Ами някой дето разбира от икономика да обясни.
Как предприятие с милиони дългове и с неплатени заплати за месеци кредитира футболен отбор със 7,5 Милиона.
На мен нещо не ми се връзва.
Ако ги е имало тези пари не е ли по редно да отидат за заплати или подобряване на финансовото състояние на комбината.
Или има нещо криво тука?
На мен ми намирасва на сива икономика колкото и Лупи да отрича.
Ако пък Кремиковци е дал тези пари то още му се е влошило финансовото сзстояние.
Откъде и обявената печалба от близо 6,5 милиона. Доколкото знам като има дълг той се пресмята и тогава май има загуба, икономистите да кажат...
Така, че дайте мнение!
Дългът на ЦСКА към Кремиковци
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- sedem_!_dva
Re: Дългът на ЦСКА към Кремиковци
АБЕ НИЕ СМЕ В БЪЛГАРИЯ-ТУК НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА НИЩО, ВСЕКИ ГЛЕДА ДА СЕ СПАСЯВА ИНДИВИДУАЛНО, ИМА ЛИ ДАЛАВЕРИ НЯМА ЛИ, КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА, А ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЛЕДЯТ ЗАТОВА ЯВНО СА СЕ СПАСИЛИ И НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА, ЗА КОЕТО СА НАЗНАЧЕНИ.
NON MOLLARE MAI
Точно и на място!sedem_!_dva написа:АБЕ НИЕ СМЕ В БЪЛГАРИЯ-ТУК НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА НИЩО, ВСЕКИ ГЛЕДА ДА СЕ СПАСЯВА ИНДИВИДУАЛНО, ИМА ЛИ ДАЛАВЕРИ НЯМА ЛИ, КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА, А ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЛЕДЯТ ЗАТОВА ЯВНО СА СЕ СПАСИЛИ И НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА, ЗА КОЕТО СА НАЗНАЧЕНИ.

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
- cesekar4o_the best
Borussia написа:Ами някой дето разбира от икономика да обясни.
Как предприятие с милиони дългове и с неплатени заплати за месеци кредитира футболен отбор със 7,5 Милиона.
На мен нещо не ми се връзва.
Ако ги е имало тези пари не е ли по редно да отидат за заплати или подобряване на финансовото състояние на комбината.
Или има нещо криво тука?
На мен ми намирасва на сива икономика колкото и Лупи да отрича.
Ако пък Кремиковци е дал тези пари то още му се е влошило финансовото сзстояние.
Откъде и обявената печалба от близо 6,5 милиона. Доколкото знам като има дълг той се пресмята и тогава май има загуба, икономистите да кажат...
Така, че дайте мнение!
БЕ ВИЕ ДЕТО ВСЕ СТЕ НАЯСНО, Я КАЖЕТЕ ОТ КВИ ПАРИ СЕ ИЗДЪРЖА ГОВЕДОКЛУБ ЕВРОИДИОТ И НА КОЙ КВИ ПАРИ ДЪЛЖИ!!!
АЙДЕ ВСЕЗНАЙКОВЦИ!
Върни се в “Футбол - България”