Гриша Ганчев: "ЦСКА ще завърши сезона извън тройката"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Nasko 1
Контакти:

Гриша Ганчев: "ЦСКА ще завърши сезона извън тройката"

Мнениеот Nasko 1 » 02 дек 2008 23:24

Ето в това интервю Гриша Ганчев казва, че ЦСКА ще завърши сезона извън първите три - http://gong.bg/view_article.php?article_id=63053 !!!
Аз напълно споделям това мнение! Левски, Литекс и Черно море ще се окичат се медали. ЦСКА най-много да додрапа до четвъртото място, но и това ме съмнява. Въпреки невероятно лесната програма за армейците през есента, те се провалиха. Забалежете, за цяла есен имат само 4 гостувания и 8 домакинства. Останалите 3 мача са софийски дербита. От четирите гостувания спечелиха само едно, срещу Ботев. А на пролет ги чакат цели 8 гостувания! Просто не ги виждам.
А и футбола, който показаха беше доста слаб, извадиах много мачове с голям късмет.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Гриша Ганчев: "ЦСКА ще завърши сезона извън тройката"

Мнениеот TheClub » 02 дек 2008 23:29

Аз Пък не споделям това мнение. Дано не сте прави.. Не го споделям по ред причини :D

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2008 23:30

Аз съм цскар но съм напълно съгласен с теб(за тази година) ;) ;) ;) !!!Но за следващата НИщО НЕ СЕ ЗНАЕ не мислиш ли........
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 02 дек 2008 23:33

delqnski47 написа:Аз съм цскар но съм напълно съгласен с теб(за тази година) ;) ;) ;) !!!Но за следващата НИщО НЕ СЕ ЗНАЕ не мислиш ли........

И аз съм ЦСКАр, но просто сърце не ми дава да мисля, че ще сме извън ТОП 1 ;) Но наистина трудно ще сме тази година шампиони, шъпреки че чичо Митко не е казал последната си дума ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2008 23:41

TheClub написа:
delqnski47 написа:Аз съм цскар но съм напълно съгласен с теб(за тази година) ;) ;) ;) !!!Но за следващата НИщО НЕ СЕ ЗНАЕ не мислиш ли........

И аз съм ЦСКАр, но просто сърце не ми дава да мисля, че ще сме извън ТОП 1 ;) Но наистина трудно ще сме тази година шампиони, шъпреки че чичо Митко не е казал последната си дума ;)

Ше трябва да свикваш,съсипаха ви ;) Аз лично ще се радвам много ако класирането е така:
1 ЧЕРНО МОРЕ
2 ЛИТЕКС
3СЛИВЕН
4ЦСКА/ЛЕВСКИ( разберете се помежду си :D ) Но това няма да стане заради корумпираното Бфс,никога няма да се оправи футбола ни докато Левски и Цска са абонирани за титлата,независимо от играта им ;) Ако играете добре,няма проблем,,вземайте я всяка година. Ако печелите в Европа и докарвате не срам, а престиж за България и защитавате името на държавата ни,аз лично ще се радвам да сте шампиони,но вие сте СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ от известно време, мисля,че Българският футбол има остра нужда от промяна,а тя ще започне с честни мачове между отборите и с красива игра помежду им,засега Левски и ЦСКА реално нямат място в тройката ;) Така ще тръгне и националният ни отбор нагоре ;)
Последна промяна от MORSKI на 02 дек 2008 23:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2008 23:50

MORSKI написа:
TheClub написа:

Ше трябва да свикваш,съсипаха ви ;) Аз лично ще се радвам много ако класирането е така:
1 ЧЕРНО МОРЕ
2 ЛИТЕКС
3СЛИВЕН
4ЦСКА/ЛЕВСКИ( разберете се помежду си :D ) Но това няма да стане заради корумпираното Бфс,никога няма да се оправи футбола ни докато Левски и Цска са абонирани за титлата,независимо от играта им ;) Ако играете добре,няма проблем,,вземайте я всяка година. Ако печелите в Европа и докарвате не срам, а престиж за България и защитавате името на държавата ни,аз лично ще се радвам да сте шампиони,но вие сте СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ от известно време, мисля,че Българският футбол има остра нужда от промяна,а тя ще започне с честни мачове между отборите и с красива игра помежду им,засега Левски и ЦСКА реално нямат място в тройката ;) Така ще тръгне и националният ни отбор нагоре ;)

