Да точно така....думата вече е наша, на нас феновете ! Сега към края на календарната година, и в частност на есенният полусезон, знайни и незнайни футболни специалисти, и псевдо такива, ще започнат анализите на футболната година. Незнам за вас, но аз не искам някакъв журналист да ми насажда мнението си за това, как е играл моя отбор.
Това е тема, за всеки....кажете според вас, как се предтставиха вашите хора, от какво сте доволни, и от какво не....какво очаквате от вашият отбор, през новата футболна година, и така нататък....на мен лично ще ми е интересно, ще можем ли да говорим само за отбора който подкрепяме, без да засягаме анализираме или обиждаме опонентите. В крайна сметка нашата дума, тази на феновете е важна, тази игра е за нас !
Аз лично не съм доволен, от моя отбор Левски.....очаквах още в началото на тази година, че сините ще изнесат една запомняща се година, но реалностите се оказаха други....
Нямаше и помен, от добрите игри, от изминалите две година нагоре....след което последва промяна в спортно техническият щаб- промяна от която, аз и много фенове на Левски на бяхме доволни, едвали беше нужно, точно по такъв начин, да се разделим със бившият ни вече треньор Станимир Стоилов. Но както си казахме мнозина тогава ( въпреки недоволството от смяната ) , може и да е за добро ! Е не се оказа за добро...назначаване, на меко казано странен треньор ( Вуцов ) , за когото съмненията, че още не е дорасъл, или че просто не става за треньор на Левски, се оказаха абсолютно верни....въпреки че след това, и неговата смяна беше ненужна, или най малкото не и в това време ! Жалко че на Вуцов, не му се даде шанс, да довърши започнатото- все пак той проведе цяла лятна подготовка, и най малкото можеше да изкара и двата мача с БАТЕ Борисов....дали щеше да си изпие горчивата чаша до край, или щеше да поправи грешката от първият мач....е това никога няма да разберем ! Грешка след грешка се правиха при сините.....и назначаването за старши, на Емил Велев е доста противоречиво, и това едвали е само мое мнение....а дали е грешка, тепърва ще видим.....само дано не се окаже третият сменен треньор, за последната една година. Факт е че има подобрение в играта на Левски през последният месец-месец и половина, дори бих казал, че продукцията ни през това време е можеби най добрата от началото на годината....но защо ли се съмнявам, че това е заслуга на Велев ? Незнам....ще видим....имаме играчи, има разбира се и такива които трябва да си ходят, и в същото време трябват и 2-3 попълнения, това очаквам да се случи през зимната пауза....а и от показаното в последните няколко мача, очаквам още по добра игра, защото могат ! Сега за борбата за титлата....каква титла какви пет лева ? ? Дори с това подобрение, от последните мачове....нищо няма да се получи в Европа !
Така че очаквам, една добра зимна подготовка, още по добро сработване между играчите, и с евентуалните нови попълнения, далеч по добра игра на пролет, а и не само....дано догодина по това време, да участваме още в евротурнирите....всичко друго е безмислено !
П.П. Въпреки че не одобрявам назначаването на Емил Велев за треньор, ще бъде супер тъпо, да го сменят примерно по средата на пролетният полусезон. Господин Батков, ако няма да го сменяте сега през пзузата, не го пипайте до лятото !
Думата е на феновете.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Думата е на феновете.
изключвам почти изцяло всеки да си коментира собствения отбор, защото сме в България и ни е такъв манталитета - все пак силно се надявам да е така
Що се отнася до моя отбор = ЦСКА, то.......едва ли ще има положителен коментар. Единственото хубаво нещо е, че видяхме юноши на клуба, които играха често за годините си Колкото по-бързо клуба бъде продаден - толкова по-бързо ще замирише и на футбол на армията. Най-лошото за момента е, че за ЦСКА се говори за всичко друго, но не и за футбол. Екипът на ГОНГ го беше казал в една статия, която гласеше приблизително следното: С идването на Митал се заговори за ЦСКА като за Челси на Балканите, а докато не се заговори за истинкия ЦСКА и за ЦСКА-рите - собственика няма значение

