Кирил Домусчиев: Ще се борим за титлата в "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Кирил Домусчиев: Ще се борим за титлата в "А" група

Мнениеот Deluxx » 27 фев 2011 14:43

Президентът на втородивизионния Лудогорец (Разград) Кирил Домусчиев, гостува в предаването „Зона Спорт” по бТВ Екшън. Той обясни накратко причините за оттеглянето му от надзорния съвет на ЦСКА и коментира целите и амбициите си за бъдещото в новия хит на българския футбол преди мача срещу Брестник на старта на пролетния дял от шампионата в Източната "Б" група.

„Със собствениците на ЦСКА сме много добри приятели и бизнес партньори, но ЦСКА като всеки един клуб има свой собственик и политика. Смятам, че не бях достатъчно полезен за надзорния съвет, затова и напуснах. Предвид целите и амбициите на Лудогорец не беше редно да оставам на „Армията”. За момента нямам намерение да се връщам.”

„Идеята за Лудогорец е моя. Първоначално спонсорирахме детско-юношеската школа на отбора тъй като имаме доста предприятия в Разград. След това обаче първият тим започна да печели победи във „В” група и лятото, изненадващо за мен, успя да спечели промоция и да влезе в „Б” група, без да сме правили сериозни инвестиции. Можем да се похвалим с много добра посещаемост – около 4-5 хиляди души на мач, а дори и в гостуванията понякога сме повече от домакините. В първите 7-8 кръга от настощия сезон ми дойде идея, че можем да направим нещо.”

„Лудогорец е една стара марка с традиции, защото Лудогорието е не само Разград, но обхваща и части от Търговище, Русе и Силистра. Това е широка географска област, което ще помогне за развитието на клуба. Имаме намерение да консолидираме футбола в този регион.”

„Няма как да не ни радва медийния интерес. Всеки един проект има нужда от реклама и трябва да бъде наблюдаван, за да се развива. Нашите момчета имат по-голямо самочувствие, публиката расте, а почнаха да се появяват и доста спонсори.”

„В момента възнагражденията в клуба са доста високи за „Б” група, но в сравнение с „А” група са на нормално ниво. Повечето играчи дойдоха от първа дивизия с по-високи финансови претенции. При нас няма забавяния в плащанията на заплатите и бонусите и това нещо кара много футболисти, включително от „А” група да търсят вариант да преминат в Лудогорец.”

„Не е приятно това, което се случва в долните дивизии с отборите, които нямат възможност да продължат първенството. През март месец ще изиграем само един мач, което не е приятно. Трябва да стоим на подготвителни лагери, за да можем да запазим формата на тима, а се нуждаем от истински мачове. БФС, както и ние, не можем да помогнем финансово на закъсалите отбори само и само за да има първенство.”

„Не искам да коментирам слуховете за корупция и уредени мачове в българския футбол. Нашият отбор ще се стреми да печели по честен начин своите срещи, а не със странични методи. Трябва да се борим за феърплей. Не искам да наливам пари в нещо, което е порочно и няма бъдеще. Смятам, че ако във всеки град има по един клуб с проектите и амбициите на Лудогорец ни чака по-добро бъдеще.”

„През лятото ще решаваме въпроса със селекцията и бюджета ни за следващия сезон. Няма да взимаме чужденци на килограм. Ако подпишем с някой чужденец, той задължително ще бъде класно попълнение. Смятам, че за 3-4 ключови позиции ще трябва да бъдат отделени доста сериозни суми.”

„Лудогорец винаги ще се бори за победа и за челните места. Не мога да кажа, че се гласим за шампионска титла, но ще се борим за нея, затова се опитвам да осигуря необходимите условия за работа. Много съм доволен от базата, която изграждаме и мисля, че ще бъде една от най-модерните в България. Старото полуразрушено съоръжение е тотално обновено и ще изглежда много прилично.”

„Очаквам да има удари под пояса към нас, но за момента не виждам нещо, което да ме притеснява или да ме откаже от Лудогорец.”

хахахха,тоя още не е в А група,но мисли как ще взима 3-4 класни чужденци.Парите на са всичко а този си мисли ,че са всичко,ще видим като отидат на Тича,Бг армия,Г.Аспарухов,Надежда,Овча купел,Лаута дали ще мисли за титла или за изпадане....мизерници с пари

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Кирил Домусчиев: Ще се борим за титлата в "А" група

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 14:54

малко ми прилича на един човек , но сега ми бяга името... А да на Батков той така говори!Да нямат някакви роднински връзки :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 27 фев 2011 14:57

Делукс,прав си,брат,но въпреки че много се изсилват,заслужават поздравления за амбициозния проект,с който са се захванали.Ако изпълнят и 50% от него ще е чудесно.По принцип подобни изкуствени отбори,както аз ги наричам рядко успяват да задържат едно постоянно високо ниво,но пък нали всички сме тръгнали отттам,били сме създадени някога,кой преди 63,кой преди 97 или 96 и т.н.Според мен за Лудогорец целта е да играят още един,два сезона в Б група,да съберат стабилен отбор и да атакуват А група с цел оставане в елита.И така,там вече ще се види дали ще стане нещо от тях или ще са едва искра.Преди така беше с Галата,но сега не съществуват на футболната карта.

[offtopic]Попкорн,честита победа!Като по стари потребители тук,ти честитя лично,скоро не бях те виждал във форума,защото не бях влизал от доста време!Наздраве![/offtopic]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 27 фев 2011 15:02

Да бе да,по тревно покритие стадиона превъзхожда много тревата на Армията и на много други отбори във "А" група.Тука във Разград за два месеца видях толкова ремонти дейности по двата стадиона които преди това за 20 години не са правени.Днеска ходих и да видя къде ще бъде тренировъчната база,вече има трактори които подравнят мястото и толкова чалъл има,че не мога да ви кажа колко камиона са струпали.Нека всеки да вика изкуствено създаден отбор.Ние и във "В" група имаме по 1000 човека на стадиона,а колко от "А" група имат такава посещаемост.Още на следващия мач на Левски мога да ви кажа,че на Герена ще има около 1000 човека.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 27 фев 2011 15:14

Тия още в ,,А'' група не са влезли и ще стават шампиони.Пароте не са всичко.Ама и тоя като го удари кризата по джоба ще го видиме дали ще купува чужденци и какво спортно бижу ще направи в Разград.А май на Надежда няма скоро да се играе футбол. 8-)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 фев 2011 15:27

Дано го направят, колкото повече конкуренция, толкова по-добре!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 фев 2011 15:39

Ако извади чувала с парите и подкупи алчните дупета в БФС спокойно може и това да стане :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 27 фев 2011 15:45

Тея са 7 в Б група ,тоя за ква титла в А група говори ?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 фев 2011 15:52

Тоя все повече почва да ме дразни, поредният съмнителен богаташ, който ще си избива комплексите с футбол, докто не му писне и не почне да си пере парите другаде ;) Няма лошо да дава пари в Разград, но ми се струва че прекалява с говоренето :roll:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”