За 11 кръга - 5 точки!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

За 11 кръга - 5 точки!

Мнениеот Lyubooo » 05 ное 2008 22:44

След изиграването на мача Черноморец-Лефски, се затвориха пълни 11 кръга в А групата ни и се получи пълна картина на класирането там.
Първото, което ми се наби на очи е разликата между ЦСКА и Лефскито - 5 точки.
После погледнах че са минали едва 11 кръга и почнах да се смея.
Смея се защото дефакто е минала едва 1/3 от първенството и разликата е 5 точки, и ако това се запази, накрая като дръпнем чертата ще имаме 30 изминати кръга и към 15 точки разлика, което си е истинско дежавю от предния сезон!!!
После се сетих че ЦСКА-то бе разпродадено и едвам събра нек'ви играчи за да започне шампионата, а Лефскито направи нек'ва скъпарска селекция, и пак смяяяях!
Логично поглеждам треньорите, за да си обясня по някакъв начин получилата се картината и всичко си идва на мястото! В ЦСКА-то е великия Д. Пенев, който за пореден път доказва класата си като треньор, макар че неможе да върже едно свястно изречение! В Лефскито избиха рибата като взеха шоумена В. Вуцов, и когато закономерно го разкараха, пак изненадаха футболната общественост с избора на някакъв Кокал, който въпреки провалите на отбора продължава да стои на поста си! И пак на смях ме избива!
Единствено тъжно ми става, че това се случва в България и че футбола ни продължава да затъва под ръководството на БФС и вече ни задминават страни като Беларус, Словакия, Финландия, Сърбия, Румъния... ооох още колко много имам да изброявам :(
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

veseo
Контакти:

Re: За 11 кръга - 5 точки!

Мнениеот veseo » 05 ное 2008 22:50

Отпреди да почне сезона казах, че ще се даде титлата на ЦСКА като компенсация за отнетия евролиценз (не че БФС имат няква вина пред УЕФА, ама може ли някой от двата шопски "евробойци" да пострада и да бъде порязан от БФС ;) ). Затва е забавно как с голобради юноши и анонимни негри ЦСКА все пак "мачкат" и дори успяха да си позволят да пуснат на сателита си Сливен :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Rabeh

Мнениеот Rabeh » 05 ное 2008 22:52

Има за изброяване да има! Хаидук Кула когато Ц(*КА игра и там трябваше да стига до 117 мин., че да изравни и така с чист късмет с гол на чужд терен да се класират :oops: :oops: :oops: Натулузиха ви го и в 96 мин. :oops: :oops: :oops:

chakarti
Контакти:

Мнениеот chakarti » 05 ное 2008 22:59

опа ,Рабех , внимавай какви отбори цитираш, че при Левски , списъка е безкраен , така че не пускай напразни постове ;))))

Lupo
Контакти:

Мнениеот Lupo » 05 ное 2008 23:03

Rabeh написа:Има за изброяване да има! Хаидук Кула когато Ц(*КА игра и там трябваше да стига до 117 мин., че да изравни и така с чист късмет с гол на чужд терен да се класират :oops: :oops: :oops: Натулузиха ви го и в 96 мин. :oops: :oops: :oops:

Изказа се... :D :D :D

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 05 ное 2008 23:06

veseo написа:Отпреди да почне сезона казах, че ще се даде титлата на ЦСКА като компенсация за отнетия евролиценз (не че БФС имат няква вина пред УЕФА, ама може ли някой от двата шопски "евробойци" да пострада и да бъде порязан от БФС ;) ). Затва е забавно как с голобради юноши и анонимни негри ЦСКА все пак "мачкат" и дори успяха да си позволят да пуснат на сателита си Сливен :lol:

За ква компенсация ми говориш?ЦСКА заслужено си печели мачовете а когато дойдат мачовете със основните конкуренти ПЕНАТА знае как се печелят важни двубой ;)
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 ное 2008 23:22

Абсолютно заслужено, да :Р А отборите хич не са наясно, че ЦСКА трябва да спечели мачовете си срещу тях, нали? :lol: Не говоря за подпиране от съдии, говоря че цялото първенство е решено още преди да почне и беше ясно, че ще е така. Само изненадва факта, че Сливен 99% ще играят в Европа.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 ное 2008 23:26

Lyubooo написа:След изиграването на мача Черноморец-Лефски, се затвориха пълни 11 кръга в А групата ни и се получи пълна картина на класирането там.
Смея се защото дефакто е минала едва 1/3 от първенството и разликата е 5 точки, и ако това се запази, накрая като дръпнем чертата ще имаме 30 изминати кръга и към 15 точки разлика, което си е истинско дежавю от предния сезон!!!
После се сетих че ЦСКА-то бе разпродадено и едвам събра нек'ви играчи за да започне шампионата, а Лефскито направи нек'ва скъпарска селекция, и пак смяяяях!
Логично поглеждам треньорите, за да си обясня по някакъв начин получилата се картината и всичко си идва на мястото! В ЦСКА-то е великия Д. Пенев, който за пореден път доказва класата си като треньор, макар че неможе да върже едно свястно изречение! В Лефскито избиха рибата като взеха шоумена В. Вуцов, и когато закономерно го разкараха, пак изненадаха футболната общественост с избора на някакъв Кокал, който въпреки провалите на отбора продължава да стои на поста си! И пак на смях ме избива!
Единствено тъжно ми става, че това се случва в България и че футбола ни продължава да затъва под ръководството на БФС и вече ни задминават страни като Беларус, Словакия, Финландия, Сърбия, Румъния... ооох още колко много имам да изброявам :(

Пич, нямаш ли си любим отбор, че пишеш глупости за най големият футболен клуб в България....но така е, ритайте звяра докато е паднал, щото после....нали се сещаш, като се изправи гигантът ( а той ще се изправи ) , какво ще последва ?
Айде понамали малко комплексите, и току виж си взел да разбираш ИГРАТА !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 06 ное 2008 00:11, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

tezei

Мнениеот tezei » 05 ное 2008 23:42

Lyubooo написа:След изиграването на мача Черноморец-Лефски, се затвориха пълни 11 кръга в А групата ни и се получи пълна картина на класирането там.

Ало прасето, сметките ти са без кръчмар!!! И за селекциите си крайно неадекватен - виж бе грухчо, колко прошляци от калибара "перлите на Глупи" събрахте и въпреки това момчетата от школата на Левски ги помляха преди два дни!!! Не забравяй, че тепърва идват мачове с Черно море, Литекс, Локо Сф и Локо Мз и ако си мислиш, че вие ще си клатите ташаците, а те ще се бият сами, значи, че си от онези прасета яко заблудените!!! Така че пилците се броят на края.....А с вашата игра на есен ще се роди фолклор и за чорбата - сигурен съм!!!

Потребителски аватар
everlast66
Контакти:

Мнениеот everlast66 » 05 ное 2008 23:47

bacito написа:toia 4orbar e ot glupav po glupav

Ама вие пак стискате здраво калъфката а ?

Върни се в “Футбол - България”