инфото е от днешния 7 дни спорт и другото интересно от статията е че нашите нагледци от бфс не са казвали нищо а го е споменал делегата на мача литекс - рудар.незнам тези хора какво си мислят да правят и до къде да ни докарат футбола макар според мен да сме стигнали дъното.голяма олелия се вдигна че хората от телевизията не искали да плащат ама май са си били прави.ето и линк към статията
http://www.7sport.net/7sport/index.htm
УЕФА затваря стадионите ни
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
УЕФА затваря стадионите ни
селски вземи си скункса не се сърди
- rebelheartous
- Контакти:
Re: УЕФА затваря стадионите ни
E, ако двата стадиона в София са *стадионите ни*...
Най-малкото веднага се сещам за Градския в Ловеч и Лазур. Тия и Господ не може да ги затвори след ремонтите им. 

Ми тогава БФС да започне да дава стадионите ! Левски иска Раковски , ЦСКА иска Армията , Литекс си оправи стадиона и Черноморец имат добро съоражение .Има изход от дупката , но БФС трябва да се намеси
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
БФС нищо не може да даде, защото стадионите не са собственост на БФС. БФС единствено администрира турнирите и националния отбор. Иначе тази глупост на 7 дни спорт си личи от 100 км. УЕФА не може да ни кара да играем в Белград, защото на тези лицензи не отговарят и много стадиони в Европа, където играят националните отбори на съответните държави. Има различни категории лицензиране, а и един национален отбор няма как да играе на територията на друга държава. Просто търсене на евтини сензации с мними писма за будали...
В България почти няма свястна журналистика.
В България почти няма свястна журналистика.
Преди месец от този глупав вестник се начетохме как майките с количките нямало кой да им се опре.. сега пищат защо нямаме стадиони? много, много са нагли тези от 7 спорт. ама много!
-
- Контакти:
Ами да ги затварят!!! Честно казано, поне 10 пъти съм споделял мнението, че с тези условия по стадионите ни връщат 30години назад,..( а може и там да ни е мястото ),...знам ли
.
То не бяха обещания,... или грандиозни проекти, за строене на стадиони.... и в края на краищата,... цска си играят на националния,..морето играем на стадионче от селски тип,.. !!!!! Абе,..да затварят,..белкем ни се свършат мъките. Тогава ше си гледам Арсенал -Ман Юн и ще се ядосвам на хора които имат нещо общо с футбола

То не бяха обещания,... или грандиозни проекти, за строене на стадиони.... и в края на краищата,... цска си играят на националния,..морето играем на стадионче от селски тип,.. !!!!! Абе,..да затварят,..белкем ни се свършат мъките. Тогава ше си гледам Арсенал -Ман Юн и ще се ядосвам на хора които имат нещо общо с футбола

Не ви ли омръзна едно и също. Още преди четири месеца поне това го казаха. Това че информацията достига със закъснение до 7 дни спорт си е техен проблем и показва нивото им на професионализъм
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- metodito
- Контакти:
Във връзка с казаното по-горе от "зеления" колега. Кой позволи на ТИМ да разрушат "Юрий Гагарин". Нали същата държава? Блокчета с изглед към морето. Супер, нали?
не знам защо пишат,че бфс е виновно за стадионите като повечето са общински или държавни?нреди 5 години имаше мераклии за стадион пловдив но тогава не можаха да се разберат дали е държавна собственост или общинска и кой да го дава на концесия и докато се разберат мераклиите се отказаха сега го дадоха на едно сдружение лие не знам какво е но май нищо не правят по стадиона е бфс какво да направят в този случай за този стадион
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Върни се в “Футбол - България”