Ще се справи ли Генов с мача Левски -Славия?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ще се справи ли Генов с мача Левски -Славия?
Какво мислите за предстоящото ръководство на Антон Генов-лично аз не съм оптимист?! 

-
- Контакти:
Re: Ще се справи ли Генов с мача Левски -Славия?
Задължително прави 1,2 издънки по време на мач,които в повечето от случаите повлияват на крайния резултат.Гаден съдия-с предубеждения,дано да свири реално,защото е развалял много мачове в стремежа си да се прави на интересен...
мене си ме кефи антон.Доста мачове е свирил в наша полза за това няма нужда да се оплакваме. (невключвам предпоследния мач ЦС*КА - Левски) 

-
- Контакти:
Нека да ни тръгне играта и да ги смотаме пък нека разваля мaча 

Ако извади от някъде елементарна "психология" за български мач ще го бъде, иначе не. Какво искам да кажа, вади три бързи жълти картона за 15 мин. за всякакъв вид симулации, пререкания, бутане и т.н. и мача заспива. Ще има респект от съдията, ще има и футбол защото ако се симулира си вън. Не мога да ги разбера българските съди, хем се оплакват от неуважение хем не искат да си го извоюват. А че може да свири аз лично съм убеден. 

kalo написа:Какво мислите за предстоящото ръководство на Антон Генов-лично аз не съм оптимист?!
абе защо гледате съдиите? ЗАЩО НЕзададеш въпроса ще се справи ли левски със славия или логичното е че ако левски не бие значи съдията е виновен?
Che Guevara написа:Нека да ни тръгне играта и да ги смотаме пък нека разваля мaча
много прав си едно време ЛЕВСКИ И ЦСКА мачкаха наред и за съдии не се говореше.
Neka igraem dobre i vkarwame golove pyk Genov nqma da se zabeleji.
Върни се в “Футбол - България”