Емил Данчев се е насрал
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Емил Данчев се е насрал
Емил Данчев вече във всеки сайт чета как реве за Барби, аве да не е влюбен в него, така се е опарил, че по 2-3 мнение по сайтовете дава, по телевизията се включва, не знам може би чака парички оше от трансфера на Барби и трябва да се покаже като голям защитник
Аре да се зимат с Барби и в Манчестър да си ходят

Re: Емил Данчев се е насрал
Е,как да не се насира,оня му снася златни яйца 

-
- Контакти:
Заради парите, които Бербо му донесе, Данчев ще си го обича повече и от собствено дете 

na maikavi putkata goveda zlobni. te da sa izkarali pari na va6 grab ? tapanari dolni
pastarva написа:na maikavi putkata goveda zlobni. te da sa izkarali pari na va6 grab ? tapanari dolni
Боклук смотан,Бербатов е НУЛА за националния отбор,какво прави в Манчестър,не ме вълнува,аз съм БЪЛГАРИН от горд народ,не съм олигофрен от Албиона,не съм от Манчестър и не ме вълнува какво прави Юнайтед,нямам комплекси от това,че съм българин и левскар,а вие,прасета сте КОМПЛЕКСАРИ!!!
TI NESI GORD TI SI TAP I OGRANI4EN MALUMNIK(KOPELE) AZ TI KAZVAM ,4E TI NESI DAL NI6TO NA TAZI STRANA A TOI E DAL ,NO SPIRAM 6TOTO SI TAP I NEMOZE DA ME RAZBERE6. SAMOOBISE TI SI NENUJEN .MAIKATI E PRISLUJNI4KA A BA6TATI OB6T RABOTNIK TI SI NACIONALIST - SME6NIK
вие сте като дървета без корени, като сгради без основи, като автомобил без колела и т.н. това сте вие омразници!!!
Обич, загриженост, всеотдайност, честност, справедливост и т.н. са качества които ви липсват!
Днеска сте тука, но утре и най-слабия вятър ще ви издуха в небитието!
Затова стоите и завиждате на Данчев, завиждате на Бербатов, завиждате и на всеки друг, който не е от вашите и който се е доказал с нещо положително!
В момента националния ни отбор е в някакво комоцио и нищо неиграе, включително и Бербатов!
Но причината за тази игра не е Бербатов, като се мъчат да го изкарат някои хора, защото все пак вчера играхме цели 60 мин. без него и определено не се видя подобрение в играта ни поради липсата му!!! Тези обвинения се правят умишлено, за да се отклони вниманието от истинските виновници за това ни състояние (БФС и куклата Марков)
Обич, загриженост, всеотдайност, честност, справедливост и т.н. са качества които ви липсват!
Днеска сте тука, но утре и най-слабия вятър ще ви издуха в небитието!
Затова стоите и завиждате на Данчев, завиждате на Бербатов, завиждате и на всеки друг, който не е от вашите и който се е доказал с нещо положително!
В момента националния ни отбор е в някакво комоцио и нищо неиграе, включително и Бербатов!
Но причината за тази игра не е Бербатов, като се мъчат да го изкарат някои хора, защото все пак вчера играхме цели 60 мин. без него и определено не се видя подобрение в играта ни поради липсата му!!! Тези обвинения се правят умишлено, за да се отклони вниманието от истинските виновници за това ни състояние (БФС и куклата Марков)

абе на кой да завиждам? аз отдавна съм се сбогувал с детската си мечта да ставам футболистче. само че никога няма да се сбогувам и да посегна на любовта към родината. разбери че това, което правят онези момчета и в което бербатов участва е срамно и мен ме боли. бербатов като капитан на отбора е длъжен да излезе и да се извини, от собственото си име и от името на момчетата. аз досега не съм го чул да се извинява за тази срамна загуба и съм сигурен, че няма и да го чуя. вместо това той реши да се изниже като последната п*тка и после да ми хленчи, че бил контузел и че ако пречи щял да се махне. аз искам в националния отбор на БЪЛГАРИЯ да играят мъже, които когато падат, да го правят с достойснво. дори и да са най-големите некадърници и да падат с по 5,6,7 гола, аз искам тези момчета да се раздават докрай и да показват уважение към националната фланелка. в сряда вечерта най-добрият ни футболист и капитан на отбора извърши най-срамното деяние, което някога някой е вършил с фланелката на националния отбор на гърба си. вие това, ако не го осъзнавате си е ваш проблем. най-лошото е, че ние напълно заслужаваме така да се гаврят с нас, след като се прекланяме пред подобни "герои".
Върни се в “Футбол - България”