Къде са форумите на Калиакра, Видима и Академик?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Къде са форумите на Калиакра, Видима и Академик?
Първенството почва след няколко дена, а не са сложили форумите на всички отбори в А група за новия сезон
-
- Контакти:
Re: Къде са форумите на Калиакра, Видима и Академик?
Отдавна се питам този въпрос.Писна ми да гледам форум на отбор от аматьорите на Българското първенство 

DanielGeorgiev написа:Отдавна се питам този въпрос.Писна ми да гледам форум на отбор от аматьорите на Българското първенство
много до късно са те пуснали мама и тати да висиш пред компа ....
и друго погледни топ 3 на форумите тука и виш каде се пише най-много и сам си отговори защо форума на това отборче от В група няма да се махне . всъшност ми е все тая дали ще го махнат или не . аз пиша тука от когато е направен този форум . така че с него без него пак ще съм си тука

Последна промяна от SHYNE на 28 юли 2010 01:40, променено общо 1 път.

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Gonzo0009
- Контакти:
Време е наистина!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
DanielGeorgiev написа:Писна ми да гледам форум на отбор от аматьорите на Българското първенство
Първо изречението ти е пълна олигофрения.
Как да направят форум за такъв като теб като неможеш да подредиш десет думи правилно в изречение???
А ако визираш Ботев-аматьорски отбор(поради статута на групата в която играе в момента) ,вземи посещаемоста на мачовете за последните 5 години на горните три отбора и и ги сравни с последните ни три тренировки и сам ще си дадеш отговор защо "аматьорски" клуб има форум.
Това не означава че отбори като Калиакра, Видима и Академик не заслужават да имат форум тук а напротив.
Но фенове малоумници като теб се чудя какво правят тук????Като не ти харесва да го гледаш ами на влизай в него.
Или ти просто да почешеш езика там.... да помрънкаш малко.

- Captain Stottlemeyer
Ами, колкото и неприятно да е на някои, колегата е прав:
1. Желателно е (колкото може по-скоро) да има форуми на цитираните отбори.
2. Моите най-искрени уважения и симпатии към отбора на "Ботев" (отбор от родния ми град
) Връщайте се по-скоро там, където ви е мястото! Ако не във форума, имате място в сърцето ми, майни!

1. Желателно е (колкото може по-скоро) да има форуми на цитираните отбори.
2. Моите най-искрени уважения и симпатии към отбора на "Ботев" (отбор от родния ми град

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- to6kata1912*
- Контакти:
DanielGeorgiev написа:Отдавна се питам този въпрос.Писна ми да гледам форум на отбор от аматьорите на Българското първенство
Като ти е писнало да гледаш втория по посещаемост форум - горе има едно червено хиксче!И вземи да научиш малко граматиката на българския език (български се пише с малка буква, ако не си наясно) и тогава пиши във форуми, че се излагаш!
Надяваме се скоро да бъдат добавени, за да могат и феновте на тези отбори да имт обособени форуми 
Ще се радвам, ако проявите разбиране. Не винаги нещата се случват бързо и своевременно при нас, но поне се стараем

Ще се радвам, ако проявите разбиране. Не винаги нещата се случват бързо и своевременно при нас, но поне се стараем

Модераторите не са ви враг!
Надяваме се скоро да бъдат добавени, за да могат и феновте на тези отбори да имт обособени форуми 

Модераторите не са ви враг!
Поправете ме ако греша, но аз не виждам и форума на евроучастника ни Берое 

Върни се в “Футбол - България”