Мнениеот Неутрален » 10 авг 2010 23:04
Не съм съгласен с такива малоумни исказвания от типа : Той е треньора и той решава кой ще играе ! За какво е тази контрола ? Да изпрова някой футболист или да играе за 0:0 да може да не го плюят след мача. Пак същите глупости от мача с Белгия.Какво прави Янков в отбора? Чавдар последните 2 години НЕ е футболист. По скоро прилича на някакав месар или по скоро дегустатор, но далече е от футболист. Мнооого грешки в играта, грешни пасове от които последват контри, много бавен е вече, това са само част от недостатъците от последните му 4-5 срещи. Явно момчето разбира от "правилен футбол" затова е в националния все още.Вариянти има, но кауна решава кой да играе и кой не. За Мицански нищо няма да кажа. Той сам си го каза , дано не постъпи като Стоянов, но като гледам пак ще прелее чашата. Не е проблема в това че няма да се класираме, за съжаление за поредн път, а проблема е че перуката и компания само си го преместват от единия в другия крачол. Съжалявам за исказването, но след последното му интервю само се потвърдиха съмненията че на него си му е добре и хич не помисля да промени нещо. Едвам чакам да минат още 4-5 кръга от първенството да видиме колко отбора ще продължат да играят и след поредните няколко загуби в квалификациите, едвам чакам да му чуя коментара. Мисля че е редно да се покани чужденец, без обяснения от типа на няма пари или не искат да работят в БГ. Ако има желаещи мога да им предоставя списъка с треньорите участвали на световното и техните заплати, да разберат и чугунените главочи че с тези пари които зимат мърчо и наско, може да се намери добър треньор. Той щеше да бъде между 16-18 място по заплата ако беше класирал отбора. АКО БЕШЕ ...... Мисля че е редно да се плаща за свършена работа , а не да ни мачкат кой ни фане и на края пак пълни гушки и доволни мазни физиономии.