Арабин позлатява ЦСКА с милиони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Chelsea
Контакти:

Арабин позлатява ЦСКА с милиони

Мнениеот Chelsea » 03 дек 2008 11:21

ЦСКА възкръсва с нов собственик

Милиардер от ОАЕ е на път да закупи ЦСКА до края на седмицата и да сложи край на сагата около новия собственик на клуба както и да тушира финансовата криза на Армията. Въпросният бизнесмен притежава широк набор от интернационални компании, а според запознати има дял и в родната фирма за сметосъбиране „Титан АС“, като се очаква нейни ръководители да влязат в управата на ЦСКА. Според източници от Армията клубът ще бъде продаден за 9.5 млн. евро, което значително надхвърля минималната цена от 6.3 млн., искана от Александър Томов. Очаква се още в първите дни след покупката новият собственик да предостави сериозна финансова инжекция, с която да бъдат изплатени дължимите заплати на футболистите, а след това се очаква втора крупна сума, която да послужи за зимна селекция.

Дайте да дадем реална оценка на подобен слух. Без псувни, обиди и т.н. Понеже уча икономика и ми е много интересно подобно нещо. Е ли възможно, когато световната икономика е в рецесия, а в скоро време може и да е в депресия, някой, така от нищото, да дойде и да хвърли няколко милиона. Може ли някой да дойде и да хвърли около 15 милиона ей така. Според г-н Томов, цената на ЦСКА е 6,5 милиона. Същия индивид обаче каза, че 7,5 милиона ще бъдат върнати на Кремиковци при продажба на ЦСКА. От всичко това става ясно, че тези 7,5 са включени в цената на отбора. Освен всичко г-н Митал е индиец и надали при покупка от 15 милиона ще продаде нещо 2 години по-късно с/у 14. Та пак да си минем на въпроса- кой би дал, простпо ей така, милиони. Да се има предвид, че тук става дума за губещо предприятие, каквото е ЦСКА в този момент. Ако преди 2 години някой можеше да си позволи да хвърли 15 милиона за реклама,то днес 15 милиона са несъпоставимо повече. Дори да се появи подобен купувач, което е напълно реално, дали положението ще е по-добро. Защото един сериозен бизнесмен, надали пък ще започне да харачи пари нерентабилно. Продажбата на клуба не е толкова сложен процес. Все пак никой реално не е наясно за каква игра става дума. ЦСКА може да бъде даден вместо някой дълг и т.н. А след това? Тази статия е много показателна за очакванията. Но дали накрая няма отново да сме разплакани?
"Живота не се измерва с броя на вдишванията,а с моментите,които ти спират дъха!"

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Арабин позлатява ЦСКА с милиони

Мнениеот Neron » 03 дек 2008 11:26

ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА.И МИТАЛ ВИ ПОЗЛАТЯВАШЕ И ЛУПИ СЪЩО И НАКРАЯ КВО СТАНА?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 дек 2008 11:32

Първо не ми говори като Томислав.В финансова криза ала бала, ми т етогава Челси тия трябва да фалират в тая криза бе.Човек като има пари и има желание ще го направи.Така говориш както говори Томислав вчера с Ники Алесандров.Пръво незнам какво ви бърка вас левскарите кой ще ни взима и кой няма да ни взима.Второ как може да сте фенове на Левски и постоянно да коментирате ЦСКА, аз такива други привърженици не съм виждал!Станахте първи и си вирнахте носовете!Е в тоя форум, просто феновете на Левски коментират повече ЦСКА отколкото техните си фенове, това е доста смешно!Другото което ще кажа или вие е доста яд, че ще ни купува някой или незнам каква е тая завист.Явно ви е страх, че Томов ще се маха и ще дойде може би някой по сериозен човек и няма да има такава баркотия в ЦСКА!Другото което е, за тия Шейхове там въобще не важи тая финансова криза да ти кажа.Тия имат толкова много пари, че ги боли кура кво става по света!Аз мисля, че е не е невъзможно и нищо чудно някой такъв да ни вземе!Въобще не коментирайте Митал, защото Митал никога не се е интересувал от Спорт!Ще поживеме и ще видиме, но ако стане така незнам после какво ще говорите!Кво значи милиониии?Той няма да дава 500 милиона за клуба.С 2 милиона за България може да се купят много сносни играчи!На всеки пост по един и е ок!Всичко е възможно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Chelsea
Контакти:

