ЗА ИЛИ ПРОТИВ БЕРБАТОВ В НАЦИОНАЛНИЯ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djany76
Контакти:

ЗА ИЛИ ПРОТИВ БЕРБАТОВ В НАЦИОНАЛНИЯ?

Мнениеот djany76 » 20 ное 2008 09:41

Кажете вашите мнения по този казус. Аз лично съм за това Бербатов да играе, защото не може да си позволим най-добрия ни играч и безпорен талант да не играе. Мисля си че проблема не е в него, а в БФС и в треньора. Все пак рибата се вмирисва от към главата.
BOTEV FOREVER

tezei

Re: ЗА ИЛИ ПРОТИВ БЕРБАТОВ В НАЦИОНАЛНИЯ?

Мнениеот tezei » 20 ное 2008 09:45

djany76 написа:Кажете вашите мнения по този казус. Аз лично съм за това Бербатов да играе, защото не може да си позволим най-добрия ни играч и безпорен талант да не играе. Мисля си че проблема не е в него, а в БФС и в треньора. Все пак рибата се вмирисва от към главата.

Добре бе човек - нека да играе, но да не се разхожда!!! Никой не успорва качествата на Бербатов - уникални са, но да си го видял последните няколко мача да се раздава?!! Аз не бих го упреквал затова, че не е вкарал - не това е най-важното, на ми е обидно като знам възможностите му, да го гледам как не си дава зор!!! Иначе, ако реши да играе, всички знаем какво може!!!

Потребителски аватар
redguy
Контакти:

Мнениеот redguy » 20 ное 2008 09:46

ПРОТИВ
КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>

Потребителски аватар
Plovdiv1912
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1912 » 20 ное 2008 09:48

ВЪН ПЕДАЛИТЕ ОТ НАЦИОНАЛА И БЪЛГАРИЯ!
100100100100

KellyB

Мнениеот KellyB » 20 ное 2008 09:59

...... в националния отбор не ни трябват! Там трябва да играят мъже със сърца!
И да милеят за БЪЛГАРИЯ!!!

Потребителски аватар
bob79
Контакти:

Мнениеот bob79 » 20 ное 2008 10:00

djany76 написа:Кажете вашите мнения по този казус. Аз лично съм за това Бербатов да играе, защото не може да си позволим най-добрия ни играч и безпорен талант да не играе. Мисля си че проблема не е в него, а в БФС и в треньора. Все пак рибата се вмирисва от към главата.

ЗА!!! Според мен не трябва да се напада само Бербатов, въпреки че е капитан. Кой според вас играе на ниво от този национален отбор?! Защо трябва Бербатов да е виновен? Футболът е колективен спорт все пак!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 ное 2008 10:03

в този мач специално - благо играеше. що никой не го псува него. Гошо няма да го коментирам, че ми е кофти за него...

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 20 ное 2008 10:07

KellyB написа:Путки в националния отбор не ни трябват! Там трябва да играят мъже със сърца!
И да милеят за БЪЛГАРИЯ!!!

Абсолютно вярно. Колкото и да добър един играч, голям талант и тн и тн , като не иска да играе за БГ, да не играе. Няма смисъл да заема мястото на някой млад играч, който дори и да няма такава техника като Митко ще се раздава 90 минути. Това ни трябва на нас-раздаващи се футболисти. Дори и да паднем , ние не сме слепи. Като видим, че някой е дал 100 % от себе си и е тичал цял мач-това е достатъчно. Искаме хора с характер и чест. Останалите - прав им път. БГ винаги е имала таланти и ще продължава да има. За съжаление , такива като Миланов /зет на Боби/ и темподобни връзкари се настаняват на местата на талантливи и нахъсани момчета и затова сме на това дередже. Тренер от чужбина, дисциплина, глоби, строг режим и млади играчи-желаещи да се доказват. Това е решението. Аут на Боби и компания, тренера, старите пушки Стилян, Берба и компания. Нека започнем наново. Ще е трудно, но поне знаем, че ще стане нещо. С тия пенсионери, изчерпани отвсякъде, мързеланковци-пълни с пари, чудещи се какво да ги правят/на рулетка ли да хвърлят 20-30 бона или в стриптиз клуба/..не мерси. На тях едно голямо Чао . Искаме нови хора! Това е.
Последна промяна от zalozite на 20 ное 2008 10:09, променено общо 1 път.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 20 ное 2008 10:09

Преди време Стоилов го предопреди на една тренировка, че ако не се вземе в ръце ще пропусне мача. Какво се случи, Барби си налегна парцалите и хоп вкара два гола. Сега понеже няма кои да тропне по масата си се разхожда по терена. Ако аз бях на мястото на Матков щях да изгоня всички и да изградя отбора на ново. Тези футболисти са обременени и за нищо не стават.

П.П. Този русия от Сливен не игра толкова зле, имаше и по-зле от него.

tot2311
Контакти:

Мнениеот tot2311 » 20 ное 2008 10:10

Въобще не е проблема в Бербатов.Той е централен нападател,ако има положения ше вкара някое.Къде беха халфовете и защитата в тоя мач.Състава беше съставен от смешниции със смешен трениор.Добре че беше Благо и Гошо Петков че иначе на двуцифрен утивахме.

Върни се в “Футбол - България”