НЕ ВИ ЛИ ПИСНА?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
НЕ ВИ ЛИ ПИСНА?
Искам да ви питам,не ви ли писна от няколко същества в този форум?Син терор,славия форевър,цесекарчо бойс 15,цска ултрас 15 и всичките му други ник неймове,с които се е регнал тука...значи те са на всяка манджа меродия!За цесекарчото от Хасково,няма кво да говоря,всички знаем за кво става въпрос,абсолютен малоумнк!Даже и неговите от ЦСКА не го искат!Син терор,чеовек,който може само да показва омразата са към ЦСКА!Човек,изтакан от злоба и ненавист!Не знам кво да кажа повече за него,вие си знаете за какво става въпрос!За слвисчето,моят любимец!Имам едно въпросче към него!Как може отборите създали най-големите футболисти в България да са грешка на природата?Става въпрос за моя отбор,Левски и ЦСКА!Той постоянно плюе по тях,че били най-голямата вреда за БГ футбола и най-голямата мафия!И да го питам още нещо,в момента неговият любим отбор,не е ли най-голямата мафия в България?Славия,ако БФС беше по-наблюдателно,досега да е във В група!Мога много да говоря за тези индивиди,но просто не виждам смисъл!Аз съм фен на Локомотив Пловдив,което в случая според мен няма никакво значеие,питам и Гонг,защо тези индивиди продължават да тровят атмосферата в този форум на това прекарасно радио!То е вярно,че омраза между враговоте винаги ще има,както и обиди по нечии адрес,но определено тези са в повече!Вие какво мислите,искате ли Гонг да банне тези потребители?Моля всеки,който има мнение по въпроса,да го даде,за видят изброените от мен,че дразнят много хора тук и само се излгат!
Re: НЕ ВИ ЛИ ПИСНА?
Абсолютно ЗА ... всяка 2-ра тема псувни и обиди !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Мн точно казано.Все пак форумите са за обсъждане и обменяне на информация , но и тази тема със сигурност ще се напълни с простотии. 

Луд умора няма-казват старите хора!!!
Та и твойте "герои" също!
Та и твойте "герои" също!

Прав си пич,даже си изтървал още поне една дузина подобни индивиди
Но на хората от гонг им изнася по форума да има и такива хора,защото с тея неща почват едни големи писания,а знаем мн. добре кака се плащат парите от реклама във форумите 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
СЬГЛАСЕН СЬМ НАПЬЛНО,КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТИЯ ПРОСТОТИИ.
Мнениеот radi1949 на 06 Дек 2008 15:59
СЬГЛАСЕН СЬМ НАПЬЛНО,КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТИЯ ПРОСТОТИИ.
Единствения начин е да не се отговаря на провокациите им.Когато не виждат интерес към простотиите си,те сами ще се разкарат!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Наееднократно съм отварял и писал по поставената
тема. Но с риск да се повторя, ще дам няколко примера,
които убеждават, че във форума пишат множество малограмотни, човекоподобни същества. Пълнят го с инсинуации и алогични твърдения, със злостни нападки
и груба запалянковщина.
Как могат да бъдат оценени авторите, на лъжовната
скръбна вест за кончината на изявения български,
спортен журналист Борис Касабов. Или интриганските
лъжи за битието на покойния Георги Аспарухов!
Какъв арогантен и антисоциален тип трябва да си,
за да омерзяваш покойник или да съчиняваш некролог
на жив човек!
И като пиша горното давам пълната си подкрепа, фору-
мът да бъде прочистен от нечистоплътните попълзно
вения на футболните провокатори!
тема. Но с риск да се повторя, ще дам няколко примера,
които убеждават, че във форума пишат множество малограмотни, човекоподобни същества. Пълнят го с инсинуации и алогични твърдения, със злостни нападки
и груба запалянковщина.
Как могат да бъдат оценени авторите, на лъжовната
скръбна вест за кончината на изявения български,
спортен журналист Борис Касабов. Или интриганските
лъжи за битието на покойния Георги Аспарухов!
Какъв арогантен и антисоциален тип трябва да си,
за да омерзяваш покойник или да съчиняваш некролог
на жив човек!
И като пиша горното давам пълната си подкрепа, фору-
мът да бъде прочистен от нечистоплътните попълзно
вения на футболните провокатори!
gugi написа:Искам да ви питам,не ви ли писна от няколко същества в този форум?Син терор,славия форевър,цесекарчо бойс 15,цска ултрас 15 и всичките му други ник неймове,с които се е регнал тука...значи те са на всяка манджа меродия!За цесекарчото от Хасково,няма кво да говоря,всички знаем за кво става въпрос,абсолютен малоумнк!Даже и неговите от ЦСКА не го искат!Син терор,чеовек,който може само да показва омразата са към ЦСКА!Човек,изтакан от злоба и ненавист!Не знам кво да кажа повече за него,вие си знаете за какво става въпрос!За слвисчето,моят любимец!Имам едно въпросче към него!Как може отборите създали най-големите футболисти в България да са грешка на природата?Става въпрос за моя отбор,Левски и ЦСКА!Той постоянно плюе по тях,че били най-голямата вреда за БГ футбола и най-голямата мафия!И да го питам още нещо,в момента неговият любим отбор,не е ли най-голямата мафия в България?Славия,ако БФС беше по-наблюдателно,досега да е във В група!Мога много да говоря за тези индивиди,но просто не виждам смисъл!Аз съм фен на Локомотив Пловдив,което в случая според мен няма никакво значеие,питам и Гонг,защо тези индивиди продължават да тровят атмосферата в този форум на това прекарасно радио!То е вярно,че омраза между враговоте винаги ще има,както и обиди по нечии адрес,но определено тези са в повече!Вие какво мислите,искате ли Гонг да банне тези потребители?Моля всеки,който има мнение по въпроса,да го даде,за видят изброените от мен,че дразнят много хора тук и само се излгат!
propusnal si da slojish ivanjuve i ebacha v spisaka te sa nai golemite kreteni tuk
SELSKI VAN ZAVINAGI
Върни се в “Футбол - България”