Марков изперка

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Марков изперка

Мнениеот bai Momchil » 18 ное 2008 18:08

Пламен Марков обоснова липсата на Ивелин Попов в състава за мача със Сърбия по следния начин: „Ивелин Попов не е повикан, защото когато изготвях повиквателните, на него не му изпратих

На въпрос има ли нещо преди контролата със Сърбия, което да го притеснява, Марков отговори нервно: „Какво да ме притеснява – вашите въпроси, освен тях няма какво друго да ме притеснява.

Тотално паниран!!!

Перуци на тоя ли давате кредит на доверие ???

doggy
Контакти:

Re: Марков изперка

Мнениеот doggy » 18 ное 2008 18:14

Смърди та се не трае...

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 18 ное 2008 18:44

bai Momchil написа:Пламен Марков обоснова липсата на Ивелин Попов в състава за мача със Сърбия по следния начин: „Ивелин Попов не е повикан, защото когато изготвях повиквателните, на него не му изпратих

На въпрос има ли нещо преди контролата със Сърбия, което да го притеснява, Марков отговори нервно: „Какво да ме притеснява – вашите въпроси, освен тях няма какво друго да ме притеснява.

Тотално паниран!!!

ПЛАМЕН МАРКОВ НЕ Е ИЗПЕРКАЛ.ПРОСТО Е ЕДИН НЕКАДЪРНИК,КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ МАХНАТ ВЕДНАГА,ЩОТО САМ НЯМА ДА СЕ СЕТИ.А И ПЕРУКАТА И КУБЕТО СЪЩО НЯМА ДА СЕ СЕТЯТ.

Потребителски аватар
TROMA
Контакти:

Мнениеот TROMA » 18 ное 2008 19:48

МОМЧЕТА , УСПОКОИТЕ ТОПКИТЕ МАЛКО, НЕ СЕ ЯЖТЕ ТОЛКОВА . МАРКОВ ЧЕ Е ЗЛЕ ЗЛЕ Е НЯМА СПОР, МИСЛЕТЕ ОБАЧЕ КОЙ ДА Е СЛЕДЖАЩИЯТ , ЗАЩОТО ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ. АЗ СЪМ ЗА ЧУЖДЕНЕЦ , И АКО НЯКОЙ ВСЕ ОЩЕ МИ ТВЪРДИ ЧЕ БФС НЕ МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ ФИНАНСОВО НЯМА КАК ДА СТАНЕ ....

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 18 ное 2008 19:49

bai Momchil написа:Пламен Марков обоснова липсата на Ивелин Попов в състава за мача със Сърбия по следния начин: „Ивелин Попов не е повикан, защото когато изготвях повиквателните, на него не му изпратих

Тотално паниран!!!

След такива отговори показващи тотална липса на уважение към хората с които разговаря би следвало във всички медии да го подхванат и да го разпердушинят, а не го правят - защо ли... Май само на феновете ни пука...

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 18 ное 2008 21:20

Марков в момента е яко надупен към БФС-ето и им изпълнява поръчките. затова те открито без свян му гласуват доверие и той се мисли за недосегаем и ги блещи врели-некипели като Вуцката в Левски преди време!
Неразбирам само как си е заплюл достойнството, защото определено трябва да му е ясно че БФС ще го използва още известно време след, което ще го изхвърли като мръсно коте, за да га замени с поредния надупен нещастник!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”