!Казвам го честно,левскар съм,но винаги съм ви предпочитал пред селския отбор на Спартак.След днешната ви победа мога само да ви поздравя!
Още ведънъж-ЧЕСТИТО!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Cesc Fabregas написа:Честито на всички фенове на единствения Български отбор!Казвам го честно,левскар съм,но винаги съм ви предпочитал пред селския отбор на Спартак.След днешната ви победа мога само да ви поздравя!
Още ведънъж-ЧЕСТИТО!
MoNteSo написа:Cesc Fabregas написа:Честито на всички фенове на единствения Български отбор!Казвам го честно,левскар съм,но винаги съм ви предпочитал пред селския отбор на Спартак.След днешната ви победа мога само да ви поздравя!
Още ведънъж-ЧЕСТИТО!
Като изключиме, че искаш да се подмажеш - какво те накара да напишеш тази глупост ?(която съм подчертал)
MoNteSo написа:Cesc Fabregas написа:Честито на всички фенове на единствения Български отбор!Казвам го честно,левскар съм,но винаги съм ви предпочитал пред селския отбор на Спартак.След днешната ви победа мога само да ви поздравя!
Още ведънъж-ЧЕСТИТО!
Като изключиме, че искаш да се подмажеш - какво те накара да напишеш тази глупост ?(която съм подчертал)
Blacksea13 написа:Те и предния кръг май добре играха???
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта