НАЙ-СТАРОТО СТОЛИЧНО ДЕРБИ...ИЛИ ЗА СТОЛИЧНИТЕ "ДЕРБИТА"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
НАЙ-СТАРОТО СТОЛИЧНО ДЕРБИ...ИЛИ ЗА СТОЛИЧНИТЕ "ДЕРБИТА"
Най-старото столично дерби предизвика небивал интерес...Още следобед бяха блокирани моста"Чавдар","Тодорини кукли",бул."Владимир Вазов" и т.н.Слава Богу, до стълкновения между многохилядните агитки на "Левски"и Славия не се стигна.Прехвърчаха "искри" само на касите,където имаше фенове,останали без билети. Ценните хартийки се продаваха на "черно" на цени от 20 до 50 кинта...Органите на реда реагираха "овреме" и "респектираха" най-буйните фенове....ХА-ХА-ХА !!!!!!!!!!! Отдавна се спори кой е най-футболният град...Видяхме всички колко публика имаше на "Левски"-ЦСКА,ЦСКА-Локо Сф,Славия-ЦСКА,сега и това...Естествено надълго и нашироко слушахме коментари за тези мачове...Утре пак ще слушаме,какъв брилянтен пас на еди-кой си и как Гонзо засякъл топката еди-как си,а пък съдията не дал "нарисувана" дузпа...и още,и още...Ама така е ,щото от това,видите ли ,се вълнува цяла България...и 5-600 души на Герена...Олеле майко..! Просто в София,обидно малко хора ходят по стадионите...А "Гонг" обръщат обидно много внимание на любимите си отбори.А на тези отбори феновете ....ами ...няма ги... 

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- PLOVDIV PEE 1912
Re: НАЙ-СТАРОТО СТОЛИЧНО ДЕРБИ...ИЛИ ЗА СТОЛИЧНИТЕ "ДЕРБИТА"
Ми прав си бре!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
PLOVDIV PEE 1912 написа:ТАКА,ТАКА,,,,
Ти представяш ли си бе,майна,вие или ние да имаме стадион като "Г.Аспарухов",с осветление и всичко останало,и да играят два Пловдивски отбора в неделя вечер...ти нали се сещаш кво ще стане,какъв купон ще е..!? Мани бегай,щото много ме е яд !!!
pi4ove,az sam ot loko sofia,no ne sam ot sofia.znam,4e e stranno tova,6toto nie naistina nqmame mnogo fenove,koeto e razbiraemo pri nali4ieto na t.nar.grandove,no iskam da vi pozdravq za agitkite na lokoto i botev!plovdiv e mnogo hubav grad i mnogo mi haresva tam!vie ste nai-vernite fenove,za6toto vapreki vsi4ko i vsi4ki ste na stadiona vinagi!samo trqbva da se posprete s tezi poboi6ta,6toto samo razvalqte taka dobrata predstava za sebe si.sega derbito na plovdiv koga e i koi e domakin?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:pi4ove,az sam ot loko sofia,no ne sam ot sofia.znam,4e e stranno tova,6toto nie naistina nqmame mnogo fenove,koeto e razbiraemo pri nali4ieto na t.nar.grandove,no iskam da vi pozdravq za agitkite na lokoto i botev!plovdiv e mnogo hubav grad i mnogo mi haresva tam!vie ste nai-vernite fenove,za6toto vapreki vsi4ko i vsi4ki ste na stadiona vinagi!samo trqbva da se posprete s tezi poboi6ta,6toto samo razvalqte taka dobrata predstava za sebe si.sega derbito na plovdiv koga e i koi e domakin?
Дербито е на 29-и.Домакини са "Ботев" ,но това няма да им помогне...

- lauta hools
- Контакти:
Ако и ние имахме голям стадион щеше да е страшно!Наистина е жалко това,което става и в Пловдив и в София!Отедна страна,че едните имат големи стадиони,но няма кой да ги пълни,а ние пък с тея порутени стадончета,няма кой да ни побере! 

[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

birabecks написа:acmilan написа:pi4ove,az sam ot loko sofia,no ne sam ot sofia.znam,4e e stranno tova,6toto nie naistina nqmame mnogo fenove,koeto e razbiraemo pri nali4ieto na t.nar.grandove,no iskam da vi pozdravq za agitkite na lokoto i botev!plovdiv e mnogo hubav grad i mnogo mi haresva tam!vie ste nai-vernite fenove,za6toto vapreki vsi4ko i vsi4ki ste na stadiona vinagi!samo trqbva da se posprete s tezi poboi6ta,6toto samo razvalqte taka dobrata predstava za sebe si.sega derbito na plovdiv koga e i koi e domakin?
Дербито е на 29-и.Домакини са "Ботев" ,но това няма да им помогне...Надявам се ,да няма пак простотии по улиците.Уви,станахме "известни" с тези неща,но...Между другото ,поздрави за мача с ЦСКА /съдията ********/!
mersi za pozdravite

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- lauta hools
- Контакти:
Мерси за подкрепата от фена на Локо СФ!Евала за събота,много як мач направихте!Приятен за гледане и вие заслужавахте победата,ама срещу цеца,трудна работа... 

[center]

acmilan написа:birabecks написа:acmilan написа:pi4ove,az sam ot loko sofia,no ne sam ot sofia.znam,4e e stranno tova,6toto nie naistina nqmame mnogo fenove,koeto e razbiraemo pri nali4ieto na t.nar.grandove,no iskam da vi pozdravq za agitkite na lokoto i botev!plovdiv e mnogo hubav grad i mnogo mi haresva tam!vie ste nai-vernite fenove,za6toto vapreki vsi4ko i vsi4ki ste na stadiona vinagi!samo trqbva da se posprete s tezi poboi6ta,6toto samo razvalqte taka dobrata predstava za sebe si.sega derbito na plovdiv koga e i koi e domakin?
Дербито е на 29-и.Домакини са "Ботев" ,но това няма да им помогне...Надявам се ,да няма пак простотии по улиците.Уви,станахме "известни" с тези неща,но...Между другото ,поздрави за мача с ЦСКА /съдията ********/!
mersi za pozdraviteopredeleno gi nadigrahme,a sadiqta 4orbar4etata izkaraha 4e gi o6tetil!mnogo,ama mnogo sa nagli!te sa edinica mqrka za naglost!ina4e mnogo uvajavam loko plovdiv i publikata!6te sam za loko v toq ma4
Тва да се чува...

Върни се в “Футбол - България”