Значи от това,което е казал Ангел Червенков е ,че не са му били осигурени играчи които той е искал от ръководството на Литекс.Ясно е че Литекс дадоха доста пари за стадиона,но реално нямаха почти никаква селекция която да отговаря на целите им!Съгласен съм и че отбори като Дебрецен,Жилина бих добавил и БАТЕ са си по-класни от нашите и то се вижда в последните две години!Кой български отбор е бил 4-0 Литекс в Ловеч?Нито един в нашата А група!Болен е и факта,че отдолу не излиза почтни нищо качествено,но аз не бих винил футболистите в това,а слабите треньори които са масово във всички юношески отбори.Няма как слаби треньори да научат нещо качествено децата.Тренирал съм футбол и знам как се тренира в юношеските школи!Условията са меко казани ужасни в почти всички школи!!![center]"Младите играчи нямат професионално отношение към футбола"[/center]
Бившият наставник на Литекс Ангел Червенков заяви, че в България няма достатъчно класни футболисти и затова очакванията към националния отбор не трябва да са големи.
"Дай Боже, да откраднем нещо от гостуването на Англия", каза Червенков, който беше гост на дискусионно студио "Дерби". "Българският национален отбор няма достатъчно класа, голяма част от футболистите са лимитирани. Младите играчи нямат професионално отношение към футбола. Много трудно и български отбор ще влезне отново в групите на Шампионска лига. В Литекс исках да привлека още няколко играча, които да вдигнат класата на отбора, но те не ми бяха осигурени. Върху мен не имало никакъв натиск от страна на Гриша Ганчев, или който и да е от ръководството. Бяха ми осигурени перфектни условия в Ловеч. Хората не познават нивото на европейския футбол, отбори като Жилина и Дебрецен са много силни, ние трудно може да се съревноваваме с тях."
"В ЦСКА проблемите са доста сериозни, но те са голям клуб и ще ги преодолеят. Рано е да се съди за качествата на футболисти като Дембеле и Шеридън. Предполагам, че ирландецът ще бъде доста изненадан от българската действителност", сподели още Червенков.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1525604103
Червенков: Жилина и Дебрецен са класа над българските отбори
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Червенков: Жилина и Дебрецен са класа над българските отбори
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Червенков: Жилина и Дебрецен са класа над българските отбори
А кой казваше,че си има добър отбор и е по-важно да си го запази?
?

Отбора е добър но няма подготовка това са думи на 2 дена от устата на 3 футболисти и Стоичо Стоилов точно за това беше сменен и Червенков 

