Пред имената на легендите ни

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Пред имената на легендите ни

Мнениеот mgj8 » 01 юни 2008 21:40

Предлагам във форума на Гонг да не се петнят имената на заслужили футболисти независимо от кой отбор са.Не зависимо дали са живи или мъртви!
Бил съм малък когато са загинали Гунди и Котков. Сега се срамувам от факта, че тогава съм се радвал, че най- после ще ги бием Левски.Аз дори не си ги спомням. За да не идва и за други такъв ден- уважение всеки му !
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

M_choli
Контакти:

Re: Пред имената на легендите ни

Мнениеот M_choli » 01 юни 2008 21:42

Правилно все пак сме БЪЛГАРИ!!!

stoykom
Контакти:

Мнениеот stoykom » 02 юни 2008 01:05

Левски направи феноменален мач когато победи ЦСКА с 7:2. Този щампионат ЦСКА станаха шампиони. Тогава Котков играеше в Локо, но с Гунди бяха Соколов и Илиев. Левскарите играеха с едно поколение, които се познаваха от деца. Цесекарите поведоха в резултата и накрая вкараха последния 9-ти гол в мача. Много ме впечатли 4-тия гол в края на полувремето. Илиев със задна ножица уцели напречната греда, а Гунди на гърди с рикоширалата топка влезна в мрежата. След това полека-лека нашата любима игра се промени. Започнаха да се перат много пари в спорта, тези футболисти станаха глезени деца, не излизаха от кръчните и стадионите опустяха. Ходил съм на мачове на Герена с отбори като Добруджа и Черно море. Не можеш място да си намериш. Родих се и израстнах на Римската стена. Стадион Народна армия е на 500 метра от нас. Нямаше мач, който да съм изпуснал. За по-сигурно на обяд слагах един бордюр до оградата на сектор Б. С приятели цесекари от бордюра прескачахме и влизахме в тоалетната. Изчакваме няколко минути и след това спокойно се настанявахме на трибуните. Емоции в името на нашата игра. Когато играе ЦСКА международни мачове съм българин. Тони Малинов, левскар

Darkelf
Контакти:

Мнениеот Darkelf » 02 юни 2008 13:00

Ей останали са и нормални хора в тая България!До къде стигнахме момчета.Да ни можем да отидем на мач и да седнем спокойно заради някакви пияни или надрусани пишлемета с бомбички и какво ли не друго.Всички знаят само "кур за левски/цска" , а незнаят какво става в момента на терена.Футбола е игра , която трябва да ни радва , а не място на което да отидем и да си потрошим главите ...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 15 фев 2009 10:43

Подкрепям напълно!

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 15 фев 2009 17:12

Някой спомня ли си Николай Арабов ,Петко Петков?Всеки един клуб независимо в коя група играе, си има своите легенди.Е вярно не са от ранга на Гонзо или Джеки...

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 16 фев 2009 00:13

Петко Петков е един от най-големите български голмайстори..Колкото до Джеки, смешно е да го слагаш до Гонзо, защото човека според много е най-добрия български защитник за всички времена, бил е чужденец номер 1 на френското първенство със Сент-Етиен.. ;)

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 18 фев 2009 13:49

dani*** написа:Петко Петков е един от най-големите български голмайстори..Колкото до Джеки, смешно е да го слагаш до Гонзо, защото човека според много е най-добрия български защитник за всички времена, бил е чужденец номер 1 на френското първенство със Сент-Етиен.. ;)

Не ги сравнявам по футболни достойнства , а по влиянието им върху съответните агитки.Агитките са вечни-само действащите в тях лица се променят.Повода да отворя тази тема, беше обидните реплики срещу Зума.Това ми е идеята-всеки клуб някога е имал своя ЗУМА.И той заслужава уважение...

Върни се в “Футбол - България”