Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ

Мнениеот zlatan » 21 мар 2011 10:47

Всички знаем че местата са 4-ри,а отборите които се борят според мен са:Литекс,Левски,ЦСКА,Локомотив Пд,Славия,Локомотив Сф.Варианти има много като шанса на Славия се казва единствено Купа на БГ.
Литекс-безспорен лидер и водач=според мен шампион и може би финал за купата-в момента те наистина са най добрия отбор.
Левски-2-3 място и отново нулева година за любимия ми отбор-за голямо мое съжаление,това е тъжната истина-слаба организация в клуба от президент до играчи.
ЦСКА-2-3 място и малък шанс за купата-всичко зависи от жребия,ако избегне Локото и Литекс на полуфинал може да играе финал.Видя се че ЦСКА все пак не е Барса,както побързаха някои с коментарите си.
Локо Пд-4-5 място и много голям шанс за Купата-отново жребия ще се намеси тук.В Пд няма кой да бие Локото.
Локо Сф-с най маки шансове за класиране предвид подмладяването на отбора както и стегнацията на Надежда.

Не изключвам и договорките нали все пак сме в БГ,затова и това трябва да се вземе предвид.
В момента отборите които играят най успешен футбол са Литекс и Локомотив Пд,но това е засега.Надявам се и искам все пак моя Левски да не е казал последната си дума.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ.

Мнениеот Raoul_Duke » 21 мар 2011 10:53

1.Литекс
2.Левски
3.ЦСКА

За Купата финала най-вероятно ще е ЦСКА-Левски.

Славия (по точно Бат Венци) не искат Евротурнири, а другите и да искат, не могат ;)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 21 мар 2011 10:56

С какво Славия има по-голям шанс от Черно море?

Според мен Литекс - Левски - ЦСКА (един от тях ще вземе и купата) и който реално се напъне за уефа....локо сф миналата година спряха, нищо не гарантира че сега ще искат. Но пък са най-добре от към точки.

Славия няма да играе в Европа - няма смисъл да ги дискутираме даже.

Локо Пд - единствените с амбиции и ако много държат ще се класират. Макар, че футболно не са за Европа...нямат и стадион ... но феновете ще се позабавляват до Бургас или София за 2 мача. Пък и с амбициите на Динев - може и до 3-тки кръг да стигнат.

Черноморец ги отписахме, нали? Макар да бяха най-логичния участник....

Черно море - доколкото виждам не искат...но ако решат ще станат 4-ти. С толкова пропилени мачове и без стадион ще е безсмислено да се харчат пари за Европа.

Този път не очаквам изненади за купата...макар че жребият може да срещне победителят от ЦСКА/Черно море и Левски/Литекс на 1/2 финал и в другия поток да се промъкне Локо Пд

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 мар 2011 10:59

Нещата са ясни - в евротурнирите участват Литекс, Левски, ЦСКА и Локо Пд. Славия и Локомотив Сф ги отписвам. Венци не иска да участва в турнирите. Не можеш да си продадеш най-добрия футболист - Галин Иванов на някакъв слабак в Германия и да искаш да побеждаваш в България. Локо Сф се раздели с двамата си най-силни играчи - Цецо Генков и Асамоа и няма да издържат, макар че днес може да минат ЦСКА, но няма да е задълго. Черно море също нямат шанс, много точки загубиха.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 мар 2011 10:59

zlatan написа:а отборите които се борят според мен са:Литекс,Левски...

ЦСКА,Локомотив Пд,Славия,Локомотив Сф.Варианти има много като шанса на Славия се казва единствено Купа на БГ.
Литекс-безспорен лидер и водач=според мен шампион и може би финал за купата-в момента те наистина са най добрия отбор.

ловеч и Левски не се борят. ловеч са си уредили титлата, а Левски са втори - демек провален сезон. Ни нагоре ще мръднем ни надолу... просто дойграваме.
ако не стане някоя супер сензация за купата реално борбата е между двете локота за последното място... чорбата ще издрапа с мъка до 3 тото място...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 мар 2011 11:04

за Черно море не съм оптимист просто защото извън Варна играете трудно,а мача ви с ЦСКА е на Армията за Купата.
Чрез първенството ще ви е адски трудно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 мар 2011 11:13

Абе незнам какво ще е крайното класиране, ама ЦСКА задължително трябва да се ориентира към спечелване на купата на България! Литекс 100% ще са шампиони и тази година. Що се отнася до Левски-блато ми е. Много непостоянен отбор. ЦСКА същата работа. Тези от по-надолу са още по-зле. Тази година първенството, като цяло е много зле.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

В края на първенството, първи ще са...

Мнениеот metodito » 21 мар 2011 11:19

Много зависи дали и кой ще подкрепи Цонко в битката му с ветрените мелници от БФС. Предполагам, че след мача на "сини" и "червени" с ловчанлии, Цонко ще има нови приятели, освен, ако всичко това не става със съгласието на софиянци (имам предвид съдийската мафия и съдийските "убийства" на малките клубове). От "Армията", едва ли някой ще се обади, тъй като им бяха направени компромиси, които в друга държава нямаше да има. Интересно е Батков каква сделка е сключил с Боби за мълчанието си, тъй като миналата година го раздаваше много голям и мустака му се мърдаше нагоре-надолу често докато сега си седи мирен...
Общо взето, който си мисли, че нещо ще бъде решено на "зеленият терен", поне за мен е наивник и най-добре да пренастрои възгледите си за нашето първенство. ;)
Или по-точно:
1-ви: Който даде най-много.
2-ри: На когото първият даде повече.
3-ти: На когото пърият даде по-малко.
Изпадащи:
Бедняците
Влизащи от Б групите:
Поредните мутри.
;)
Последна промяна от metodito на 21 мар 2011 11:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nuro
Контакти:

Мнениеот Nuro » 21 мар 2011 11:20

Литекс,Левски и ЦСКА са единствените отбори които имат някакъв потенциал да ни представляват в Европа. За четвъртото място даващо право на участие в Европа битката ще е между двата Локомотива най-вече. Пловдивчани засега са ми фаворити , а и предполагам че докопат ли се до заветното трето или четвърто място ще вземат някое и друго попълнение за Европа.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 21 мар 2011 11:35

Тук няма случайности :!: Литекс най-постоянни , сплотени,обиграни и водачи в класирането са сигурен шампион :!: Левски и ЦСКА са другите сигурни за УЕФА :!: Последният участник ще се определи от първенството според мен и това ще е Локо Плд. :!:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Върни се в “Футбол - България”