КРИВИЯ ФУТБОЛИСТ № 1
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
КРИВИЯ ФУТБОЛИСТ № 1
Той заслужава за 2008,макар, че софийските журналя ще изберат софиянец или Берби
Гошо вратарчето след боя в националния и в левски срещу анонимниците естествено, че ще го изберат, да си правят футболист на София и да не занимават България с глупавия си столичен град

-
- Контакти:
Re: КРИВИЯ ФУТБОЛИСТ № 1
i az si mislq, che kriviq e dostoen za futballer numbar uan za izminalata godina.
- River Plate
- Контакти:
И с какво го е заслужил?
След трансфера в Юнайтед и рекламата която направи на страната ни, има само един единствен вариант за #1 - Димитър Бербатов!
След трансфера в Юнайтед и рекламата която направи на страната ни, има само един единствен вариант за #1 - Димитър Бербатов!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Някой хора май живеят с злобата да мразят софиянци
Е,ще ме извините но кривия и в топ 20 няма място...
По тази логика ей сега ще се пръкне неякой от Ботевград и ще поиска Мариан Христов да е нумеро уно ... а нищо чудно и картечаря (Боримиров) пак да се разхленчи,че той заслужавал ...

Е,ще ме извините но кривия и в топ 20 няма място...
По тази логика ей сега ще се пръкне неякой от Ботевград и ще поиска Мариан Христов да е нумеро уно ... а нищо чудно и картечаря (Боримиров) пак да се разхленчи,че той заслужавал ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
O4EVADNO E,4E ALEX E No. 1 

-
Футболист номер 1 за град Варна е Владислав Мирчев който игра в шампионската лига срещу Реал Мадрид и Ювентус.САМО СПАРТАК ВАРНА И СМЪРТ ЗА ТИЧЪ
Еми направете си Футболист на Варна по тая ваща логика. Смърт за Бербатов.
От утре съм локомотивец!
Бербо номер 1,Кривия в дивия
- baggio
- Контакти:
Аз ако съм на Кривия изобщо няма да отида на мизерното им коктейлче по награждаването. От 10 години нямаме по-добър плеймейкър от него след Краси Балъков, а нито един треньор не го потърси...Кривия може да им покаже един "крив"...Той просто е голям футболист....а големите нямата място в никакви мижави класацийки. Забележете от 10 години треньорите ни си задават следния въпрос: "Нямаме "средни хора"...правилно Кривия не е "хора", а футболист който Знае как се играе с топка на зелен килим пред публика която го тачи....и още по-важно - знае как да я подаде !!! и за това няма място в Нац.отбор., нека "Влюбените в Господ" да си търсят трансфери, комисионните са по-важни от всяка национална идея...Да ме прощава "Влюбения в Господ"...
- стичо
- Контакти:
не псувайте софия тя не е виновна!левски обича кривия!!!просто трябва да заиграе в национала и след това да е номер 1 .според мен ако дойде подходящ национален селекционер той трябва да е първото попълнение! 

Върни се в “Футбол - България”