Да помогнем на пострадалото момче от Локо София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Да помогнем на пострадалото момче от Локо София

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 ное 2008 19:52

Независимо на кой отбор сте фенове,дайте да помогнем на това момче.Аз съм левскар,но веднага се съгласих и ше помогна с каквото мога!Тук не са важни клубните пристрастия,а човешкия живот,той е безценен!Това е далеч по смислено от пращане на SMS-и,които не е ясно къде отиват.
Нека всеки,който иска(не говоря за възможност,желание ако има,пари ще се намерят!),да помогне на този човек!!!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Да помогнем на пострадалото момче от Локо София

Мнениеот Ticha » 28 ное 2008 19:59

Дано да се оправи момчето! :(

Потребителски аватар
bobson92
Контакти:

Мнениеот bobson92 » 28 ное 2008 20:14

За какво става дума,я ме светнете,че нещо не съм наясно със ситуацията?

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 28 ное 2008 20:45

bobson92 написа:За какво става дума,я ме светнете,че нещо не съм наясно със ситуацията?

същият въпрос???????????????????????
ако мога ще помогна
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
l-pool
Контакти:

Мнениеот l-pool » 28 ное 2008 20:49

Феновете на Локомотив София организираха акция в помощ на техния приятел Атанас Иванов, който преди два дни претърпя ужасен инцидент.

Момчето, прегазено от трамвай в столичния квартал „Рожен” (недалеч от гара София-север), се оказа привърженик на „червено-черните”, но състоянието му остава критично. Лекарите от Военно-медицинска болница все още се борят за живота му, а по-рано бе ампутиран десният му крак.

В желанието си да видят 24-годишния си приятел отново на стадиона, феновете на клуба се обърнаха към всички хора, включително и привърженици на останалите български тимове, да помогнат на Наско и неговото семейство.

„Той е истински локомотивец и искаме отново да го видим как подкрепя отбора. Надяваме се да помогнем с каквото можем”, споделиха приятели на пострадалото момче.

Акцията на феновете ще продължи и по време на мача на Локомотив София срещу Славия в понеделник.

Привържениците на клуба се надяват всички, които могат да помогнат - да откликнат на молбата за спасяването на един човешки живот. За целта е открита сметка на името на майката на Насо - Ирина Атанасова Иванова:

Емпорики Банк

BG 31 BINV 9480 1001 7153 00

Ще помогна с удоволствие! :(

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 28 ное 2008 20:52

l-pool написа:
Феновете на Локомотив София организираха акция в помощ на техния приятел Атанас Иванов, който преди два дни претърпя ужасен инцидент.

Момчето, прегазено от трамвай в столичния квартал „Рожен” (недалеч от гара София-север), се оказа привърженик на „червено-черните”, но състоянието му остава критично. Лекарите от Военно-медицинска болница все още се борят за живота му, а по-рано бе ампутиран десният му крак.

В желанието си да видят 24-годишния си приятел отново на стадиона, феновете на клуба се обърнаха към всички хора, включително и привърженици на останалите български тимове, да помогнат на Наско и неговото семейство.

„Той е истински локомотивец и искаме отново да го видим как подкрепя отбора. Надяваме се да помогнем с каквото можем”, споделиха приятели на пострадалото момче.

Акцията на феновете ще продължи и по време на мача на Локомотив София срещу Славия в понеделник.

Привържениците на клуба се надяват всички, които могат да помогнат - да откликнат на молбата за спасяването на един човешки живот. За целта е открита сметка на името на майката на Насо - Ирина Атанасова Иванова:

Емпорики Банк

BG 31 BINV 9480 1001 7153 00

Ще помогна с удоволствие! :(

да ужасно е!!!!!
и аз ще се опитам да помогна, в понеделник ще видя къде има емпорики банк и ще дам каквото мога!!!
лошо!!!!
да покажем че няма левски, локо, цска и останалите
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 28 ное 2008 21:24

и аз ще помогна , от работата в понеделник ще пратя пари през счетоводството .. без това взимам заплата ще дам колкото мога...

п.с. роден съм на Герена ,живея и до днес..от 5 годишен ходя на мачове на Левски, със синя кръв съм .. и ЦСКА-р да беше щях да дам . Първо човек , после фен !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 ное 2008 21:34

Kobra666 написа:и аз ще помогна , от работата в понеделник ще пратя пари през счетоводството .. без това взимам заплата ще дам колкото мога...

п.с. роден съм на Герена ,живея и до днес..от 5 годишен ходя на мачове на Левски, със синя кръв съм .. и ЦСКА-р да беше щях да дам . Първо човек , после фен !

Евала пич,де да имаше повече такива хора като теб!Когато трябва да се помага,"да се забравят цветовете!"!

П.С.Мисля си,и се чудя как до сега никои от ръководството на Локомотив не е изразил подкрепата си,морална или парична!!!Удивен съм и същевременно уйасен!Толкова ли звездите им да се бръкнат с по 200-300 лева,това момче в статията е описано като верен фен!!!дано някои от играчите или ръководството се сети за тази идея! :( :( :(
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 28 ное 2008 21:51

Aз също бих искал да помогна,както за това момче,така и за всяко друго момиче или момче,без абсолютно никакво значение за мен е от кой отбор е!Всички сме хора,и на всеки един от нас му се полага тази ценност подарена ни от Бог-живота!Дано се оправи наистина момчето,каквото зависи от мен,ще го направя!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 28 ное 2008 22:03

Майна съм,но бачкам в София...Ще ударим едно рамо...Това ли номера на сметката,щото се опитвам през интернет с картата,ама не става...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Футбол - България”