Jean Carlos

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

cruiser

Jean Carlos

Мнениеот cruiser » 27 ное 2008 17:41

Zashto nai skupia i sus sigurnost edin ot nai stoinostnite igra4i na Levski ( spored men, gledal sum purvite mu ma4ove mnogo vnimatelno i tam pokaza klasa naistina )ne moje da se naloji v otbora ?
Ima 4udesno spirane,moje da igrae mnogo polezno zad Gonzo t. e. na miastoto na bardon,gardira mnogo dobre topkata i ima to4na otigravane na pas t.e.pri burza contra prez centura bi dal izvejdasht pas i za ze soares i za joazinio!Tolkova li Emil Velev (za kogoto imam visoko mnenie)ne mu vijda poziciata na terena ?! Tova si e mnoe li4no mnenie i ne o4akvam odobrenie kato ideia ot nikoi.Prosto bih iskal da 4uia mnenia.?

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Re: Jean Carlos

Мнениеот LoLo » 27 ное 2008 17:55

Ето ти мойто мнение. Така Жеанчо е най-слабия футболист в Левски в момента !!! Може би само злополуката Демба-Нирен беше по зле от него. Не знам ти в кои негови отигравания видя класа, но аз лично от както го гледам не мога да видя такова нещо,а повярвай ми рядко изпускам да гледам мач на Левски било по телевизията или на живо. Това момче ме вади от нерви още с появата си на терена. Направи уникален пропуск срещу Жилина,а има още много примери,които мога да дам. Според мен той трябва да се маха още зимата за да не заема квотата за чужденец.
Искам да те питам нещо според теб той е по-добър от Дарко,който наистина отначало не правеше добри мачове,но сега наистина много ми харесва играта му. Е втори като Бардон няма ,но пък за сметка на това Дарко е един от стойностните играчи в сегашния отбор
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 27 ное 2008 18:02

LoLo написа:Ето ти мойто мнение. Така Жеанчо е най-слабия футболист в Левски в момента !!! Може би само злополуката Демба-Нирен беше по зле от него. Не знам ти в кои негови отигравания видя класа, но аз лично от както го гледам не мога да видя такова нещо,а повярвай ми рядко изпускам да гледам мач на Левски било по телевизията или на живо. Това момче ме вади от нерви още с появата си на терена. Направи уникален пропуск срещу Жилина,а има още много примери,които мога да дам. Според мен той трябва да се маха още зимата за да не заема квотата за чужденец.
Искам да те питам нещо според теб той е по-добър от Дарко,който наистина отначало не правеше добри мачове,но сега наистина много ми харесва играта му. Е втори като Бардон няма ,но пък за сметка на това Дарко е един от стойностните играчи в сегашния отбор

АБЕ ТО ПЕЛЕ И МАРАДОНА ДА ДОЙДАТ В ГОВЕДОВЪДНАТА НА ГЕРЕНА
ЩЕ СЕ СЪСИПАТ.НЕ СЛУЧАЙНО ОТ ТУК НЕ Е ИЗЛЕЗНАЛ НИТО ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ ФУТБОЛИСТ.ЛЕФСКИ СЪСИПВА ФУТБОЛИСТИ ТАКА ЧЕ ЛИЛПУТА ОТ БРАЗИЛИЯ НЕ Е ВИНОВЕН

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 ное 2008 18:05

cesekar4o_the best написа:
LoLo написа:Ето ти мойто мнение. Така Жеанчо е най-слабия футболист в Левски в момента !!! Може би само злополуката Демба-Нирен беше по зле от него. Не знам ти в кои негови отигравания видя класа, но аз лично от както го гледам не мога да видя такова нещо,а повярвай ми рядко изпускам да гледам мач на Левски било по телевизията или на живо. Това момче ме вади от нерви още с появата си на терена. Направи уникален пропуск срещу Жилина,а има още много примери,които мога да дам. Според мен той трябва да се маха още зимата за да не заема квотата за чужденец.

АБЕ ТО ПЕЛЕ И МАРАДОНА ДА ДОЙДАТ В ГОВЕДОВЪДНАТА НА ГЕРЕНА
ЩЕ СЕ СЪСИПАТ.НЕ СЛУЧАЙНО ОТ ТУК НЕ Е ИЗЛЕЗНАЛ НИТО ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ ФУТБОЛИСТ.ЛЕФСКИ СЪСИПВА ФУТБОЛИСТИ И ЗАТОВА АНАДОЛА Е ТЯХНАТА ПОСЛЕДНО СПИРКА(СВИРКА).ТАКА ЧЕ ЛИЛПУТА ОТ БРАЗИЛИЯ НЕ Е ВИНОВЕН

поредното ти .....мнение-я се скрий
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

bafi69
Контакти:

Мнениеот bafi69 » 27 ное 2008 18:07

na men sa6to Jean Karlos mn mi haresva i se nadqvam skoro da polu4i 6ans,toi e ot tipa lek napadatel imoje da igrae i po dvete krila.Pojelavam mu uspeh i neka za napred da ni radva :!: A toq ne6tastnik vaob6te da ne se barka-prosto cesekar4eto e ebati PEDAL4ETO ''na blokuka otpadacite'' :lol: :roll: :mrgreen:

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 27 ное 2008 18:08

Тоя пън няма място в Левски възможно наи скоро да го разкаравт от отбора и за дублиращия отбор даже не става.

kkatan

Мнениеот kkatan » 27 ное 2008 18:14

идеално пасва на рогатата схема... не го пипайте

GoingDown
Контакти:

Мнениеот GoingDown » 27 ное 2008 18:29

Дано му дават повече шанс за мен си е класа ! :ugeek:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 27 ное 2008 18:52

Аз си мисля,че трябва да поиграе малко зад тарана и тогава,ако не става, да си ходи!
Смятам,че има хляб в него!Нека изчакаме още малко! ;)

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 27 ное 2008 18:55

абе то не се ли играят едно 50-60 мача на сезон няма как един треньор да си знае цялата пасмина какво може.

Върни се в “Футбол - България”