Защо сме на това положение.......

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Защо сме на това положение.......

Мнениеот MORSKI » 12 дек 2008 19:23

На къде отива държавата ни :?: :?: :?: Пияници убиват студенти без причина и остават безнаказани,на улицата да те е страх да илзезеш,че токувиж на някой не си му харесал и решил да те отсртреля и да те разфасова....
Къде живеем изобщо???? В нормална цивилизована държава с над 1300 години история ли, или в варварско племе от типа Сървайвър...... :shock: Защо се оставяме да ни тъпчат цигани и турци,като не си плащат данъци или нападат невинни хора,а от всичко това страдаме ние :!: :!: :!: Защо оставяме онези 240 човека в парламента да ни разиграват???? ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО.... Болно ми е като се замисля,че пенсионерите живеят с 70 лева и трябва да плащат за парно,храна и лекарства,а други са облагодетелствани и хич не им пука. Изобщо не живеем в нормална страна, това не е от днес,но трябва да се промени :!: :!: :!: НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША,казал го е още Вазов,ако не се лъжа и е бил прав. Ако и на вас ви е писнало и ви пука поне малко,трябва да се обединим и да действаме. Иначе България няма да я има скоро време, или,ако я има ще е още по-ужасно подобие на това което трябва да е :!: :!:
Не съм повлиян от Слави и неговите глупости,защото той за мен е позьор и се опитва да си изкара дивиденти от това,но трябва да си сляп за да не ги забележиш,тези неща.
Докато държавата ни загива до голяма степен и заради нас,ние тука се дървим едни на други на футболна тематика. Едните били турци,другите цигани, не ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ДОКАТО НЕ ПРЕСТАНЕМ ДА СЕ ДЕЛИМ ЩЕ НИ ТЪПЧАТ :!: :!: :!:

СинТерор
Контакти:

Re: Защо сме на това положение.......

Мнениеот СинТерор » 12 дек 2008 19:44

Teзи пияници които убиха момчето заслужават мъчителна смърт!!! :evil: :evil: :evil:

aftershock

Мнениеот aftershock » 12 дек 2008 20:02

[quote="MORSKI"]На къде отива държавата ни :?: :?: :?: Пияници убиват студенти без причина и остават безнаказани,на улицата да те е страх да илзезеш,че токувиж на някой не си му харесал и решил да те отсртреля и да те разфасова....
Къде живеем изобщо???? В нормална цивилизована държава с над 1300 години история ли, или в варварско племе от типа Сървайвър...... :shock: Защо се оставяме да ни тъпчат цигани и турци,като не си плащат данъци или нападат невинни хора,а от всичко това страдаме ние :!: :!: :!: Защо оставяме онези 240 човека в парламента да ни разиграват???? ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО.... Болно ми е като се замисля,че пенсионерите живеят с 70 лева и трябва да плащат за парно,храна и лекарства,а други са облагодетелствани и хич не им пука. Изобщо не живеем в нормална страна, това не е от днес,но трябва да се промени :!: :!: :!: НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША,казал го е още Вазов,ако не се лъжа и е бил прав. Ако и на вас ви е писнало и ви пука поне малко,трябва да се обединим и да действаме. Иначе България няма да я има скоро време, или,ако я има ще е още по-ужасно подобие на това което трябва да е :!: :!:
Не съм повлиян от Слави и неговите глупости,защото той за мен е позьор и се опитва да си изкара дивиденти от това,но трябва да си сляп за да не ги забележиш,тези неща.
Докато държавата ни загива до голяма степен и заради нас,ние тука се дървим едни на други на футболна тематика. Едните били турци,другите цигани, не ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ДОКАТО НЕ ПРЕСТАНЕМ ДА СЕ ДЕЛИМ ЩЕ НИ ТЪПЧАТ :!: :!: :!:[/q
fuck off ekler, никой няма нужда от разсъжденията ти

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 дек 2008 20:46

=Ей плебей ****** ти само вредиш на света бе мишка,скрий се в казана,и не се показвай от там. Заради такива като вас(боклуци) сме на този хал,аз гояоря за серизони неща,да загърбим футбола в името на това да не се погубим взаимно,той плебея пак си знае своето,плебейски идиот.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 12 дек 2008 22:22

Напълно подкрепям съжденията ти!
За съжаление, написаното от тебе, остава
глас в пустиня! Пълно безхаберие цари в нашето
общество. Умишлено хората се обработват под
девиза Разделяй и владей!. Емоционалнност-
та на запалянковците се използва за насаждане
на омраза, защото този процес удолетворява
властимащите и прави опозицията срещу тях