Български гранд забъркан в афера за милиони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Български гранд забъркан в афера за милиони

Мнениеот flo » 29 дек 2010 14:12

Специализираното звено към УЕФА за борба с черното тото следи под лупа български гранд, тъй като има съмнения, че той е в международна схема за уговаряне на мачове и е участвал в минимум четири такива срещи в Европа. Sportal.bg знае името на конкретния клуб и някои от съмнителните двубои, но по съвет на юристи на този етап няма да изкараме за кой точно отбор става въпрос. Само ще кажем, че не е ЦСКА.

Според информация на нашата медия за разследването знаят не малко хора в България, включително и футболни, като не е изключено те да са били уведомени лично от Мишел Платини при посещението на французина в страната ни преди месец.

Щом е според Спортал тая новина малко ми намирисва.А да кажем че ЦСКА нямат нищо => остава Левски или Лтекса ?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Български гранд забъркан в афера за милиони

Мнениеот JackPackage » 29 дек 2010 14:21

Не мога да се сетя 4 съмнителни мача на Левски в последните години (победата с 1:0 като гост на Лацио е май единствената, провалите с Жилина и Дебрецен не мисля че са)
Литекс - те 4 мача в ЕКТ играят за 2 години :mrgreen:
На мен лично (не го приемайте като заяждане) само тази година 3 от резултатите на ЦСКА ми се струват съмнителни (2:2 с DHL там, и разменените победи с Рапид В, където и в двата мача домакина беше фаворит, а игра безобразно слабо) :?

Както и да е, ще видим какво ще излезе от тази "новина" :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 29 дек 2010 14:25

Темата веднага да се изтрие и бан за автора й! Не е срещу ЦСКА и не е във възхвала на ПФК"Левски", => е и лъжа!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 29 дек 2010 14:25

JackPackage написа:Не мога да се сетя 4 съмнителни мача на Левски в последните години (победата с 1:0 като гост на Лацио е май единствената, провалите с Жилина и Дебрецен не мисля че са)
На мен лично (не го приемайте като заяждане) само тази година 3 от резултатите на ЦСКА ми се струват съмнителни (2:2 с DHL там, и разменените победи с Рапид В, където и в двата мача домакина беше фаворит, а игра безобразно слабо) :?

Както и да е, ще видим какво ще излезе от тази "новина" :?

+1 ..според мен това са пълни глупости,но ще видим. :)

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 29 дек 2010 14:25

flo написа:Специализираното звено към УЕФА за борба с черното тото следи под лупа български гранд, тъй като има съмнения, че той е в международна схема за уговаряне на мачове и е участвал в минимум четири такива срещи в Европа. Sportal.bg знае името на конкретния клуб и някои от съмнителните двубои, но по съвет на юристи на този етап няма да изкараме за кой точно отбор става въпрос. Само ще кажем, че не е ЦСКА.

Според информация на нашата медия за разследването знаят не малко хора в България, включително и футболни, като не е изключено те да са били уведомени лично от Мишел Платини при посещението на французина в страната ни преди месец.

Щом е според Спортал тая новина малко ми намирисва.А да кажем че ЦСКА нямат нищо => остава Левски или Лтекса ?

Аз пък си мислех, че всички лоши неща в българския футбол са заради ЦСКА, ама то какво излезе...Представям си какво щеше да се разрази тук, ако от Спортал не бяха написали, че не става въпрос за ЦСКА. Също така, ако ставаше въпрос за ЦСКА, до сега медиите да бяха гръмнали и да ни бяха изтипосали като водеща новина... :lol:

Иначе по темата. Искрено се надявам, че не е имало отбор, който да участва в подобно манипулиране на срещи, ако нещо подобно излезе наяве, то това би било изключително тежък удар по бълграския спорт и България. :roll:

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 29 дек 2010 14:31

глдаите кои са президентите на клубовете и си правете равносметка

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 29 дек 2010 14:38

[quote="JackPackage"]Не мога да се сетя 4 съмнителни мача на Левски в последните години (победата с 1:0 като гост на Лацио е май единствената, провалите с Жилина и Дебрецен не мисля че са)

Както и да е, ще видим какво ще излезе от тази "новина" :?[/qu

хахахаха ако победата на ЦСКА във Виена е уреден мач - дай боже всеки уреден мач да е такъв - бях на този мач и знам, че беше битка до последната минута, а това че не ти се нрави, че ЦСКА е победил си е изцяло твой проблем

Колкото до темата - мисля си, че Спортал просто се опитват да привлекат внимание пускайки евтини сензации

Потребителски аватар
27102710
Контакти:

Мнениеот 27102710 » 29 дек 2010 14:47

Спортал както и *** се чудят каква простя да измислят в това мъртво за новини време ;)

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 29 дек 2010 14:48

За мене отбора е Левски и става дума поне за единия мач срещу Тампере.Мачът в Рим също мирише ;)

Върни се в “Футбол - България”