Да ви кажа честно съм левскар и даже наскоро се заговори за смяна на треньора в Левски.
По една или друга причина в съзнанието ми изникнаха няколко български имена, минали през отбора и оставили някаква диря.
Един от тях беше Димитър Димитров, бивш селикционер и на А национални отбор.
Никой не може да оспори качествата на Херо, тактическата му постройка на отбора, желанието за игра и хъса.
Но дотук свършва "доброто впечтление", което той оставя.
Не може да се държи като олигофрен, да псува по Телевизията и цяла България да вижда как обижда реферите на "майка" и т.н.
Призовавам за по-строго наказание за него.
Каквото и да е станало вътре на терена, по какъвто и начин отборът му да е "ограбен", не може старши треньор да се държи по този начин.
Това също е проблем в българския футбол, проблем които го има в доста треьори, президенти и т.н.
Мисля, че заченки на гаменско поведение и НЕУВАЖЕНИЕ към рефери, длъжностни лица и др., има още от ДЮШ, и което е по-лошото, това нещо се натрупва в детските формации.
А ицепките на Херо на вчерашното Заседание е просто върха на всичко!
СТИГА С ТОЗИ ДИМИТЪР ДИМИТРОВ - ХЕРО!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- plamen etov
- Контакти:
Re: СТИГА С ТОЗИ ДИМИТЪР ДИМИТРОВ - ХЕРО!
ДА БЕШЕ САМО ХЕРО , АМИ ВИЛИ ВУЦОВ

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
ВСЕ БИВШИ ТРЕНЬОРИ НА........ПОЗНАЙТЕ ДЕ !?
Защо пък трябва да се подиграват с него и да мълчи? И съм сигурен, че не лъже, а по скоро съдиите лъжат. Ботевист съм, но останах приятно изненадан от играта която показа ченоморец срещу цска, явно човека работи и то добре и е трън в очите, като всеки успял човек в Бг.
На Херо му пречи световната конспирация! А пък, какво му е успялото на него! Гледаме английско, испанско и други качествени първенства и там има ощетени отбори, но някой треньор там да си е позволил да псува, обижда и прави простотии! Зада си успешен треньор е необходимо не само футболни познания, а и култура, възпитание - комплексни качества се изискват!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Има много добър лек -когато се затръшка още в 1-та минута на мача - картон и горе на високо и там да се тръшка. Наказвайте го постоянно когато заслужава и ще видите дали накой ще го иска за треньор.
Върни се в “Футбол - България”