Два въпроса към Червенков. Защо говори СЕГА за това, че не са му били осигурени играчи? И той кога разбра, че Дебрецен и Жилина са силни отбори? Щото някои го разбраха преди година или две. Но през това време всички се подиграваха и освирепяваха от злоба. Затова, хак да им е на Литекс сега.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Parmalat написа:Значи от това,което е казал Ангел Червенков е ,че не са му били осигурени играчи които той е искал от ръководството на Литекс.Ясно е че Литекс дадоха доста пари за стадиона,но реално нямаха почти никаква селекция която да отговаря на целите им!Съгласен съм и че отбори като Дебрецен,Жилина бих добавил и БАТЕ са си по-класни от нашите и то се вижда в последните две години!Кой български отбор е бил 4-0 Литекс в Ловеч?Нито един в нашата А група!Болен е и факта,че отдолу не излиза почтни нищо качествено,но аз не бих винил футболистите в това,а слабите треньори които са масово във всички юношески отбори.Няма как слаби треньори да научат нещо качествено децата.Тренирал съм футбол и знам как се тренира в юношеските школи!Условията са меко казани ужасни в почти всички школи!!!
АМИ НИКОЙ БЪЛГАРСКИ ОТБОР НЕ Е БИЛ ЛИТЕКС В ЛОВЕЧ С 4-0 ЗАЩОТО СЪДИЯТА НЕ ДАВА! И ЗАРАДИ ТОВА СЪДИЙСТВО В ПОЛЗА НА 2 ОТБОРА И ВЪВ ВРЕДА НА 1, ОТБОРИ КАТО БАТЕ ВИ ПРАВЯТ СМЕШНИ. ТЕ НЕ СА ПО-ДОБРИ ОТ НАШИТЕ КЛУБОВЕ, ПРОСТО ЛИТЕКС И ЛЕВСКИ СА ПО-СЛАБИ ОТ ТЯХ, ТЕ СА СВИКНАЛИ ДА СЕ СВИРИ ЗА ТЯХ. ОСТАВАТ 2РИ НА 16 ТОЧКИ ЗАД ШАМПИОНА И ПАК ИГРАЯТ В ШЛ. КУПУВАТ СИ ТИТЛИ ЗА ДА ИГРАЯТ В ШЛ. Е КАК ИСКАТЕ ДА ИМАМЕ ФУТБОЛ. ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ Е СЛУЧАЙНО ЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ ОТБОРИ ВИ БИХА КАТО МАЧЕ У ДЕРЕК? СЪДБАТА ИМА ПРЪСТ. ДА ВИ ПОКАЖЕ ЧЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ. НЕМОЖЕ ДА ИГРАЕШ МРЪСНО И ДА ПЕЧЕЛИШ. ПРОСТО НЕ СТАВА.
първо, Жилина не са п-силни от Левски в момента.
Второ, шведските отбори не са по-силни от нашите, но националите им са ехееееееее.
Трето, човекът отворил темата е много прав за треньорите, които в действителност са едни селски бекове, 80-90% от чийто разбор е тоя педерунгел съдията как не даде дузпа и как след малко ще го ошамари. Защо се смята, че футболистите като могат да ритат топка и да псуват, после могат да бъдат и треньори, не е ясно. ПО пътя на тая логика и доктор трябва да стане играчът, прекарал най-много време в лазарета (то като гледам ЦСКА тоя сезон и Левски миналия, може точно това да е причината за липса на здрави играчи
)
Второ, шведските отбори не са по-силни от нашите, но националите им са ехееееееее.
Трето, човекът отворил темата е много прав за треньорите, които в действителност са едни селски бекове, 80-90% от чийто разбор е тоя педерунгел съдията как не даде дузпа и как след малко ще го ошамари. Защо се смята, че футболистите като могат да ритат топка и да псуват, после могат да бъдат и треньори, не е ясно. ПО пътя на тая логика и доктор трябва да стане играчът, прекарал най-много време в лазарета (то като гледам ЦСКА тоя сезон и Левски миналия, може точно това да е причината за липса на здрави играчи

[center]
[/center]

Няма уважаващ себе си треньор който на всеслушание да каже че отбора му не става.Единственото име което говори нещо в отбора на Литекс е Брату,така че наистина не става само с ядене.
[/quote]Значи от това,което е казал Ангел Червенков е ,че не са му били осигурени играчи които той е искал от ръководството на Литекс.Ясно е че Литекс дадоха доста пари за стадиона,но реално нямаха почти никаква селекция която да отговаря на целите им!Съгласен съм и че отбори като Дебрецен,Жилина бих добавил и БАТЕ са си по-класни от нашите и то се вижда в последните две години!Кой български отбор е бил 4-0 Литекс в Ловеч?Нито един в нашата А група!Болен е и факта,че отдолу не излиза почтни нищо качествено,но аз не бих винил футболистите в това,а слабите треньори които са масово във всички юношески отбори.Няма как слаби треньори да научат нещо качествено децата.Тренирал съм футбол и знам как се тренира в юношеските школи!Условията са меко казани ужасни в почти всички школи!!![/quote]
+1
Съгласен съм напълно с казаното,но бих добавил че освен слабите треньори, виновен е и българския манталитет на футболистите да си вярват че са по силни от противниците си.
+1
Съгласен съм напълно с казаното,но бих добавил че освен слабите треньори, виновен е и българския манталитет на футболистите да си вярват че са по силни от противниците си.
LIVERPOOL RULZZ
Какво са виновни футболистите. Те в голяма си част са момчета на 22-23 години, т.е. сополанковци с неукрепнала психика, още нищо не знаещи от живота. И какво става, идват от селски отбор в друг по-голям селски отбор и медиите назнайно защо веднага ги обявяват за звезди. Погледнете вестници от всяко едно лято - м.юли-август. Всеки играч, който е купен от Литекс и цска се обявява за някаква звезда, още преди да сме чули името му. Това ако не е идиотско, при положение, че за звездата са чували предимно майка му, баща му и роднините му....... Няма такава журналистика като българската ........ идиот до идота мила моя майнольо .....
момченцата вземат та си повярват и после става една ТРАГЕДИЯ !!!!

Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
Върни се в “Футбол - България”