[quote="MORSKI"]На къде отива държавата ни

Пияници убиват студенти без причина и остават безнаказани,на улицата да те е страх да илзезеш,че токувиж на някой не си му харесал и решил да те отсртреля и да те разфасова....
Къде живеем изобщо???? В нормална цивилизована държава с над 1300 години история ли, или в варварско племе от типа Сървайвър......

Защо се оставяме да ни тъпчат цигани и турци,като не си плащат данъци или нападат невинни хора,а от всичко това страдаме ние

Защо оставяме онези 240 човека в парламента да ни разиграват???? ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО.... Болно ми е като се замисля,че пенсионерите живеят с 70 лева и трябва да плащат за парно,храна и лекарства,а други са облагодетелствани и хич не им пука. Изобщо не живеем в нормална страна, това не е от днес,но трябва да се промени

НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША,казал го е още Вазов,ако не се лъжа и е бил прав. Ако и на вас ви е писнало и ви пука поне малко,трябва да се обединим и да действаме. Иначе България няма да я има скоро време, или,ако я има ще е още по-ужасно подобие на това което трябва да е
Не съм повлиян от Слави и неговите глупости,защото той за мен е позьор и се опитва да си изкара дивиденти от това,но трябва да си сляп за да не ги забележиш,тези неща.
Докато държавата ни загива до голяма степен и заради нас,ние тука се дървим едни на други на футболна тематика. Едните били турци,другите цигани, не ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ДОКАТО НЕ ПРЕСТАНЕМ ДА СЕ ДЕЛИМ ЩЕ НИ ТЪПЧАТ

[/q
fuck off ekler, никой няма нужда от разсъжденията ти