Мнениеот Chelsea » 03 дек 2008 11:38

Интересувам се чисто информативно. И много повърхностно мислиш върху нещата за финансовата криза. Това с желанието е едно на ръка. Тук идва въпросът наистина ли смяташ, че ей така от добро желание чужденец ще налива пари? :shock: И пак ти казвам- това с финансовата криза изобщо не е шега и се отразява доста фрапантно на големите инвеститори. Не е случайно, че най-големите инвестиционни банки фалираха, а останалите си смениха статута на търговски. И за тези шейхове много важи финансовата криза ;) Както писах по-горе, това е инвестиция, а не от любов. За него не важи финансовата криза, ако реши да си купи яхта за 150 милиона, да речем, но в такива ситуаци... Затова исках темата да е подобна дискусия.
"Живота не се измерва с броя на вдишванията,а с моментите,които ти спират дъха!"

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 03 дек 2008 11:40

POPCORN написа:
СинТерор написа:Турчин, мангал, арабин няма значение важното да е РЕЗАК! "Да живее" отбора от стадион Турска армия, за да радва милионите резаци "по света" :lol: Ахх колко е жалко да си шкембе-чорба :D

Да живее на майка ти путката тъпак.Хем твойте събратя казаха да проведеме културен разговор, ама с тебе не става това.Кюрд си ти.Най-големият смешник в тоя форум!

Я не се караи така, че кръвното ще ти се вдигне и нерезa ще полудее! ИзображениеИзображениеИзображение

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 03 дек 2008 11:46

Турците от падуене имат за сопственик еврейн,футболисти помаци+цигани+турци който са повече+мюсюлманите от мароко+турски спонсор
Легенда убиец на пътя(алкохолик) :o
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 03 дек 2008 11:48

Еи Нерон ти болен мозък ли си какъв си вече от тея заяждания ми писна.Вземи се поинтересувай малко айдука от кула го отстранихме така че немога да разбера какво толкова говорите за него друго си е да отпаднеш от Бате , Жилина,Олимпия, Аалст и да не ги изоброявам европодвизите на евроидиотите го има на линка :mrgreen:
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
Chelsea
Контакти:

Мнениеот Chelsea » 03 дек 2008 11:49

BGarmy написа:Турците от падуене имат за сопственик еврейн,футболисти помаци+цигани+турци който са повече+мюсюлманите от мароко+турски спонсор
Легенда убиец на пътя(алкохолик) :o

Много похвално, че си българин, а правописа ти е като на малцинствата ;)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 дек 2008 11:55

miki85 написа:Еи Нерон ти болен мозък ли си какъв си вече от тея заяждания ми писна.Вземи се поинтересувай малко айдука от кула го отстранихме така че немога да разбера какво толкова говорите за него друго си е да отпаднеш от Бате , Жилина,Олимпия, Аалст и да не ги изоброявам европодвизите на евроидиотите го има на линка :mrgreen:

Не ми се пишеше Васас,Стяуа,Бешикташак,Тулуза,Сент Етиен,Тирол,Дукла и още много известни отбори.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 дек 2008 11:57

хахахах Бешикташ и Тулуза ми ги сравнява с Бате Борисов и Жилина хахахах ти верно си много тъп брато!Вземи си пусни гоогле и виж историята на Бешикташ и Тулуза и какви финансии имат и тогава ми ги сравнявай с Бате Борисов!Където Тулуза продаде Еламндер за повече от целият отбор на Бате Борисов!Ама такива сте сините фенове, глупаци и пристрастни мангали!Да ми сравнява Тулуза с Бате Борисов!Нема граници синията простотия!Да не говориме за Стяула хаха където всяка година играят в Шампионската!Само вие в Шампионската лига не сте взимали точка откакто е има, сини идиоти!
Последна промяна от POPCORN на 03 дек 2008 11:58, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”