И Дунав се развихря на трансферния пазар!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

RUSE
Контакти:

И Дунав се развихря на трансферния пазар!

Мнениеот RUSE » 12 яну 2011 15:28

http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=107& ... m=107&nn=5
http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=107& ... 107&nn=107
http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=3&jj ... m=3&nn=107

Тепърва започват да идват нови играчи. Немска фирма, която иска да инвестира в Русе, е новият спонсор на клуба. По тази линия идва немецът от Херта!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: И Дунав се развихря на трансферния пазар!

Мнениеот MoNteSo » 12 яну 2011 15:44

Хубаво е да се четат такива новини. За съжаление доста от футболнит центрове в България се позатриха.

Потребителски аватар
SOBTBG
Контакти:

Мнениеот SOBTBG » 12 яну 2011 16:28

Дунав - Байер (Русе) :P, като оставим шегата успех на Дунав ... Русе жадува за голям спорт. За мен в момента Дунав прави сравнително добра селекция, като се има предвид привличането на Антон Вергилов, Мартин Керчев, лично аз съм с добри впечетления от юношата на Славия , Галин Богданов + опитния Любо Иванов и този играч от Херта, който се очаква, може да засенчим "Звездната" селекция на Рязград ;)
Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 12 яну 2011 16:32

Мачкаме Лудогорците барабар със звездната им селекция и да играят баражи, като искат А група ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
SOBTBG
Контакти:

Мнениеот SOBTBG » 12 яну 2011 17:10

-Емил Михайлов(вратар) от Академик София - Добър вратар (за мен най-добрия им трансфер), но заради звездомания напусна Академик
-Атанас Дреновички(защитник) от Славия София - под наем (ще играе до края на сезона и Славия ще си го вземат)
-Мартин Дечев(защитник) от ЦСКА София - под наем (същото, може и по -рано да си го приберат щото продават Минев)
-Станислав Жеков(защитник) от Монтана - известен с това че продаде няколко мача в А група
-Венцислав Йорданов(защитник) от Любимец - посредствен играч, играл цял живот в Б група
-Гилерме де Соуса(халф) от Сантош(Бразилия) - поредното плажно футболистче в БГ такива всяка година се изсипват с милиони в европа
- Николай Дюлгеров(халф) от Славия София - записа само 5 мача в Славия и бързат да се отърват от него
-Михаил Александров(халф) от Академик София - голяма надежда ама само до там, не показа нищо в Академик
-Антонио Павлов(нападател) от Славия София - Приситга от Видима в Славия и записва цели 3 мача преди да бъде продаден в меката на БГ футбола Разград
-Тодор Колев(нападател) от Славия София - Световно известен български футболист, известен с това, че единствено Георги Христов е по слаб нападател от него. Трагичен във всички отбори играл до сега
-Зоран Златковски(нападател) от Пирин Благоевград - Маке, дето този сезон няма нито 1 мач , а за цялата си кариера е вкарал колкото Димитър Иванков за 1 сезон .

Еми евала им за звездната селекция, съжираме вскичко което А група иззхвърля и правим гювеч ... колко позната история виждаме всяка година такива отбори Локо МЗ, Спортист Своге, Видима-Раковски Севлиево, Конелиано (Герман), Рилски Спортист (Самоков), Несебър,Олимпик (Галата) ... все велики отбори с големи амбиции пазещи дъното в А група за по цял сезон... айде мерси ти за селекцията :D
Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 12 яну 2011 17:47

SOBTBG написа:-Емил Михайлов(вратар) от Академик София - Добър вратар (за мен най-добрия им трансфер), но заради звездомания напусна Академик
-Атанас Дреновички(защитник) от Славия София - под наем (ще играе до края на сезона и Славия ще си го вземат)
-Мартин Дечев(защитник) от ЦСКА София - под наем (същото, може и по -рано да си го приберат щото продават Минев)
-Станислав Жеков(защитник) от Монтана - известен с това че продаде няколко мача в А група
-Венцислав Йорданов(защитник) от Любимец - посредствен играч, играл цял живот в Б група
-Гилерме де Соуса(халф) от Сантош(Бразилия) - поредното плажно футболистче в БГ такива всяка година се изсипват с милиони в европа
- Николай Дюлгеров(халф) от Славия София - записа само 5 мача в Славия и бързат да се отърват от него
-Михаил Александров(халф) от Академик София - голяма надежда ама само до там, не показа нищо в Академик
-Антонио Павлов(нападател) от Славия София - Приситга от Видима в Славия и записва цели 3 мача преди да бъде продаден в меката на БГ футбола Разград
-Тодор Колев(нападател) от Славия София - Световно известен български футболист, известен с това, че единствено Георги Христов е по слаб нападател от него. Трагичен във всички отбори играл до сега
-Зоран Златковски(нападател) от Пирин Благоевград - Маке, дето този сезон няма нито 1 мач , а за цялата си кариера е вкарал колкото Димитър Иванков за 1 сезон .

Леко бре Фергюсън ,
остана да напишеш само че си или политик или спортен журналист ..
деба форумните мишоци каде разбират от всичко

Еми евала им за звездната селекция, съжираме вскичко което А група иззхвърля и правим гювеч ... колко позната история виждаме всяка година такива отбори Локо МЗ, Спортист Своге, Видима-Раковски Севлиево, Конелиано (Герман), Рилски Спортист (Самоков), Несебър,Олимпик (Галата) ... все велики отбори с големи амбиции пазещи дъното в А група за по цял сезон... айде мерси ти за селекцията :D
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
SOBTBG
Контакти:

Мнениеот SOBTBG » 12 яну 2011 18:01

Нито съм политик, нито спортен журналист, но за разлика от спортните журналисти не лижа гъза на Домусчиев, и да му хваля селското отборче от Рязград. Благодаря за сравнението със Сър Алекс, явно найстина разбирам от футбол ;)
Пък, колкото аз съм форумна мишка явно и ти си същото, щом бързаш да ми отговориш и да ме нахраниш ... смешко. Имам си лично мнение и мога да си го изразявам колкото си искам, а това че на такива като тебе им бъркам в здравето като им казвам истината ме боли куреца ;D И се научи да цитираш, защото невероятното ти мнение трудно може да се забележи от широката аудитория ;)
Последна промяна от SOBTBG на 12 яну 2011 18:13, променено общо 1 път.
Изображение

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 12 яну 2011 18:02

Дано най-накрая се върнете там където ви е мястото! Успех в борбата за А група!

Поздрави от Морето ;)
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 12 яну 2011 18:28

motion_man написа:Дано най-накрая се върнете там където ви е мястото! Успех в борбата за А група!

Поздрави от Морето ;)

Дам

Дано се върнат каде им е мястото във "В" група ...

А това за цитирането си е бъг във форума ,верно е всеки може да си дава мнението затова ти дадох и моето че от нищо не разбираш а пишеш отнема и накаде ,всичко извън Русе е лошо а там всичко е супер ,ако някой от посочените от теб беше подписъл с Дунав то сигурно щеше да е доста по различно мнението ти ,пристрастието е очевадно .
Човек с пари почва да инвестира в близост до Русе и веднага трябва да се скача, че то реално нищо не са прави ,защо трябва на бялото да се казва черно ?
Темата си е за селекцията на Дунав но ти веднага гледаш да си мериш пишката ,ми радвайте се прави се нещо добро за футбола в региона .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 12 яну 2011 18:30

Percival...Нищо против Разград,но(ако си техен фен) по-скоро вашето място е във В група...А фирмата,с която преговаряме за спонсорство е в петицата на най-богатите фирми в Европа ;) :)

Върни се в “Футбол - България”