Пич ЦСКА си е ЦСКА!!!Левски си е Левски!!!Тези два клуба са основните представители на България в шампионската лига!!!Ти не можеш да казваш че БФС е корумпирано при положение че това са ГРАНДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!АРЕ....примерно ти си англииски фен и си от Мидълзбро!!!Но всяка година Ливърпул или другите грандове на Англия вземат купата!!!И ТИ КВО.....ше отидеш и ще съдиш АФС за това че е корумпирано и т.н.!!! ;) ;) ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 02 дек 2008 23:51

MORSKI написа:

1 ЧЕРНО МОРЕ
2 ЛИТЕКС
3СЛИВЕН
4ЦСКА/ЛЕВСКИ( разберете се помежду си :D ) Но това няма да стане заради корумпираното Бфс,никога няма да се оправи футбола ни докато Левски и Цска са абонирани за титлата,независимо от играта им ;) Ако играете добре,няма проблем,,вземайте я всяка година. Ако печелите в Европа и докарвате не срам, а престиж за България и защитавате името на държавата ни,аз лично ще се радвам да сте шампиони,но вие сте СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ от известно време, мисля,че Българският футбол има остра нужда от промяна,а тя ще започне с честни мачове между отборите и с красива игра помежду им,засега Левски и ЦСКА реално нямат място в тройката ;) Така ще тръгне и националният ни отбор нагоре ;)[/quote]

АБЕ БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КОЙ НОСЕШЕ ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ, ДА НЕ КАЖА ПОЧТИ ВСИЧКИ ТОЧКИ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ КОЕФИЦИЕНТ НАЛИ ? АЗ ЩЕ ВИ ПРИПОМНЯ-ЛЕВСКИ И СЕГА ВМЕСТО ВСИЧКИ ДА БЛАГОДАРИТЕ НА ЛЕВСКИ, ВИЕ ИМ СЕ ПРИСМИВАТЕ ЗА ТЕЗИ НАИСТИНА 2 СРАМНИ ГОДИНИ. А ТИ ФЕНЧЕ НА Ч. МОРЕ ИСКАМ ДА ТИ КАЖА, ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ В ГОЛЯМА СТЕПЕН ЛЕВСКИ И ПО-МАЛКА ДРУГИТЕ ОТБОРИ КАТО ЦСКА И ЛИТЕКС, НЯМАШЕ ДА БЪДЕТЕ ПОСТАВЕНИ В НИТО ЕДИН КРЪГ ЗА УЕФА, А СЕГА БЯХТЕ ПОСТАВЕНИ 2 КРЪГА ЗАРАДИ ВИСОКИЯ НАЦИОНАЛЕН КОЕФИЦИЕНТ.
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 дек 2008 00:07

Пич ЦСКА си е ЦСКА!!!Левски си е Левски!!!Тези два клуба са основните представители на България в шампионската лига!!!Ти не можеш да казваш че БФС е корумпирано при положение че това са ГРАНДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!АРЕ....примерно ти си англииски фен и си от Мидълзбро!!!Но всяка година Ливърпул или другите грандове на Англия вземат купата!!!И ТИ КВО.....ше отидеш и ще съдиш АФС за това че е корумпирано и т.н.!!! ;) ;) ;)[/quote]

Не смесвай понятията ;) Англия си е Англия :D Недей да ми казваш само,че ако не бяха съдиските порпирания вие с Левски всеки сезон щяхте да сте шампиони ;) Тези два клуба както казваш са изкуствено създадени грандове ;) Сега не отричам успехите ви няма как да го направя,но вие сте толерирани и от това не печели никой,пак ти казвам ако вие играете красив,печеливш и преди всичко Честен ФУТБОЛ, нямаше да сме на този хал :!: :!: :!: И не ми казвай,че не сте били толерирани по време на комузима, какот и сега ,защото си е било и си е точно така,но това е друга тема. Реалностите сега са други и двата тима сте слаби и ако пак направите тъакъв "евроуспех" тази година нещата с българският футбол хич няма да отидат на добре и от 16 може и да станем 18,19 :!: :!: :!:
А на момчето фен на Левски, ще му кажа,че не ме интересува какво е било преди, аз гледам настоящето и по възможност бъдещето.Браво за 1/4 финала в купата на Уефа,но толкова ви беше,после всичко се срути още с участието в шампионската лига. Факт е,че сега сте супер зле,а ние изживяваме най-добрите си години, и тази година ако не бяхме ние можеше и 16 място да не задържим,колото и жалко да изглежда един 1 кръг в купата на Уефа.... Според мен футбола в България печели от едно по-равнсотойно първенство,така и няма да има излагации в евротурнирите и в квалификациите.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 дек 2008 00:18

