Мицански резерва срещу Русия!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Мицански резерва срещу Русия!!!

Мнениеот Parmalat » 10 авг 2010 22:35

Селекционерът на българския национален отбор Станимир Стоилов обяви официално футболистите, на които ще заложи в приятелския мач срещу Русия.
Мачът е утре от 18,00 часа българско време в Санкт Петербург

11-те за България: Николай Михайлов, Станислав Манолев, Илиян Стоянов, Иван Иванов, Живко Миланов, Чавдар Янков, Стилиян Петров, Станислав Ангелов, Мартин Петров, Ивелин Попов, Валери Божинов.

http://football.sportal.bg/news.php?new ... mments_box
Браво на Станимир Стоилов ще пусне Мицански в края на мача и колкото да отбир номера и няма да го вика повече!А какво прави Чавдар Янков в националния отбор,че и титуляр?Та той е резерва и няма записан мач за седмия в Украйна-Металург Донецк този сезон.Явно Станимир Стоилов пак залага на титуляри които са с по-добри менижъри. :evil:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Мицански резерва срещу Русия!!!

Мнениеот W84me » 10 авг 2010 22:45

Айде ти кажи,на мястото на Божинов или на Попов да го пусне?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2010 22:45

Кой е тоз Мицански и за кво се бори? Вкарва в контролите и го изкарахте новия Стоичков де..а и лекето. Който и да пусне Мъри все ще се намери некой недоволен е...ти! Па като станете треньори си пускайте, който искате!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 10 авг 2010 22:45

Дочакахме и този момент.Определено Мицански е във форма и се надявам това момче да го докаже на мача с Русия.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 10 авг 2010 22:47

Мъри се презастрахова според мен. Ако пусне Мицански още първия път като го е повикал титуляр и той играе на обичайното си много добро ниво (не дай си боже да вкара гол) то тогава Мъри медиите ще го съсипят.

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 10 авг 2010 22:47

W84me написа:Айде ти кажи,на мястото на Божинов или на Попов да го пусне?

Ами ще го пусне второто полувреме-поне да видим реално за какво става въпрос.Нали е контрола и трябва да изпробваме всякакви варианти ;)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 авг 2010 22:48

Почваме с титулярният състав за мача срещу Англия то е ясно, само се чудя недоразумението Янков, какво прави там. Сигурен съм, че Гаджев е с 10 класи над това недоразумение.

Мицански съм сигурен, че ще изиграе пълно второ полувреме.
Изображение

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 10 авг 2010 22:57

PFC Litex написа:Почваме с титулярният състав за мача срещу Англия то е ясно, само се чудя недоразумението Янков, какво прави там. Сигурен съм, че Гаджев е с 10 класи над това недоразумение.

+1
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 авг 2010 22:59

PFC Litex написа:Почваме с титулярният състав за мача срещу Англия то е ясно, само се чудя недоразумението Янков, какво прави там. Сигурен съм, че Гаджев е с 10 класи над това недоразумение.

Мицански споредмен ще влезе след 60-тата минута....а Янков ще играе отдясно по крилото....е толкова ли не може да съобрази да пробва Манолев като крило и Захари Сираков бек....за какво го извика иначе на мястото на Пеев....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 10 авг 2010 23:04

Не съм съгласен с такива малоумни исказвания от типа : Той е треньора и той решава кой ще играе ! За какво е тази контрола ? Да изпрова някой футболист или да играе за 0:0 да може да не го плюят след мача. Пак същите глупости от мача с Белгия.Какво прави Янков в отбора? Чавдар последните 2 години НЕ е футболист. По скоро прилича на някакав месар или по скоро дегустатор, но далече е от футболист. Мнооого грешки в играта, грешни пасове от които последват контри, много бавен е вече, това са само част от недостатъците от последните му 4-5 срещи. Явно момчето разбира от "правилен футбол" затова е в националния все още.Вариянти има, но кауна решава кой да играе и кой не. За Мицански нищо няма да кажа. Той сам си го каза , дано не постъпи като Стоянов, но като гледам пак ще прелее чашата. Не е проблема в това че няма да се класираме, за съжаление за поредн път, а проблема е че перуката и компания само си го преместват от единия в другия крачол. Съжалявам за исказването, но след последното му интервю само се потвърдиха съмненията че на него си му е добре и хич не помисля да промени нещо. Едвам чакам да минат още 4-5 кръга от първенството да видиме колко отбора ще продължат да играят и след поредните няколко загуби в квалификациите, едвам чакам да му чуя коментара. Мисля че е редно да се покани чужденец, без обяснения от типа на няма пари или не искат да работят в БГ. Ако има желаещи мога да им предоставя списъка с треньорите участвали на световното и техните заплати, да разберат и чугунените главочи че с тези пари които зимат мърчо и наско, може да се намери добър треньор. Той щеше да бъде между 16-18 място по заплата ако беше класирал отбора. АКО БЕШЕ ...... Мисля че е редно да се плаща за свършена работа , а не да ни мачкат кой ни фане и на края пак пълни гушки и доволни мазни физиономии.

Върни се в “Футбол - България”