Трябва ли Кокала да остане треньор на ЛЕВСКИ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Трябва ли Кокала да остане треньор на ЛЕВСКИ
мисля, че на Велев трябва да му се даде шанс, поне до края на шампионата. Ако вземе шампионската титла, купата на българия, значи вече може да си изпълни договора, който му е за 2 години. днес също се подтвърди, че направи добри смени. Във всеки мач прави промени, чрез които, ние феновете можем да видим всички играчии, на какво ниво са. нека му дадем шанс до края на шампионата. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Според мен НЕ . Трябва да се върне Мъри
-
- Контакти:
Здравейте,не съм фен на никой от Българските отбори,а просто харесвам играта.Велев трябва да остане поне до края на сезона,и да се изчакат резултатите и най-вече играта.Европейските клубни турнири могат да покажат реалното състояние на един отбор от България,пък било то и Левски.Не казвам че първенството ни е изключително слабо,просто някак си не ми се връзва да се купуват на кило чужденци в който и да е отбор в България, и те да играят на нивото или малко над това на българските състезатели.Имал съм наблюдения на школата на Левски 88 ,които буквално мачкаха абсолютно всичко в България,колко от тези млади състезатели са в отбора,и колко от тях получават реално минути...?
въпроса е излишен, защото Батков му гласува доверие още от самото начало и каза твърдо че той остава поне до пролетта!
макар и чак на края все пак Левски май си върна някаква част от стила си на игра, за което неизменно роля играе и Велев.
Напълно нормално е да продължи работата в клуба и след паузата!
Но аз все пак смятам че левски има нужда от по-сериозен тип треньор, ако иска да поуправи имиджа си пред Европа!
За България се видя, че все още няма подходяща среда за виреене на сериозен конкурент на ЦСКА и Лвски и те си бият рутинно, къде с помоща на съдията, къде с помоща на футболните босове и тук таме с някаква игра!
макар и чак на края все пак Левски май си върна някаква част от стила си на игра, за което неизменно роля играе и Велев.
Напълно нормално е да продължи работата в клуба и след паузата!
Но аз все пак смятам че левски има нужда от по-сериозен тип треньор, ако иска да поуправи имиджа си пред Европа!
За България се видя, че все още няма подходяща среда за виреене на сериозен конкурент на ЦСКА и Лвски и те си бият рутинно, къде с помоща на съдията, къде с помоща на футболните босове и тук таме с някаква игра!

Върни се в “Футбол - България”