Що се отнася до моя отбор = ЦСКА, то.......едва ли ще има положителен коментар. Единственото хубаво нещо е, че видяхме юноши на клуба, които играха често за годините си Колкото по-бързо клуба бъде продаден - толкова по-бързо ще замирише и на футбол на армията. Най-лошото за момента е, че за ЦСКА се говори за всичко друго, но не и за футбол. Екипът на ГОНГ го беше казал в една статия, която гласеше приблизително следното: С идването на Митал се заговори за ЦСКА като за Челси на Балканите, а докато не се заговори за истинкия ЦСКА и за ЦСКА-рите - собственика няма значение
Брато напълно те подкрепям за идеята. За много работи съм съгласен с тебе и няма да те повтарям. Не мога да се съглася за това подобряване на играта в последния месец. През последния месец гледаме този Левски, който гледахме и срещу БАТЕ, и срещу Жилина. Цял мач мачкаме, създаваме не знам си колко положения, които изпускаме и противника с една-две атаки ни вкарва гол. Единствената позитивна промяна според мен е мотивацията. Дали причината за това е Велев, Боримиров или друг човек или нещо не знам. Но определено момчетата играят с повече хъс и желание. Другата промяна е Гонзо. Той в рамките на два-три месеца мина през какво ли не и от най-големия грешник се превърна в любимия герой. Забелязва се също промяна и във Велев. В началото той бъркаше състав, смени, сигурно и всичко от към подготовка. В последните мачове се вижда, че дали на късмет, дали от към треньорски качества, уцелва състава и смените. На мнение съм, че трябва да се остави да работи поне до лятото като мине няколко такива курса, като този в Челси. пък оттам нататък каквото сабя покаже.
Майтапа и заяждането - настрана!!! Едва ли има някой доволен от собствения си отбор....изключвам само Ботев (Криводол)

нямам подпис...
-
- Контакти:
както се вижда моя любим отбор е Левски. когато се изтегли жребия за ШЛ, ние мислихме и бяхме убедени, че Левски непременно ще влезе в групите. След отпадането ни от Бате Борисов, бяхме много тъжни, че тима не играе, както преди години. След акто Господ ни целуне и ни определи Жилина за съперник, който да преодолеем за Уефа, си казахме, че сме сигурни в групите, но уви пак се издънихме. Не приемах смяната на вуцов след първия мач с бате, защото трябваше да му се даде шанс, поне до реванша в Беларус. Вярно е, че Велев е бил толкоз години помощник треньор, но както се видя, много време му трябваше да влезе в крачка. Радостното беше, че даваше шанс на почти всички играчи, на които разполагаше, защото излизаше с поне 3, 4 смени на всеки мач. Хареса ми последните 5 мача от а група и двата от Купата на България, с навременните смени, които направи. Дано Левски да заиграе както преди 2 години, когато трупахме евроуспех, след евроуспех. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Поредната лефскарска заблуда, нищо повече. Рогати, не разбирате ли, че България не ви обича. Срам сте за наща страна. Сподлост и подкупност няма как да стигнете по-далече от подуене.
ЦСКА Е ШАМПИОН - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!
ЛЕВСКАРКА написа:както се вижда моя любим отбор е Левски. когато се изтегли жребия за ШЛ, ние мислихме и бяхме убедени, че Левски непременно ще влезе в групите. След отпадането ни от Бате Борисов, бяхме много тъжни, че тима не играе, както преди години. След акто Господ ни целуне и ни определи Жилина за съперник, който да преодолеем за Уефа, си казахме, че сме сигурни в групите, но уви пак се издънихме. Не приемах смяната на вуцов след първия мач с бате, защото трябваше да му се даде шанс, поне до реванша в Беларус. Вярно е, че Велев е бил толкоз години помощник треньор, но както се видя, много време му трябваше да влезе в крачка. Радостното беше, че даваше шанс на почти всички играчи, на които разполагаше, защото излизаше с поне 3, 4 смени на всеки мач. Хареса ми последните 5 мача от а група и двата от Купата на България, с навременните смени, които направи. Дано Левски да заиграе както преди 2 години, когато трупахме евроуспех, след евроуспех. Левски завинаги в моето сърце.
ТИ ПИЯНИЦА ЛИ СИ ИЛИ НАРКОМАНКА? ИЗПРАТИ СМС ВЕЛЕВ ПРАВИ СТАТИСТИКА
Защо финикийците от Парка на Свободата говорят по тоя начин със едно момиче?
- Защото във Парка на Свободата хомосексуализма е природна наклонност на финикийците
- Защото във Парка на Свободата хомосексуализма е природна наклонност на финикийците

¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!
kiddo написа:Защо финикийците от Парка на Свободата говорят по тоя начин със едно момиче?
ВЕЛЕВ КАЗА:НАШИТЕ ФЕНОВЕ СА ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ. ВМЕСТО ДА ТЪРСИШ ОТГОВОРНОСТ ЗА МОЙТЕ ДУМИ ПОМИСЛИ КАКВО КАЗА КОКАЛА ЗА ТЕБЕ И ДРУГИТЕ КАТО ТЕБ
Изопачаваш думите на кокалчо, но със тия шумкарски номера пред мен не минаваш, мурджо
Кокалчето каза, че тия които бяха да посрещнат отбора на летището са били пияни или дрогирани и после се извини, но той ще си носи последствията до живот за това, както и ти от твоите срещи със бордюри, благодарение на сините фенове, които са ти причинили силен психически травматизъм

Кокалчето каза, че тия които бяха да посрещнат отбора на летището са били пияни или дрогирани и после се извини, но той ще си носи последствията до живот за това, както и ти от твоите срещи със бордюри, благодарение на сините фенове, които са ти причинили силен психически травматизъм

¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!
Върни се в “Футбол - България”