Ако е вярно, ще е върха.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kefa
Контакти:

Ако е вярно, ще е върха.

Мнениеот kefa » 14 сеп 2010 14:28

Днес ЦСКА и Реал Мадрид ще подпишат договор за сътрудничество между българския и испанския клуб, което ще се състои в изграждането на камп в България, научи Sportal.bg. Това ще стане на среща между президентите на двата гранда Димитър Борисов и Флорентино Перес, които веднъж вече се видяха по време на мача Реал Мадрид - Осасуна.

Съвместният проект е повече от любопитен. Реал Мадрид иска да изгради камп в България, където да тренират деца от целия Балкански полуостров. Задължението на ЦСКА е да осигури терени. Твърде вероятно е Реал Мадрид на Балканите да тренира на новоизградени терени на "Панчарево", но се обсъждат и други варианти за игрище, на което да се подвизават децата.

Талантливите юноши от България и Балканите ще са изцяло на издръжката на Реал Мадрид, а останалите, които нямат качества, но искат да се нарекат футболисти на белия балет, ще им се наложи да си плащат.

Предполагам че преди да станат готови за Реал ще се обиграват в ЦСКА. Това ще е края на проблемите с млади футболисти. Които не стават за Реал ще са на разположение на ЦСКА. За нашите стандарти ще са супер. Представям си какви пари ще им взимат при прадажба - все пак са минали школа на Реал.

levskizavinagii
Контакти:

Re: Ако е вярно, ще е върха.

Мнениеот levskizavinagii » 14 сеп 2010 14:40

ЦСКА нямат стадион, и база, а ще осигуряват терени? И защо Реал Мадрид на Балканите? Пази боже. А тва с плащането ме уби

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 14 сеп 2010 14:42

За тая партенка, колко още теми ще се пускат ?

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 14 сеп 2010 14:49

Тук има хора, които не четат, а само пишат.
Да не забравите, утре пак пуснете тази тема. :!: Може и тази вечер.

farin01
Контакти:

Мнениеот farin01 » 14 сеп 2010 14:52

Нещо не ми се вижда логично издържано,как така реал си избраха България и в часност ЦСКА ,то това за кампа е много хубава идея но все пак ние тук нямаме нищо една гърция примирно ни превъзхожда стократно та било и то чисто климатично е по добре да е там че е по мек климата спрямо нашия,отборите са им отбори/редовни участници в ШЛ/,първенството на доста по високо ниво,законите са си закони аве по всички показатели ни превъзхождат и изведнъж Реал решават - България и ЦСКА незнам за мен е странно но дано се получи защото определено ще е от полза за загиващия български футбол

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 14 сеп 2010 15:24

farin01 написа:Нещо не ми се вижда логично издържано,как така реал си избраха България и в часност ЦСКА ,то това за кампа е много хубава идея но все пак ние тук нямаме нищо една гърция примирно ни превъзхожда стократно та било и то чисто климатично е по добре да е там че е по мек климата спрямо нашия,отборите са им отбори/редовни участници в ШЛ/,първенството на доста по високо ниво,законите са си закони аве по всички показатели ни превъзхождат и изведнъж Реал решават - България и ЦСКА незнам за мен е странно но дано се получи защото определено ще е от полза за загиващия български футбол

Ти би ли инвестирал в Гърция в момен когато държавата е пред фалит? :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 14 сеп 2010 16:09

Не разбирам защо левскарите се обаждат за това колко пъти я има темата, след като заляха форума с теми за Гарра Дембеле :?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 сеп 2010 17:16

Повече информация по темата довечера по Канал 3 на пряката телефонна линия Мадрид - София, в предаването на проф. Юлиан Вучков. :) :) :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 сеп 2010 17:20

TPAKTOP написа:
farin01 написа:Нещо не ми се вижда логично издържано,как така реал си избраха България и в часност ЦСКА ,то това за кампа е много хубава идея но все пак ние тук нямаме нищо една гърция примирно ни превъзхожда стократно та било и то чисто климатично е по добре да е там че е по мек климата спрямо нашия,отборите са им отбори/редовни участници в ШЛ/,първенството на доста по високо ниво,законите са си закони аве по всички показатели ни превъзхождат и изведнъж Реал решават - България и ЦСКА незнам за мен е странно но дано се получи защото определено ще е от полза за загиващия български футбол

Ти би ли инвестирал в Гърция в момен когато държавата е пред фалит? :?

Тракторе, фалирал грък ми звучи като обран евреин. ;) Такова животно няма, тези византийци просто пак използват момента, за да цицат пари от ЕС. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 14 сеп 2010 17:50

Captain Stottlemeyer написа:Тракторе, фалирал грък ми звучи като обран евреин. ;) Такова животно няма, тези византийци просто пак използват момента, за да цицат пари от ЕС. :evil:

Всички знаеха на къде отиват нещата в Гърция! Те не работеха!Аз съм онемявал като съм им виждал работното време! Те само знаят да стачкуват! Скоро Гърция няма да я има като държава и ще стане част от БЪлгария! България на 3 морета! :lol: :lol: :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “Футбол - България”