ ДИШАТ ОТ ВЪЗДУХА! СЕЛЯНИ ТЪПИ!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 20 дек 2008 10:49

Колкото и да ти е странно.Има и такива,на които повече от 3-4 поколения живеят в София.А относно гъзарите.Шансът да ти се случи нещо в центъра на някой провинциален град,е доста по-голям от това в центъра на СОФИЯ.Също така,почти е невъзможно да се озовеш в някое провинциално заведение и да не стане проблем.Просто комплекса за малоценност на провинциалистите е толкова голям,че се опитват да си го избият,като си показват простащината в София.

Върни се в “Футбол - България”