MORSKI написа:Пич ЦСКА си е ЦСКА!!!Левски си е Левски!!!Тези два клуба са основните представители на България в шампионската лига!!!Ти не можеш да казваш че БФС е корумпирано при положение че това са ГРАНДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!АРЕ....примерно ти си англииски фен и си от Мидълзбро!!!Но всяка година Ливърпул или другите грандове на Англия вземат купата!!!И ТИ КВО.....ше отидеш и ще съдиш АФС за това че е корумпирано и т.н.!!! ;) ;) ;)

Не смесвай понятията ;) Англия си е Англия :D Недей да ми казваш само,че ако не бяха съдиските порпирания вие с Левски всеки сезон щяхте да сте шампиони ;) Тези два клуба както казваш са изкуствено създадени грандове ;) Сега не отричам успехите ви няма как да го направя,но вие сте толерирани и от това не печели никой,пак ти казвам ако вие играете красив,печеливш и преди всичко Честен ФУТБОЛ, нямаше да сме на този хал :!: :!: :!: И не ми казвай,че не сте били толерирани по време на комузима, какот и сега ,защото си е било и си е точно така,но това е друга тема. Реалностите сега са други и двата тима сте слаби и ако пак направите тъакъв "евроуспех" тази година нещата с българският футбол хич няма да отидат на добре и от 16 може и да станем 18,19 :!: :!: :!:
А на момчето фен на Левски, ще му кажа,че не ме интересува какво е било преди, аз гледам настоящето и по възможност бъдещето.Браво за 1/4 финала в купата на Уефа,но толкова ви беше,после всичко се срути още с участието в шампионската лига. Факт е,че сега сте супер зле,а ние изживяваме най-добрите си години, и тази година ако не бяхме ние можеше и 16 място да не задържим,колото и жалко да изглежда един 1 кръг в купата на Уефа.... Според мен футбола в България печели от едно по-равнсотойно първенство,така и няма да има излагации в евротурнирите и в квалификациите.[/quote]

НЕ МОЖЕ ДА НЕ ГЛЕДАШ ПРЕДИ, ЗАЩОТО НАЦИОНАЛНИЯ КОЕФИЦИЕНТ СЕ ВЗИМА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ, А НЕ САМО ОТ ЕДНА, А КОЛКОТО ДО ТОВА, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС СМЕ ЗАДЪРЖАЛИ 16 МЯСТО НЕ Е ВЯРНО, ЗАЩОТО ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ КРЪГОВЕ НЕ СЕ ДАВАТ ТОЧКИ НА ОТБОРИТЕ. ИНАЧЕ НАИСТИНА Е ВЯРНО, ЧЕ МНОГО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЪДЕМ ПОДКРЕПЯНИ И НИЕ И Ц(*КА, НО ИМА И ДОСТА ГРЕШКИ ВЪВ ВРЕДА НА ДВАТА ОТБОРА, ТАКА ЧЕ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО СЪДИИТЕ СА СЛАБИ, А НЕ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО.
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 дек 2008 00:25

, А КОЛКОТО ДО ТОВА, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС СМЕ ЗАДЪРЖАЛИ 16 МЯСТО НЕ Е ВЯРНО, ЗАЩОТО ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ КРЪГОВЕ НЕ СЕ ДАВАТ ТОЧКИ НА ОТБОРИТЕ.

Ето тука се изказа неподготвен,дават се още от 1 предварителен кръг ;) Ние имаме общо 5,5 точки(1 точка като дебютанти и 4,5 в 6 мача).Дават се точки и както знаеш,всяка точка е важна и не е вярно,че НЕ благодарение на нас се задържало това място,защото вие заедно с буферите и Литекс имате точно толкова точки колкото нас тази година ама взети общо ;) Мисълта ми е,че общо имаме към 9,10 точки от които 5 са наши,тоест полежението щеше да е още по-плачевно ;)
Не знам дари е от съдийска некадърнос или е тенденция,но това трябва да се изкорени,иначе ще тъпчем все на едно и също място(тоест може и дори да затънем още повече).

Върни се в “Футбол - България”