ЧАВДАР (ЕТР) – БАНСКО 2:2- краен
СПОРТИСТ (СВ) – БОТЕВ (ВР) 3:0- краен
БОТЕВ (КР) - ПИРИН ГД 2:2- краен
ВИХРЕН – ЕТЪР 1:1- краен
СЕПТЕМВРИ (СИМ) – МАЛЕШ 1:0- краен
КОМ-МИНЬОР – ЧАВДАР (БС) 0:0- краен
1 Ботев (Вр) 24
2 Етър 1924 19
3 Пирин (ГД) 18
4 Чавдар (Бяла Слатина) 18
5 Малеш (Микрево) 18
6 Спортист (Своге) 17
7 Чавдар (Етр) 17
8 Банско 1951 17
9 Септември (Си) 16
10 Вихрен 14
11 Ком-Миньор 10
12 Ботев (Кр) 8
Западна "Б" група 12-ти кръг резултати и класиране
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Западна "Б" група 12-ти кръг резултати и класиране
БОТЕВ (ВР) така А група няма да видят
3-0 трябва да се замислят.

- NightSKill
- Контакти:
Айде Етър А група те чака.Аз съм от Русе и силно искам да Вида Отбор дето е На близко до Русе да играе в А група че да се порадвам на Градновете.Давайте Етър
Само Левски
Крайно време е Етър да играе в А група
liany написа:БОТЕВ (ВР) така А група няма да видят3-0 трябва да се замислят.
Своге и във Враца победи с 0-1,но погледни класирането.Ако се намери спонсор,Ботев ще е в Агр. иначе, ще гледаме "смешки"!!!
- barabata.cska
- Контакти:
Не се заблуждавайте Ботев всяка есен трагва силно и после лягат да си напълнят бюджета.Просто няма стабилен спонсор а парите от общината малко
Боже този последния колко е прост не е за вярване! Как точно ляга Ботев и на кой, за да си пълни бюджета...Симитли, Гоце Делчев или Микрево ще им даде пари? Аман от простаци и от глупости!
Иначе срещата Спортист - Ботев беше много груба - домакините наконтузиха половината отбор на Ботев, а загубата се получи в следствие на многото ритане! След 5-6 груби влизания, за които нямаше дори картон, Ботев просто спря да играе! Резултатът лъже - първото полувреме Ботев доминираше тотално!
Иначе срещата Спортист - Ботев беше много груба - домакините наконтузиха половината отбор на Ботев, а загубата се получи в следствие на многото ритане! След 5-6 груби влизания, за които нямаше дори картон, Ботев просто спря да играе! Резултатът лъже - първото полувреме Ботев доминираше тотално!
- barabata.cska
- Контакти:
TopCat написа:Боже този последния колко е прост не е за вярване! Как точно ляга Ботев и на кой, за да си пълни бюджета...Симитли, Гоце Делчев или Микрево ще им даде пари? Аман от простаци и от глупости!
Не виждам да съм писал обиди по някой но теб баща ти явно те е правил с тъпото на оная си работа и търсиш да избиеш коплекси
И къде точно видя някакви комплекси да избивам? Ти говориш откровени глупости без никакво покритие, без никакви доказателства...общи приказки! Кажи ми кой точно ЩЕ ДАДЕ ПАРИ НА БОТЕВ ВРАЦА и за какво...ако имаш логичен отговор ще ти се извиня!
...така си и мислех...точно подобни празни приказки са ракът на родния футбол - все мачовете са продадени, все съдията е виновен...а това, че няма един хубав терен у нас, няма една школа, която да е на 1/10 на нивото на да кажем холандските или австрийските минава ей така! Купуването и продаването на собствени мачове не е на мода от едно 10 години, а дори да го има, то нали трябва НЯКОЙ да даде парите...в Б група няма един отбор, който да има пари в изобилие, че да купува мачове!
Между другото аз знам факти и не говоря празни приказки и мога да потвърдя, че вчера играчите на Ботев Враца са взели по 2000 лева, които им дължеше ръководството като заплати! Има договорка и със стабилен генерален спонсор, който ще довърши ремонтите на стадиона и ще осигури бюджета на отбора за пролетта! Помнете ми думата - Ботев Враца ще е или 1 или 2 накрая!
Между другото аз знам факти и не говоря празни приказки и мога да потвърдя, че вчера играчите на Ботев Враца са взели по 2000 лева, които им дължеше ръководството като заплати! Има договорка и със стабилен генерален спонсор, който ще довърши ремонтите на стадиона и ще осигури бюджета на отбора за пролетта! Помнете ми думата - Ботев Враца ще е или 1 или 2 накрая!
Върни се в “Футбол - България”